ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 767
  • 666
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Ние също бяхме с мама galq4 и си купихме ръчно изработени кошнички за яйца - много са красиви  Hug Поздравления за майсторите Simple Smile
А ако знаете AnMary какъв тен е заформила - завидях й благородно  Wink
Поздравления момичета - невероятни сте, но вие си го знаете и без да ви го казвам  Heart Eyes

# 541
Кога, бе Джул? Разминали сме се... Confused Аз бях първо пред ЦУМ, но после събрахме масите, че там беше ужасно ветровито и се замъкнахме към парка.
Утре ще ходя в парка до обяд, ти ще минеш ли пак? Исках да се видим Heart Eyes

А АнМари направо изгоря в лицето, дано не се обели Rolling Eyes

# 542
уф ето ме и мен - умряла от уморо - детето се влошава но утре съм н алиния
сега да разкажа първо премеждията на Цумската група, отидохме пред Цум наизвадихме всичко - лепихме трансеранти и тн и в един момент задуха толкова СИЛНО че всичко почна да вхърчи - картички, пликове - абе всичкоооооооо, най лошото е че имаме няколко счупени глинени изделия и моето слонче Sad
от тма решихме че ще се местим в парка  - натоварихме колите, засъжаление иначе пред цум вървеше страшно - много неща се продадоха, имахме и специална стойка от Цумаджии за картичките но те просто изхвърчаха от нея, та преместихме се в парка но отделно о т голямата агитка - и не откликнаха много хора, за това за утре съм въоръжена с ластици за картичките и здрави фигурки и тн и пак съм пред Цум - но решихме от 10 до 13.30-14.00 и после пак в парка че в парка ще стоим поне до 7-8 а пред Цум в Неделя в 18.00 вече няма живо пиле - така че до обед сме само пред Цум -
събрахме 234 лева - смисъл нашта агитка, другитеса понапред с материяла, от които 200 лв са от сувенирите - останалите 34 са ни оставени от хората като 20 от тях са от една госпожа която купи доста неща но и остави 20 лв за памперси и каза че пак ще се включи - оставими тел.
дано утре няма такъв Вятър на Цум защото ако знаете как хубаво се бяхме приготвиоли, разлепили плакати и тн......плачеше ми се чак от тоя вятър
това е за сега - отивам да лягам
Евка утре сутрин с теб ще се чуем мила Hug Hug
Роси кажи ми кой друг ще е с нас освен мен и Ева на Цум и можелинякой да минамери ластик за цум - по дълго парче ако може - не ластик за коса, а ластици обикновеени - дето се слагат на дрехите - да си закрепя с тях картичките на масата.
Роси мила всичко съм писала но за съжаление объркахме тотално разпеделението - не сем виновни - яко духаше, но съм записвала кое е Перник кое е Доганово и тн поне до колкото мога, а и доста неща оствих на агитката от Южния парк Hug

# 543
хъм, Дуци, пък аз те видях в Южния парк, но реших, че съм се припознала.
Ноемврийки 2005 се отчетохме в парка, кой каквото му беше по сърце.

# 544
е немога да си легна - забравих че мъжо трябва да си прибера от работа, та да дообясня и бягам да го взема.
за утре Роси ако можеш да ми донесеш скоч че ми свърпи и няма от де да купя в неделя сутрин, иначе ластик си намерих и знам как няма да ми хвърчат картичките,
момичета искам да ви споделя - когато оттидохме в парка една баба до нас продаваше царевица - баси оборота направи - а нас ни подминаваха, е верно отидохме късно , бяхме само две маси - но ги привиквахме, заболя ме устата да обяснявам - нищо не съм нито яла нито пила, въпреки че Яна ни донесе и хапване и пийване, толкова исках всичко да продадем - има такива красоти, Роси твоите бижута станаха хит и почти от тях не остана.
но се надявам утре пред Цум да минат повечко хора - да продадем всичко - толкова ще са щастливи милите дечица Sad

# 545
хъм, Дуци, пък аз те видях в Южния парк, но реших, че съм се припознала.
Ноемврийки 2005 се отчетохме в парка, кой каквото му беше по сърце.
Ми аз бях толкова изморена, чорлава и мръсна на края, че като нищо си ме взела за някоя от малцинствата Mr. Green

