ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 830
  • 666
  •   1
Отговори
# 465
От мен имате 200 етикетчета като на миналия базар-" със закупуванетона този продукт вие помагате на децата лишени от родителски грижи"
въпроса е как да ги дам на момичетата от Южния парк newsm78

# 466
От мен имате 200 етикетчета като на миналия базар-" със закупуванетона този продукт вие помагате на децата лишени от родителски грижи"
абе хора пред Цум къде да си спра колата а???спешен въпрос е. и неможе ли и ние да се чакаме пред Цум 9.00 да пием кафе набързо и ако трябва сваляме всичко и ако има нещо за Южния - ще им го метна с колата и се връщам на Цум а???
Мери, Роси, Марч - -вие де ще спрете колите

# 467
еших аз да отговоря вместо Яни  Sunglasses щото я четох темата и мнение даже давах....

ето я и темата

Мамата е с ник mimenceto
newsm10
ако не ти отговори, имам й домашния. ще й се обадя, ако има нужда.

# 468
  • sofia
абе хора пред Цум къде да си спра колата а???спешен въпрос е. и неможе ли и ние да се чакаме пред Цум 9.00 да пием кафе набързо и ако трябва сваляме всичко и ако има нещо за Южния - ще им го метна с колата и се връщам на Цум а???
Мери, Роси, Марч - -вие де ще спрете колите

Мери ще дойде към 9.30 да вземе масите и всичко останало Hug

В парка ще сте на двете места-СИГУРНО Е!!!!!!!

# 469
Скапа ми се нета,а такова съдържателно постче бях написала  #Cussing out
Имаме си транспарант viki1 Wink
1. Час и място за среща пред ЦУМ- 9:30,но къде точно newsm78
Не съм шофьор,помогнете на viki1
2. Колко маса имаме точно newsm78
Отивам да си прибера детето от предучилищна и да купя хартия ,за да ги опаковаме прилежно,
ЗАЩОТО:
3. Пред ЦУМ прицелната група клиенти са: туристи,чиновници(от околните институции и офиси),преминаващи мами,баби,студенти,ученици...
Нещата за пред ЦУМ трябва да са по възможност,сувенири с нещо национално в тях,по-класически модели на картички и вещи,днес като разпределяте нещата ,имайте го предвид
  Praynig
4. Във връзка с горното,Линда,моля те или някой ,който има достъп до официалния мейл на движението, пратете инфото за Базара,копнато от "новини-те" в  сайта на ДБМ на:

Соня Стайкова, директор на Дирекция "Приемна",президент на РБ,София 1123, "Дондуков" 2
Работно време:
понеделник-четвъртък
10.00-12.00 и 14.30-17.00 часа
Тел: (02) 9239333 /централа/
Ел. поща: press@president.bg

Министерство на труда и социалната политика, Весела Донева  (02) 987 33 94, 8119 432,  press@mlsp.government.bg
 Държавна агенция за младежта и спорта ,Антоанета Станчева    986 70 05 ,980 23 70, pres4@abv.bg

Министерство на образованието и науката,Емилия Стоянова,Надя КантареваНачалник "Пресцентър"
  (02) 988 8233, 9217511, 921 7744
 (02) 988 2693, 988 2693
 press_mon@minedu.government.bg

Според мен е задължително да се осведомят институциите,нищо че са почивни дни,някои от служителите работят,а за Президента ,който е социално ангажиран и по Конституция-абсолютно задължително Wink
5. Ще дойде и една моя приятелка и съфорумка-като продавач,но  не желае да и казвам ника,защото още се Embarassed
 Hug на всички,айде бягам за детето:)

# 470
Вики,аз ще си спирам у нас Wink-щот живея до Цум-можеш да спреш в уличките в нашия район-това ще рече зад Цум и малко по-надолу от него-а ако не намериш място-ми звънкаш и паркираш в нашия двор Hug
както виждам май ще ходя до Мери в петък вечер да й дам етикетите и малко от нещата които са у мен

