ВЕЛИКДЕНСКИ БЛАГОТВОРИТЕЛЕН БАЗАР!!!

• 22 532
  • 666
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте и от мен и честит празник   bouquet
Вчера и днес прекарах "от-до" на базара. Днес бяхме цял ден пред ЦУМ с хапка, viki1,lavender.
AnMary ,MardiGras вторият транспарант,който правихме в Южния, стана стархотен,обгърнахме с него една от колоните на ЦУМ  bouquet.
Заградителната лента(правеха ремонт на магазина) окичихме с великденски картички-яйца(правени от децата от 12-то училище в София),разлепихме няколко плаката със стрелки и си вързахме с ластичета нещата по масичките ,поучени от опита първия ден,когато всичко хвърчеше и транспарантът се скъса Laughing
Денят започна мно-о-ого необещаващо,но следобяд нещата се раздвижиха и имаше няколко невероятни изненеди  smile3501 smile3501 smile3501
1. Един възрастен господин ,поне на 75 години,незрящ с едното око,закупи 3 артикула от базара на стойност 8.5 лв,беше дошъл специално заради събитието пред ЦУМ(добре, че останахме целия втори ден там  Simple Smile)
2. Млада жена от Своге с 7 годишно момченце също беше пристигнала специално за Базара,разбрала от новините в петък,а няма и-нет нито компютърна грамотност,извини се за което,а въобще нямаше за какво  bouquet
Тя и още една дама(осиновител на деца)обещаха да  участват в бъдещите акции с дрешки и обувки  bouquet
3. Дойдоха и мъж и жена,които също си бяха направили труда ,да дойдат специално пред ЦУМ(Южният им бил далече) и да ни открият(МАСИТЕ НИ БЯХА НА 50 м ОТ ЦЕНТРАЛНИЯ ВХОД НА ДОНДУКОВ,ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ ПОДЛЕЗА И ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН ЕДИН ПОДЕМЕН КАМИОН СЪС СТЪЛБА ПОПРАВЯШЕ ОСВЕТЛЕНИЕТО ПО ПОСЛЕДНИТЕ ЕТАЖИ НА ЦУМ,МАГАЗИНЪТ УТРЕ СТАВА НА 50 ГОДИНИ,КАТО ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕШЕ ЗАКРИЛ ВИДИМОСТТА КЪМ ЩАНДА НИ,А ЦЯЛАТА ФАСАДА БЕ ОПАСАНА СЪС СИГНАЛНА ЛЕНТА).
4.Групата от Ню Йорк беше уникална  bouquet Деца на възраст17-20 години-бяха над 10-тина,имаше и едно младо семейство ,имаха си и БГ гид,не ги питах дали са от Корпуса на мира(предполагам обаче ,че членуват в някаква организация,може и да е някаква младежка християнска,дано се свържат с нас Simple Smile).Покрай тях и една баба чужденка метна 2 евро и тръгна да си ходи без нищо,но viki1 я догони с 2 картички  Wink
5.А докато прибирахме останалите  неща в кашоните на края на деня се появиха и последните "клиенти",отново симпатични хора,които бяха дошли за Базара...

Заради горните причини съм много щастлива,че не мръднахме и за минута от 9:30 до 17:30 от предварително определеното място пред ЦУМ(въпреки ремонта,боята,крана,майсторите,джебчийките,подмятанията на непознати и познати Confused)
И аз се радвам,че ви познавам Party и се надявам сега,както сме набрали скорост,да спретнем една акция+базар преди и за 1 юни Wink

Имам си нови солнички,герданчета,пате (от Пловдив изпратено Wink) и празникът наистина беше Ц В Е Т Е Н.

viki1 ще каже колко точно парички успяхме да съберем днес Wink

# 586
На някой от Южния парк  да му липсва яке ?   newsm78 При мен е !!!
Сдобих се с картички, бижута, парфюм, книга, тен и много положителни емоции !
 Hug  bouquet Praynig

# 587
  • София
Мога ли да разбера някак си у кой ми остана капака и ножа от тортата  Embarassed моля  Embarassed

# 588
Знам за тази група /или поне предполагам че са същите/ , която са посетили Роман Wink - децата оттам ми казаха, че ще ги посещават. Те работят с една организация "Звезда на надеждата" - те подпомагат единия дом в Роман от няколко години. А офиса на тази организация е много близо до ЦУМ.