# 546
Сега прехвърлях пак темата, защото търсих номера на Албен, момчето с масите, и чак сега видях съобщението от Силвето да и пратя прес рилийза... Sad Sad Sad А аз не съм и го пратила, стана ми тъпо. Силве, изивнявай, просто съм го пропуснала този постинг.... Уф. Tired

Няма проблем. Иска ми се обаче в понеделник да пуснем прес за свършеното - например ХХХ лева се събраха на благотворителния базар... Звънни ми утре да го обсъдим, че не свиркаш като си сменяш телефоните, а и аз нали съм се ожених за работата отново  Embarassed

# 547
  • София
А АнМари направо изгоря в лицето, дано не се обели Rolling Eyes

Ми, предложих и слънцезащитен крем, ама тя отказа...

Купих си страхотна силиконова лепенка...поздравление на мамчето, което ги е направило..страхотна е!  bouquet

Мъжа ми пък си купи цвете...направо  Shocked. И си го подреди, поля....

Много лошо впечатление ми направи, че хората ядяха мазни пуканки, подминавайки красивите маси с подаръци Confused

Поздравления за всичко, мами!

# 548
  • sofia
е немога да си легна - забравих че мъжо трябва да си прибера от работа, та да дообясня и бягам да го взема.
за утре Роси ако можеш да ми донесеш скоч че ми свърпи и няма от де да купя в неделя сутрин, иначе ластик си намерих и знам как няма да ми хвърчат картичките,
момичета искам да ви споделя - когато оттидохме в парка една баба до нас продаваше царевица - баси оборота направи - а нас ни подминаваха, е верно отидохме късно , бяхме само две маси - но ги привиквахме, заболя ме устата да обяснявам - нищо не съм нито яла нито пила, въпреки че Яна ни донесе и хапване и пийване, толкова исках всичко да продадем - има такива красоти, Роси твоите бижута станаха хит и почти от тях не остана.
но се надявам утре пред Цум да минат повечко хора - да продадем всичко - толкова ще са щастливи милите дечица Sad

Vsichko shte donesa,niama problem.........

MOite bijuta????????Da be :mrgreen:Ia ne me budalkay #Crazy
A pokaza li estestvenia material?Za sajalenie niamam drugi........Ako niakoi hodi do Hurgada shte mu kaja ot kade da sabere povechko Laughing

Ne se uchuday,che te podminavat :pray:Az sviknah,no mi emnogo nepriatno,prosto ne obrashtam vnimanie ;-)Hora razni Close

# 549
Каква е тази силиконова лепенка?

# 550
  • sofia

Дуцка-Муцка.......... Heart EyesУтре ще идваш ли newsm78

Може ли някой да ми сведе инфо нещата от Пловдив дали се продадоха Praynig

# 551
Да, от 9 до към 1 часа мисля да седя Hug
За нещата от Пловдив нищо не знам.

# 552
  • sofia
Да, от 9 до към 1 часа мисля да седя Hug
За нещата от Пловдив нищо не знам.

Къде newsm78

# 553
  • София
Жива съм, малко доста червена, тресе ме, боли ме врата. Ама врата като, че ли ми е нахапан или от среброто, имах подути линийки.
Парите за памперсите са в Ети (Мерелин), ама за пампи ша идем заедно, че тя пак ша забраи пътя Simple Smile
Майката на една мама си е рисувала, със силиконови бои, за стъкло, равни повърности и т.н. Мери си взе за колата. Останаха, и са много хубави.Ми, предложих и слънцезащитен крем, ама тя отказа...[/quote]Знам ли, че така ша изгоря, утре дано съм черна Simple Smile
Междудругото гледам твоя мобилен в моя фонбук, гледам  и не се сещам коя е тая мама от бг-мамма. После прочетох за кънките... ама вече бях делнала тел-а  Embarassed

Роси продадохме някои от пловдивските неща, но не знам колко точно.

# 554
  • София
Сорри, че оставих Марч сама да се труди над трансперанта, поне помогнах малко.

Общи условия

Активация на акаунт