Вчера и днес прекарах "от-до" на базара. Днес бяхме цял ден пред ЦУМ с хапка, viki1,lavender.
AnMary ,MardiGras вторият транспарант,който правихме в Южния, стана стархотен,обгърнахме с него една от колоните на ЦУМ

Заградителната лента(правеха ремонт на магазина) окичихме с великденски картички-яйца(правени от децата от 12-то училище в София),разлепихме няколко плаката със стрелки и си вързахме с ластичета нещата по масичките ,поучени от опита първия ден,когато всичко хвърчеше и транспарантът се скъса

Денят започна мно-о-ого необещаващо,но следобяд нещата се раздвижиха и имаше няколко невероятни изненеди

1. Един възрастен господин ,поне на 75 години,незрящ с едното око,закупи 3 артикула от базара на стойност 8.5 лв,беше дошъл специално заради събитието пред ЦУМ(добре, че останахме целия втори ден там

2. Млада жена от Своге с 7 годишно момченце също беше пристигнала специално за Базара,разбрала от новините в петък,а няма и-нет нито компютърна грамотност,извини се за което,а въобще нямаше за какво

Тя и още една дама(осиновител на деца)обещаха да участват в бъдещите акции с дрешки и обувки

3. Дойдоха и мъж и жена,които също си бяха направили труда ,да дойдат специално пред ЦУМ(Южният им бил далече) и да ни открият(МАСИТЕ НИ БЯХА НА 50 м ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ ВХОД НА ДОНДУКОВ,ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ ПОДЛЕЗА И ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН ЕДИН ПОДЕМЕН КАМИОН СЪС СТЪЛБА ПОПРАВЯШЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО ПО ПОСЛЕДНИТЕ ЕТАЖИ НА ЦУМ,МАГАЗИНЪТ УТРЕ СТАВА НА 50 ГОДИНИ,КАТО ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕШЕ ЗАКРИЛ ВИДИМОСТТА КЪМ ЩАНДА НИ,А ЦЯЛАТА ФАСАДА БЕ ОПАСАНА СЪС СИГНАЛНА ЛЕНТА).
4.Групата от Ню Йорк беше уникална

5.А докато прибирахме останалите неща в кашоните на края на деня се появиха и последните "клиенти",отново симпатични хора,които бяха дошли за Базара...
Заради горните причини съм много щастлива,че не мръднахме и за минута от 9:30 до 17:30 от предварително определеното място пред ЦУМ(въпреки ремонта,боята,крана,майсторите,джебчийките,подмятанията на непознати и познати

И аз се радвам,че ви познавам

Имам си нови солнички,герданчета,пате (от Пловдив изпратено

viki1 ще каже колко точно парички успяхме да съберем днес