Детоксикацията на д-р Михайлов - тема 13

• 120 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Временно
От днес само на вода или на изцедени сокове а когато е пълнолунието на 5. от 6 сутринта само на вода. На 6-ти е захранването ли?

Колкото и пъти да съм правила детоксикацията досега съм процедирала по следния начин: и през трите дни приемам фреш от портокал, грейпрут и/или мандарини около 1,5 - 2 л. и също толкова количество вода. Английска сол пия ако се предполага, че ще съм си вкъщи през повечето време. Иначе не смея да рискувам. Никога не съм пила само вода в деня на самото пълнолуние. Захранването е на 06.01. Ефект винаги е имало при мен. Успех на всички.

# 91
Честита 2015-та!! Здрава, мирна и спокойна!
Успешна първа детокцикация! Пожелавам да ви зареди с много сили, увереност и усмивки!

Kristalin, аз също съм на сокове и май почти винаги пия по-малко от 2 л. концентрат, освен, ако не си го купя, но тогава трябва да отскачам по-често до мястото, където правят при нас (а и ми излизат по-соленичко 2 л. - около 20 лв. като смеся портокал, грейпфрут, лимон Wink..). Вкъщи пък ми е доста трудоемко да изцеждам повече (нямам хубава машина). Да, добре е в този случай да се компенсира с вода (по възможност топла), чай. Peace

Последна редакция: сб, 03 яну 2015, 12:13 от Сиси ♥♥

# 92
 Сиси ♥♥ -Благодаря Сис Hug  bouquet

# 93
  • Пловдив
Здравейте и от мен и аз го правя с цитруси и съм установила, че точно сока подсилва ефекта. Винаги съм пила ан сол, дори да съм на работа само третия ден е по неприятно да не си си в къщи.
Успех на всички.

# 94
Аз солта ще я пропусна. Не мога просто, гади ми се .  Ще карам на изцеден сок от портокали грейпфрут разреден със топла вода вода. Дано успея. Ще се захраня на 6-ти и започвам 90-дневната.

# 95
  • София
Здравейте и от мен!

Честита Нова Година и нека да бъде прекрасна и изпълнена с положителни емоции и лични успехи за всяка една от вас!

Относно английската сол.... за мен лично тя е ад! Не мога да я пия, просто толкова ми се гади, че винаги я пропускам, но я замествам с разхлабващи шоколадчета от аптеката.
Този месец мисля да я карам на:
- Ябълки  и цитруси фреш, защото само от цитрусите ме боли корем;
- Слабителни шоколадчета;
- Детоксикираш чай;
- Йонна детоксикация за подсилване на ефекта.

# 96
Започвам и аз, преди време успешно се справих- Дано и сега да устискам. Успех на всички.

Последна редакция: пн, 05 яну 2015, 11:11 от MAMA NA jORI

# 97
Aз удържaм, чувствaм се много добре. Много минa, мaлко остaнa Simple Smile

# 98
Привет на всички Детокс Дами!
За мен това е 1-ви детокс и геройски се държа до момента!Чувствам се великолепно- минах без странични ефекти. Тази сутрин кантарчето показа / - 3 / кг. Гордея се със себе си! На всички пожелавам успех! Simple Smile

# 99
Pervin_Emin браво за успеха   bouquet
Аз едвам издържах, просто зверски ми се ядеше вече накрая. Почти без забежки, и моят резултат е -3 Simple Smile

# 100
И моите кг са 3 в минус. Хапнах си картофки на обяд и се чувствам перфектно.

# 101
Привет момичета и този път издържах макар че пропуснах първия ден но пък бях на по лека храна и изкарах на сок от портокали,грейпфурт и лимони.Днес закусих с 2 кивита ,овесените ядки пропуснах че нямах време ,за обед хапнах малко сварени картофки с магданоз и диетична сол,която изобщо не се усещаше.Довечера съм на картофена салата с обезсолено сирене най вероятно.
И аз съм /-3кг/мисля вече да вечерям само салата да видим докога . Laughing

# 102
  • София
Според кантара нищичко не съм свалила, но според дънките, които миналата седмица едвам закопчах - резултатът е задоволителен.

# 103
Здравейте,и аз да се запиша....пих с мъка английската сол,Фреш от портокали,грейпфрут и лимон,но при мен няма никакъв ефект явно съм извънредно тежък случай:-)тежа 67 кг и ми се искаше поне малко да ги намаля.няма да се откажа и следвашия път,но сега защо нямам резултат?:-S

# 104
  • София
2008 правих детоксикацията за първи път. Признавам си, че едва избържах докрай. Нямаше никакъв ефект, но в рамките на месеца бях свалила 6кг., а тогава тежах 58. Станах нараво мацка Simple Smile
Затова сега съм обнадеждена, че дори да няма кой знае какъв ефект като килограми, дънките ми стават.

PS: Висока съм 160 и след раждането и кърменето (и любовта към храненето) се докарах до 72.
Липсват ми онези 52кг, но знам, че щом съм си го наумила - ще стане отново реалност.

Общи условия

Активация на акаунт