# 471
  • София
ето още някой, който е добре да получи инфо (между другото, погледнете пак текста - на мен ми попаднаха няколко дребни грешки):
Иво Атанасов - комисия по гражданско общество и медии - НС
Телефон: (+359 2) 988 33 65
Факс: (+359 2) 986 11 89
E-mail: kgom@parliament.bg
Технически сътрудник/секретар: Рени Томова

Светослав Спасов - комисия по въпросите на децата, младежта и спорта - НС
Телефон: (+359 2) 939 30 82
Факс: (+359 2) 987 83 10
E-mail: i_miteva@parliament.bg
Технически сътрудник/секретар: Ивелина Митева

аз пуснах инфо до бг радио с молба в сутрешния блок да съобщят за базара. симо каза, че може да го направи.

# 472
  • София
роси, нека да се разберем за утре да ти дам нещата.
принтерът у дома започна да маже, а в офиса гръмна сървърът и два дни сме без принтер. отпечатала съм бланката за дарение, но инфото за майките не успях. до утре се надявам да измисля нещо. ще ти звънна.

# 473
  • sofia
Вики,аз ще си спирам у нас Wink-щот живея до Цум-можеш да спреш в уличките в нашия район-това ще рече зад Цум и малко по-надолу от него-а ако не намериш място-ми звънкаш и паркираш в нашия двор Hug
както виждам май ще ходя до Мери в петък вечер да й дам етикетите и малко от нещата които са у мен

nedey be Wink
Maria shte doide do Tzum sutrinta za masite

# 474
а от Албен някой взе ли масите или да свиркам на брат ми че не разбрах.
и мойте маси са три - и то големички горе долу, кои други ще носят масина Цум(ся Роси пак ще ме бие че не съм разбрала Embarassed)

# 475
  • sofia
а от Албен някой взе ли масите или да свиркам на брат ми че не разбрах.
и мойте маси са три - и то големички горе долу, кои други ще носят масина Цум(ся Роси пак ще ме бие че не съм разбрала Embarassed)

сега ще пусна инфото да всички тези хора Wink
Яни,ок,но нямам много излизане,нещо ще измисля ooooh!
Само ми звънни Praynig

Вики,ша та............. Hug
живей Heart Eyes
Линда ще вземе масите от Албен,тя пое ангажимента  bouquet

Мъчно ми е ,че Марина заминава Sad

# 476
  • sofia
Инфото е изпратено Simple Smile

Криси ще дойде между 12.00-12.30 да снимат материала за базара в събота в парка.
Там ще са всички деца Heart Eyes

не мога да намеря  Close Close #2gunfireот миналата година картичките-яйца на 12 СОУ...........Така прибирам,че #Cussing out

# 477
утре Роси ще слизам към София след 16.00, ще карам племенничките на село - преди това мога да мина да свърша някаква работа - да взема нещо о тнякъде - само кажи какво и от къде Hug

# 478
Роси, не видях да си го постнала, затова аз го съобщавам:

Момичета, днес се обади г-н Павлов от Общинско озеленяване, за да ни попита къде точно в Южния ще опнем масите. Роси се опита да го убеди да сме на 2 места, но номера не мина. Затова трябва да сме на едно Sad

Той обясняваше, че откъм Витошка било по-търговско, ама ние си говорихме после, че май откъм Нишава е по-добре - въртележки, бънджита, замъци и пр.... Така че, поне в съботата, когато е вероятно да минат да ни проверят, ще е добре да сме само там.

Съжалявам за лошата новина Praynig

# 479
момичета точно пред Цум има платен паркинг,9.30 ще ви чакам пред главния вход на Цум - този откъм Мария Луиза и ще спра колата временно на този паркинг за да я разтоварим че много маси много нещо стана, след това ще ида да си я паркирам някъде, става ли newsm78

Общи условия

Активация на акаунт