В новото промо го има как е в операционната и му спира сърцето, а в снимките как го погребват. И аз се надявам да се окаже номер, за да заблудят някого, но ми става все по-трудно да повярвам ...
Ако го убият наистина вече ще е отвратително и прекалено.
Не виждам смисъл тогава защо им трябваше да го връщат ...

В новото промо го има как е в операционната и му спира сърцето, а в снимките как го погребват. И аз се надявам да се окаже номер, за да заблудят някого, но ми става все по-трудно да повярвам ...
Ако го убият наистина вече ще е отвратително и прекалено.
Не виждам смисъл тогава защо им трябваше да го връщат ... 

В началото уж умря - всички бяха съсипани, плачеха - после го погребаха. Изглеждат си тъжни, защото никой от екипа не знаеше - само татко Ръза, новият директор и лекаря. Може би и Месут, но не съм сигурна за него - не го гледах целия. За всички други Енгин беше мъртъв ...
Направили са го, за да заблудят гаднярите, които го искаха мъртъв - сега по-лесно ще ги хванат ...
Накрая на епизода татко Ръза отиде в някаква болница с директора, в това време Месут отиде с Хюсню. Засякоха се там и Хюсню беше изненадан да види татко Ръза там - попита го защо е тук - той му отговори, че ще му покаже, но трябва да си мълчат - влязоха в една болнична стая и там Енгин лежи ранен, но вече добре. Когато се обърна и ги погледна - Хюсню така се изненада, че е жив, че припадна в ръцете на Месут - така свърши. Ето снимки от момента. Много се радвам, че Енгин е жив и не го убиха. Както казваш - нямаше логика да го правят. Особено след като Илкер се завърна. Самият той писа в профила си след края на епизода и благодари на феновете си за любовта и подкрепата им ...

Препоръчани теми