Рапорт даден, рапорт приет.

Агент Y.  Sunglasses

# 589
И те са при мен !
Да ти е жив и здрав  Владко !
Наздраве !   bouquet

# 590
Знам за тази група /или поне предполагам че са същите/ , която са посетили Роман Wink - децата оттам ми казаха, че ще ги посещават. Те работят с една организация "Звезда на надеждата" - те подпомагат единия дом в Роман от няколко години. А офиса на тази организация е много близо до ЦУМ.

Агент Y.  Sunglasses
Yvette точно те са, и даже семейството от Роман познават - много се радваха като разбраха за нас, големи сладури - закиили по едно цвете зад ушите - абе капии

# 591
Ивет, на теб да ти липсва яке ?  newsm78

# 592
  • Все на втория етаж
Възхищавам ви се и се радвам, че ви познавам.  bouquet

# 593

Агент Y.  Sunglasses
Рапорт приет smile3530
 smile3501 ТЕ СА:
http://www.starofhope.org/chooselanguage.html

Познах ,че в кредото на организацията са християнските ценности.
На сайта им пише,че действат в:Argentina

Brazil , Colombia ,Haiti ,Trinidad ,Philippines

Romania-още от 1989 веднага след промените,помагат там

Rwanda Ghana Kenya

Latvia ,Russia , Ukraine

China-1998 са първата  неправителствена организация,която помага  в азиатската държава след "големите наводнения"

USA -базирани са във Флорида

Norway Finland Sweden - отдавна работят там.

В България нямат офис,не зная кои са им партньорските организации newsm78

Рапорт даден,Yvette ,очаквам нови разкрития  Hug

# 594
  • София
1. Един възрастен господин ,поне на 75 години,незрящ с едното око,закупи 3 артикула от базара на стойност 8.5 лв,беше дошъл специално заради събитието пред ЦУМ(добре, че останахме целия втори ден там  Simple Smile)
Не знам дали е бил същият, но при нас също дойде един възрастен г-н и си купи няколко неща, каза също "днес бях и пред ЦУМ и там си купих някои неща"  Hug
Радвам се, че все още има добри хора   bouquet

# 595
AnMary , сигурно същият е бил-със синьо сако,много спокоен и начетен дядо,казахме му и за Южния парк,беше по обяд,след13:30 ,когато спря при нас,да е жив и здрав още много години  smile3501

# 596
AnMary , сигурно същият е бил-със синьо сако,много спокоен и начетен дядо,казахме му и за Южния парк,беше по обяд,след13:30 ,когато спря при нас,да е жив и здрав още много години  smile3501
да запомних го и аз  макар Марч да си общува с него - впечатли ме - не само защото ни помогна, а защото беше с много приятна осанка, говор и и злъчване - България има нужда от повече такива възрастни.
марч не си ли уморена бре - не спиш ли. аз от умора не си лягам , мамка му, а трябва да стана в 7 #Crazy

# 597
[да запомних го и аз  макар Марч да си общува с него - впечатли ме - не само защото ни помогна, а защото беше с много приятна осанка, говор и и злъчване - България има нужда от повече такива възрастни.
марч не си ли уморена бре - не спиш ли. аз от умора не си лягам , мамка му, а трябва да стана в 7 #Crazy
Нямах нет цели два дни-кучето прегриза кабела на 2 места и сега се радвам на информационния поток,който ме облива rotfImbo newsm44

# 598
Хей, момичета кажете как мина след мен...малко ми е кофти, че ви зарязах така, ама нямаше начин! Rolling Eyes
Дамаянти, чакаме снимки! Grinning

# 599
  • sofia
снощи само успях да допълзя до леглото Crazy

много хубави неща сте написали момичета HugИ добре сте разказали всичко  bouquet
Щастлива съм че познавам всички ви Heart Eyes

Събраните пари са 450 от ЦУМ и Мери каза,че има в нея 1300 лв. Simple SmileДнес ще се виждаме и решим как да ги разпределим Wink
Още не мога да осъзная какво точно се е случило Tired
Сега продължава офанзивата по други задачи и ще пишем какво и къде Wink

bouquetза всички работни пчелички,семействата им и всички купувачи  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт