ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 897
  • 666
  •   1
Отговори
# 375
та ние от Перник  Laughingсме големи гражданки Wink
а ти еветуално барабар с масите първо в парка и после на ЦУМ.Нещо такова newsm78
или ако не се появи някой с бус и да свърши всичко Praynig
ми накрая така ще стане - ама как да ги събера в колата неам идея - май ще се примолвам на батенце за пикапа - аре мислете ако не да го моля да ги вземе и в събота да ни ги изсипе сутринта. но това в краен случай защото на брат ми пикапа знаете е служебен и във всеки един момент могат да го изстрелят на някъде - просто немога да съм сигурна в него по независещи от него причини Sad Sad
и ся пак нещо ще попитам и тоя път Роси ша ма бие - в колко часа трябва да сме пред Цум newsm78 newsm78

# 376
  • sofia
надявам се Ивет да успее,но не я намирам Sad

ми,около 9.30 мисля да сме там Wink

# 377
Ето ме, появявам се накрая Stop
Така, утре ще звънна на Албен и ще се разберем за масите. Проблемите са два - 1. сутринта да ми оправят колата, че днес почти ме остави насред път и 2. масите да се съберат в нея. За второто ще говоря утре с брата на Бежи и се надявам той да ме ориентира за размерите.

Утре или в сряда ще взема керамиката и ваденките от ukadreams.
Всичко ще е ОК, момичета, сигурна съм Laughing  bouquet

# 378
  • София
Ако искате може да оставите масите и част от нещата за Южен парк у нас - Живея на Бул. "Гоце Делчев" и бул. "П.Ю.Тодоров". Точно до подлеза на парка. Лесно ще ги "примък-отмък" до там.

# 379
  • Sofia
.....................
Аз ще взимам нещата от Доганово и Надежда,а Маринчето от Перник и ще ги опишем.

Росиии, напиши ми цените на препаратите...
Мъжа ми днес е разпечатал 150 бр. от презентацията на Движението. Ако трябват още кажете....

# 380
Здравейте отново  Wink
На 15 и 16 засега мога да бъда пред ЦУМ  Simple Smile
Но тъй като плановете в нашето семейство са доста сложна материя  Embarassed - за неделя не съм сигурна,че ще участвам.
Иначе - от мен имате 20 ръчно рисувани картички,формат-наполовина на А4,цена-1.50 лв на бройка.

Линда,мога да изпратя съобщение за събитието до редактори в "Капитал" и "Дневник",но трябва да сме бързи.

# 381
  • sofia
В сряда вечер или четвъртък ще се занеса до другия край на София ooooh!, там приятелка на Миленка ни е подготвила кошнички, в които да сложим яйцата! Същите тя ги продава за 5 лева, така че мисля и ние можем да им сложим тази цена...отделно ми каза и цени за яйцата, ама сега няма смисъл да пиша разните цени!
В събота сутринта...най-рано към 9.00 мога да съм в парка (с бебка baby_neutral), само да се уточним - последно на едно място или на две ще бъдем там!? newsm78 И къде ще има нужда точно от мен...нали ще бъда един от отговорниците! Party Отново да кажа, че към обед няма да ме има за 30-40 минутки, в тях ще прибера малката!
Ако някой има дребни неща за базара, които трябва да се взимат, моля да каже сега...определила съм си четвъртъка с това да се занимавам!

МЕРЕЛИН, ако оздравееш и бъдеш трудоспособна, ще можеш ли да направиш лепенки, подобни на тези от Коледния базар...лепящи се, които да слагаме на покупките - хората им се радваха!?

Кога ще разпределяме багажа...мисля малко повече от половината трябва да занесем в парка! Thinking

Ми май е това засега! Hug

Така newsm78

В парка ще сте на две места Wink-на входа на парка от към Витошка и от към Нишава.
На ЦУМ ще сме на двата входа-поне първиятден когато сме повече Wink

Появи се и друг проблем TiredПри мен ще са нещата от Надежда и Доганово, а в Гери от Перник.Тя ще си ги закара в парка,но ще е много пълна и низнам какво още ще може да вземе.Трябва някой в четвъртък да вземе от мен една част от работите.В сряда ще съм в Доганово, а четвъртък в Надежда.

Весе,ти ще можеш ли някъде н четвъртък да минеш да ти ги дам-ще е нещо лесно за носене WinkНо в събота как ще се смъкнеш с бебето и количката newsm78
Другия вариант е Ивет Praynig

В четвъртък ще се виждаме аз ,Гери и Марина да си предадем това-онова ,но още не знам кога точно.
И остават масите-гледам никй не е обадил да ги вземе Sad

Ще има отговорници и на двете места,на които можетеда звъните в случай на нужда Hug
Ю.Парк-Мери и Веси
ЦУМ-събота-Вики  и Марч,неделя-Роси и Ева

# 382
  • sofia
Роси, с бебето сме на 10 мин. от парка - пеша, с количка! Нещата как са като обем?! В смисъл ясно е, че не са тежки, ама обемисти ли са?! Че нали и кошнички ще нося! В четвъртък съм на до обед на работа в центъра - района на Университета и Попа...след това трябва да тичам към Подуене за кошничките, мога да мина преди това и на друго място!? Peace
Казвай...

