Опасни Улици /Arka Sokaklar/ и актьорите - бивши и настоящи ~ Тема 41 ~

• 69 292
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • Sliven, Bulgaria
Като гледам промото,явно Енгин го няма.....

# 571
За кое промо говориш?

# 572

Аз написах, че това е промото за епизода, който вече мина в петък - 357-ми. Нормално е Енгин да го няма - той се връща в следващия епизод 358. Тогава ще го видим ...  Peace

# 573
  • Sliven, Bulgaria
Моя грешка-аз разбрах че промото е за епизода,след този,в който се връща Енгин.

# 574

Не се притеснявай! То и аз пуснах това промо доста късно и съм ви заблудила - просто нямах време предните дни ...  Peace

# 575

Не се притеснявай! То и аз пуснах това промо доста късно и съм ви заблудила - просто нямах време предните дни ...  Peace
Роси, не се притеснявай, че не си имала време. То ако не си ти, то темата няма да върви. Затова ти казвам: ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

# 576

Аз написах, че това е промото за епизода, който вече мина в петък - 357-ми. Нормално е Енгин да го няма - той се връща в следващия епизод 358. Тогава ще го видим ...  Peace
А аз разбира се ще гледам, както и епизода в петък. Вече не е проблем да гледам сериала и по канал Д.

# 577
Роси, не се притеснявай, че не си имала време. То ако не си ти, то темата няма да върви. Затова ти казвам: ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

Благодаря ти за хубавите думи Боби!  Hug Hug Hug

# 578
Приятели току-що излезе промото за предстоящия 358-ми епизод на Опасни улици по Канал Д - Завръщането на Енгин!!! Излезе и резюме към епизода - изглежда са решили да намерят заместник на татко Ръза, т.е. втори главен, който да му помага в ръководенето на екипа. Всички се чудят кой ще е новия главен комисар и Хюсню дори започва да си мисли, че ще изберат него, а Месут го бъзика. Накрая става ясно, че новият главен комисар ще е Енгин, който се връща от чужбина. Надявам се това да означава, че Енгин ще остане за постоянно. Промото е супер - надявам се да ви хареса ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts ppp newsm44

# 579
Ето и снимките от 358-ми епизод на Опасни улици по Канал Д, който ще се излъчи тази вечер от 20 часа! Да напомня, че в него се връща Енгин ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts

# 580
Нови прекрасни снимки на Гамзе!   Hug Hug Hug

# 581
Ново невероятна клипче на Гюлджан - много е сладка в снега ... smile3525 newsm76 Two Hearts txtloves Two Hearts

https://instagram.com/p/zPKx45mRGW/?modal=true

Още 2 нови невероятни снимки ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 582
Нова прекрасна снимка на Ипек, Семин и Тугба ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И 2 снимки на Илкер Иген/Явуз с приятелката си ...  Hug

# 583
Нови невероятни снимки на Джан и Бусе - много са готини ...  smile3525 newsm76 Two Hearts Two Hearts txtloves  txtloves txtloves

# 584
Чаала също пусна нови невероятни снимки от Америка - страхотна е ... smile3525 newsm76 Two Hearts    love001 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

Общи условия

Активация на акаунт