Опасни Улици /Arka Sokaklar/ и актьорите - бивши и настоящи ~ Тема 41 ~

• 69 275
  • 741
  •   1
Отговори
# 720
ЗДРАВЕЙТЕ  МОМИЧЕТА !!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Извинете че ви посещавам "непоканена"  Blush Blush,но ме интересува някяква информация за  Гизем... newsm78 newsm78 Винаги съм и симпатизирала и моля да не приемате въпроса ми като нездраво любопитство,радвам се за нея и семейството и,но незнам дали има и от нея "блага вест"????
Здравей, здравей.  Hug Радвам се да те видя и в тази тема. Аз също много симпатизирам на Гизем. Въобще не се притеснявай за въпроса ти- До този момент няма информация дали е родила. НО до някой и друг месец сигурно ще има "блага вест" както казваш.
п.п Пиши по-често ако искаш.

# 721
Ухааа, Берк пусна една невероятна снимка! Предполагам, че е от миналото лято, но я виждам за пръв път. Просто съм очарована - не мога да му се нагледам. Толкова е готин, сладък и секси - обожавам го ... smile3525 newsm76 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3521  ura

Страхотен е.

# 722
  • София
ЗДРАВЕЙТЕ  МОМИЧЕТА !!!!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Извинете че ви посещавам "непоканена"  Blush Blush,но ме интересува някяква информация за  Гизем... newsm78 newsm78 Винаги съм и симпатизирала и моля да не приемате въпроса ми като нездраво любопитство,радвам се за нея и семейството и,но незнам дали има и от нея "блага вест"????
Здравей, здравей.  Hug Радвам се да те видя и в тази тема. Аз също много симпатизирам на Гизем. Въобще не се притеснявай за въпроса ти- До този момент няма информация дали е родила. НО до някой и друг месец сигурно ще има "блага вест" както казваш.
п.п Пиши по-често ако искаш.

БЛАГОДАРЯ  за поканата ти,но отдавна не следя сериала и участието ми се свежда до това да ви чета  и се наслаждавам на хубавото настроение в темата и чудесните снимки на актьорите предимно зад кадър,някои от които са ми познати от други проекти.

Сърдечни поздрави и до скоро  Hug  bouquet  bouquet

# 723
До кой сезон проследи сериала? За кои актьори по-точно говориш? Понеже и аз следя други сериали и ми стана интересно. Се радвам, че ни четеш. Ще се радвам да пишеш често. Peace

# 724
Здравейте! Вчера е имало някаква изложба на режисьора на сериала Орхан Ууз - присъствали са част от актьорите в сериала сред които Гамзе и Зейнеп. Много се радвам да ги видя заедно ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

# 725
ЗДРАВЕЙТЕ  МОМИЧЕТА !!!!!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Здравей и Добре дошла в темата!  Hug Hug Hug Предполагам, че всеки момент се очаква Гизем/ Музо да роди. Ако науча нещо по въпроса веднага ще го споделя ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето една снимка от началото на април - страхотна е ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

# 726
Ето промото и снимките от предстоящия 366-ти епизод на Опасни улици, който ще се излъчи утре вечер по Канал Д ...  smile3525 newsm76 Two Hearts

https://www.youtube.com/watch?v=cXE1mexSmSU

# 727
  • София
Roxis ,Благодаря за вниманието и хубавата снимка   bouquet Дано всичко мине добре и тя прегърне рожбичката си  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 728
Roxis ,Благодаря за вниманието и хубавата снимка   bouquet Дано всичко мине добре и тя прегърне рожбичката си  baby_neutral baby_neutral baby_neutral Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Аз също се надявам всичко да мине добре и да прегръща детето си, което май ще е момче.

# 729
Рейтингът на снощния епизод е на 2-ро място с 4.57 рейтинг. На 3-то място е "Черен хляб" е с 4.41 рейтинг. Малка е разликата им.

# 730
Здравейте! Вчера е имало някаква изложба на режисьора на сериала Орхан Ууз - присъствали са част от актьорите в сериала сред които Гамзе и Зейнеп. Много се радвам да ги видя заедно ...  smile3525 newsm76 Two Hearts  Kissing Heart newsm44

Страхотни снимки. Личи си, че се подкрепят. А явно Гамзе и Зейнеп си поддържат връзка с част от екипа, щом са на изложбата на Орхан Оуз.

# 731
ЗДРАВЕЙТЕ  МОМИЧЕТА !!!!!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Здравей и Добре дошла в темата!  Hug Hug Hug Предполагам, че всеки момент се очаква Гизем/ Музо да роди. Ако науча нещо по въпроса веднага ще го споделя ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ето една снимка от началото на април - страхотна е ...  smile3525 newsm76  Kissing Heart

Гизем е страхотна на тази снимка. Предстои и раждане. Дано всичко мине наред и да няма усложнения.

# 732
Намерих една интересна статия за Гамзе и Зейнеп
http://kliuki.ws/opasni-ulici-krasavicite-ot-ekipa-na-tatko-raza/

# 733
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Извинете за глупавия въпрос може би но защо никаде не виждам Мурат вновите серии да не е напуснал сериала?

# 734
Извинете за глупавия въпрос може би но защо никаде не виждам Мурат вновите серии да не е напуснал сериала?
Изобщо не е глупав въпроса ти. Мурат/Уур напусна сериала в края на 8 сезон.

Общи условия

Активация на акаунт