Опасни Улици /Arka Sokaklar/ и актьорите - бивши и настоящи ~ Тема 41 ~

• 69 281
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Нови невероятни снимки на Чаала - много е готина ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 631
Нови невероятни снимки на Джан, Бусе, Шефкет, Гюлджан и Илкер Иген ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
Днес Берк е бил гост в някакво предаване на телевизията на отбора Бешикташ! Говорил е за мачовете и играта на отбора - невероятен сладур е ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 txtloves  Kissing Heart Two Hearts

# 633
Добър вечер и честит 8-ми март на всички дами!
Роси, много ти благодаря за всичко пуснато. Ако не си, за да се поддържа темата, просто не знам. Ще гледам да пиша по често, поне да не пишеш сама.
Рейтингът на сериата в петък е добър - на 2-ро място сме, точно след "Черна роза". Важното е, че сериала продължава да се гледа, макар и вече с 9 сезон.

# 634
За новата тема да попитам - ще има ли анкета или не? Ще се радвам, ако се включим повече хора и да решим какво ще има в новата тема!

# 635
За новата тема да попитам - ще има ли анкета или не? Ще се радвам, ако се включим повече хора и да решим какво ще има в новата тема!

lipsvat li vi starite aktuori ako moje i tova za novata tema

# 636

lipsvat li vi starite aktuori ako moje i tova za novata tema
За кои актьори по-точно говориш?

# 637
Здравейте!  Hug За анкета както прецените - за мен лично няма проблем! Има още време до новата тема ...  smile3525

Ето няколко нови снимки от мен на Гюлджан, Гамзе, Зейнеп, както и зад кадър от сезон 9 ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 638
Нови невероятни снимки на Джан и Бусе - много са готини ... smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart Two Hearts

# 639
Чаала също пусна нови невероятни снимки ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 640
Ето и 2 прекрасни снимки на Берк с татуировката, която си направи преди време ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

# 641
Ето и една нова прекрасна снимка на Берк, приятелката му и техни приятели - супер са ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts ppp  Hands Clap

# 642
Къде мога да гледам епизода от снощи?

# 643
  • Sliven, Bulgaria
Здравейте,
днес видях във ФБ снимка на Зюлфикяр със снимка на Енгин на сакото-както правят когато някой е умрял и имаше надпис за Енгин-1971-2015...Това трик за предстоящия епизод ли е или наистина ще го убият?Просто ще е безумие тъкмо като го върнаха и да изкарат...Но си мисля че след като няма логика,а и нали са го добавили и в интрото,а и нямаше да го връщат,за да го убиват и си мисля че е трик.Единствената логика е да е станал някакъв скандал,както когато се върна в началото на сезон 6....

Иначе за сериите в България-днес си мислех,че Сердар е направен с профил на лошия и т.н.,но спокойно е можело да завъртят нещата и да го оставят на длъжността на Енгин примерно-той има интерес профил,а и актьора ми се вижда интересен...
Интересни моменти бяха този от днес,когато Сердар отиде при другите и им каза че не е изоставял колега и се съюзиха,както и в предните когато го сравняваха с Енгин навремето и той как се е държал,както и момента когато татко Ръза отказа да се върне в екипа.

# 644
Здравейте,
днес видях във ФБ снимка на Зюлфикяр със снимка на Енгин на сакото-както правят когато някой е умрял и имаше надпис за Енгин-1971-2015...Това трик за предстоящия епизод ли е или наистина ще го убият?Просто ще е безумие тъкмо като го върнаха и да изкарат...Но си мисля че след като няма логика,а и нали са го добавили и в интрото,а и нямаше да го връщат,за да го убиват и си мисля че е трик.Единствената логика е да е станал някакъв скандал,както когато се върна в началото на сезон 6....

Иначе за сериите в България-днес си мислех,че Сердар е направен с профил на лошия и т.н.,но спокойно е можело да завъртят нещата и да го оставят на длъжността на Енгин примерно-той има интерес профил,а и актьора ми се вижда интересен...
Интересни моменти бяха този от днес,когато Сердар отиде при другите и им каза че не е изоставял колега и се съюзиха,както и в предните когато го сравняваха с Енгин навремето и той как се е държал,както и момента когато татко Ръза отказа да се върне в екипа.

Здравей!  Hug

Това за Енгин и аз го видях и не само в снимката на Зюлфикяр, ами на татко Ръза и други от екипа - навсякъде се говори, че Енгин ще умре. Просто нямам думи - надявам се да ни заблуждават, защото това би било прекалено. Ако са мислели да го убиват, тогава защо въобще го върнаха в сериала. Преди поне знаехме, че героя му е жив и здрав. Не виждам логика да го връщат, а после да го убиват. Не знам да е имало скандали - освен това Илкер Инаноолу е син на продуцента. Ако убият героя му ще се убедя в едно - сценаристите тотално са откачили.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Илкер го има в интрото, освен това беше дал интервю в което каза, че точно сега било времето да се върне в сериала и се радва, че го е направил след 3 години. Ще видим какво ще излезе - дано е заблуда или някой номер на екипа за да заловят някого ...  Praynig Praynig Praynig

Сезон 8 може да беше напрегнат, но ми хареса - поне не убиха никого - а в сезон 9 се скъсаха от глупости - убиха приятелката на Месут, той още не се е оправил. Сега ако убият и Енгин вече ще е прекалено. Дано не се случи ...  Peace

За Сердар съм съгласна - на места е доста нетърпим, но има и проблясъци и всъщност не е толкова лош - веднага реши да помогне на Месут, а днес дори го спаси от бомбата. Можело е да позавъртят образа му и да го оставят, но така са решили ... 
Wink

Общи условия

Активация на акаунт