още незнам какви са като обем Tired,но доколкото разбрах от Толева са предимно картички.
Просто не ми се иска с всичко Гери да се занимава,няма да смогне Sad

Аз от четвъртък съм малко зле с времето,но около обяд ще гледам да мина по трасето ти Praynig

# 383
Другото, което мога да ти предложа е сряда привечер...преди 15.30 няма да мога в срядата, защото ще го закъсам сериозно в училище! Sad
Така, че както ти е по-удобно... Peace

# 384
  • sofia
Сетих се сега, че в/на количката няма къде да слагам никакви пликове - едвам си закачам моята чанта, така че и това е проблем, относно пренасянето! ooooh! Но, ако не е много голямо количеството...мисля, че ще мога да го пренеса...ще държа пликовете някакси в една ръка! Praynig

А Роси...още нещо ми хрумна, ще трябва ли да даваме отново касови бележки (квитанции)? Thinking

И още нещо да споделя...Дани, момичето от Доганово, ще ни даде 4 свои икони за базара...искам да ви кажа, че са напълно професионално направени, трудно ще различите дали са оригинални или не! Peace

ох Tired
ще търся Митко да помага,ти задръж за сега Praynig

HugЛинде ще организира взимането на масите от Албен!!!!!

остава сега някой да вземе другите от Вики,или сутринта от ЦУМ.Трябва да са в парка до 9.30ч

Последна редакция: вт, 11 апр 2006, 08:54 от lavender

# 385
  • sofia
приготвила съм и ще ги дам на Гери днес-етикети за цени,ножица,червена лента,брошури,касово-приходен ордер,.......и др.бръмбъзбъци.
За нас съм оставила отделно Wink
аре,живейте Heart Eyes

# 386
  • в гората
Стига с това ЛиндЕ, хората ще пмислят, че така се казвам Twisted Evil.
Говорих с Албен, ще взема масите в петък вечерта и ще ги докарам в Южния парк. Друго нещо за взимане? Айде, казвайте докато съм набрала инерция.
Някой ако има контакти в медии, да казва днес, ще му пусна прес съобщението да го разпраща.
March, на Капитал и Дневник пуснах, ама ако искаш и ти да им пуснеш, дай мейл да ти метна прес рилийза. Само казвайте, да не се дублираме с разпращането, че ще ни се смеят.
Айде, че работния ден започва Wink

# 387
Роси, в четвъртък слетобед ще идвам към вашият квартал,с колата сме така че ако има нещо което мога да взема казвай.
Също и за други неща, които трябва да се пренасят тез дни, само кажете откъде, какво и за къде да се кара и съм насреща  bouquet

# 388
Стига с това ЛиндЕ, хората ще пмислят, че така се казвам Twisted Evil.
Говорих с Албен, ще взема масите в петък вечерта и ще ги докарам в Южния парк. Друго нещо за взимане? Айде, казвайте докато съм набрала инерция.
Някой ако има контакти в медии, да казва днес, ще му пусна прес съобщението да го разпраща.
March, на Капитал и Дневник пуснах, ама ако искаш и ти да им пуснеш, дай мейл да ти метна прес рилийза. Само казвайте, да не се дублираме с разпращането, че ще ни се смеят.
Айде, че работния ден започва Wink

Simple Smile бърза си  Party , днес ли им го пусна newsm78,довечера ще се обадя по телефона на приятелката ми, която си има гадже редактор Wink , за да разбера дали ще го отразят  Wink

# 389
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
С Гери в4ера решихме,ако масите са в Ефросина,могем сутринта,като се съберем в парка,да отидем да ги вземем,ако няма на4ин да се докарат.Тя поне е близо,и няма да ни отнеме много време.

ЗА моми4етата в парка - на 15,събота се събираме в 9 ч. на входа на Нишава,да пием по кафе и да се заемаме с работата Hug

Аз заминавам за 3 дена/съжалявам,4е съвпадна с предподготовката на базара Sad/,но се връщам в петък,за да съм на линия за двата тежки дни Crazy Crazy

Радио Витоша се обадиха тази сутрин,дадох 2 мин.интервю,както и анонс за базар - дано го 4уят пове4е хора и ни посетят.
За сега от мен е това Hug

Роси,в4ера забрави обувките за сляпото моми4енце.Дадох ги на Гери,дано успееш да ги занесеш.

Моляте,нека се пусне анонс за конкурса за красота на слепите деца за петък,да отидем да ги подкрепим.Аз ще съм там,сега ще се 4уя с Толева за подробностти Party

Общи условия

Активация на акаунт