Опасни Улици /Arka Sokaklar/ и актьорите - бивши и настоящи ~ Тема 41 ~

• 69 262
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Нови невероятни снимки на Чаала - както винаги е много готина и сладка. Бебчето й също е прекрасно - на едната снимка се виждат и Джими и кучето й ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 676
Нови невероятни снимки на Берк с колегата си от "Любовта не може да избяга" - Gurkan Guzeyhuz. Страхотни са. Познаваме актьора и в ролята на Азис Дорукан в 8-ми сезон на Опасни улици. Човека на Джефер, който простреля Лейля и после Мурат го уби ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 677
Още една нова невероятна снимка на Берк с негов приятел! Както винаги е много готин, сладък и усмихнат ...  txtloves newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart smile3521

# 678
  • Sliven, Bulgaria
Кажете какво става с Енгин? В епизода от миналия Петък го простреляха,а този Петък ще стане ясно дали наистина умила или е номер или бъркам нещо?

Според мен е номер ама да видим....

# 679
Още нови невероятни снимки на Джан, Зейнеп, Шефкет, както и зад кадър от сезон 9 на Йозгюр, Йозлем и Берил ... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 680
Кажете какво става с Енгин? В епизода от миналия Петък го простреляха,а този Петък ще стане ясно дали наистина умила или е номер или бъркам нещо?

Да! Енгин го простреляха в епизода в петък, а сега ще стане ясно дали ще умре наистина или не. И на чен ми се иска това да е номер, но навсякъде пише, че Енгин ще умре ...  newsm45 В новото промо го има как е в операционната и му спира сърцето, а в снимките как го погребват. И аз се надявам да се окаже номер, за да заблудят някого, но ми става все по-трудно да повярвам ...  newsm78 Ако го убият наистина вече ще е отвратително и прекалено.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не виждам смисъл тогава защо им трябваше да го връщат ...   Thinking

# 681
Ето промото за предстоящия 363-ти епизод на Опасни улици по Канал Д ... newsm45 newsm45 newsm45

https://www.youtube.com/watch?v=mLD_RKRARhA

# 682
Ето и снимките за предстоящия 363-ти епизод на Опасни улици по Канал Д! Този път са пуснали много и са повече от ужасни - на едната татко Ръза го има на гроба на Зейнеп ... newsm45 newsm45 newsm45

# 683
  • Sliven, Bulgaria

Да! Енгин го простреляха в епизода в петък, а сега ще стане ясно дали ще умре наистина или не. И на чен ми се иска това да е номер, но навсякъде пише, че Енгин ще умре ...  newsm45 В новото промо го има как е в операционната и му спира сърцето, а в снимките как го погребват. И аз се надявам да се окаже номер, за да заблудят някого, но ми става все по-трудно да повярвам ...  newsm78 Ако го убият наистина вече ще е отвратително и прекалено.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Не виждам смисъл тогава защо им трябваше да го връщат ...   Thinking

Мисля си че е номер,освен защото няма логика сценаристите да правят така,но и защото никога не биха дали в промото дали някой умира-тоест винаги са давали че е ранен но не и погребението-трябва да има съспенс все пак...а и на погребението имаше репортери-тоест отразяват,а досега не е имало--тоест показват на лошите,че е умрял...притеснява ме единствено че на снимките от погребението всички изглеждат сякаш наистина е умрял,което може и да е заради заблуда.

Ако умре наистина,ще съм крайно разочарован от сценаристите и сериала,които от 1-2 сезона правят някои неадекватни действия,макар да знам че в някой от случаите дадено решение е на актьора и т.н. и направо се радвам,че не го гледам по турската да се ядосвам повече.

Пишете довечера да кажете какво е станало

# 684
Мисля си че е номер,освен защото няма логика сценаристите да правят така,но и защото никога не биха дали в промото дали някой умира-тоест винаги са давали че е ранен но не и погребението-трябва да има съспенс все пак...а и на погребението имаше репортери-тоест отразяват,а досега не е имало--тоест показват на лошите,че е умрял...притеснява ме единствено че на снимките от погребението всички изглеждат сякаш наистина е умрял,което може и да е заради заблуда.

Ако умре наистина,ще съм крайно разочарован от сценаристите и сериала,които от 1-2 сезона правят някои неадекватни действия,макар да знам че в някой от случаите дадено решение е на актьора и т.н. и направо се радвам,че не го гледам по турската да се ядосвам повече.

Пишете довечера да кажете какво е станало

Страхотни новини - Енгин е жив!  newsm44

Ти се оказа прав, както и нашите предположения, че е номер! За щастие ЕНГИН Е ЖИВ!!!   newsm44 newsm44 newsm44 В началото уж умря - всички бяха съсипани, плачеха - после го погребаха. Изглеждат си тъжни, защото никой от екипа не знаеше - само татко Ръза, новият директор и лекаря. Може би и Месут, но не съм сигурна за него - не го гледах целия. За всички други Енгин беше мъртъв ...  Peace Направили са го, за да заблудят гаднярите, които го искаха мъртъв - сега по-лесно ще ги хванат ...  Wink Накрая на епизода татко Ръза отиде в някаква болница с директора, в това време Месут отиде с Хюсню. Засякоха се там и Хюсню беше изненадан да види татко Ръза там - попита го защо е тук - той му отговори, че ще му покаже, но трябва да си мълчат - влязоха в една болнична стая и там Енгин лежи ранен, но вече добре. Когато се обърна и ги погледна - Хюсню така се изненада, че е жив, че припадна в ръцете на Месут - така свърши. Ето снимки от момента. Много се радвам, че Енгин е жив и не го убиха. Както казваш - нямаше логика да го правят. Особено след като Илкер се завърна. Самият той писа в профила си след края на епизода и благодари на феновете си за любовта и подкрепата им  ... smile3525 newsm76 Two Hearts smile3501 ppp

# 685
Нови невероятни снимки на Берк, приятелката му Мерве и техни приятели - тази вечер са на рожден ден. Както винаги Берк е очарователен ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves

# 686
Нови невероятни снимки на Берк с негов приятел - страхотни са! Берк е уникален ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart  Hands Clap

# 687
Нови невероятни снимки на Чаала - страхотна е ... newsm44 Two Hearts Two Hearts  love001 newsm76  Kissing Heart txtloves

# 688
Нови прекрасни снимки на Гамзе ...  Hug Hug Hug

# 689
Роси, много ти благодаря за всичките снимки, които си пуснала до сега. Ако не си ти, темата нямаше да върви. Благодаря ти.  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт