Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 525
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
тъкмо се самоукорявах, че не съм си преписала всички рецепти от темата, и вие с тези снимки взехте, че ме мотивирахте към сериозност  Mr. Green
утре ще правя кекса с тиква на Елинка  Party
Kабошар, добре дошла и от мен   bouquet
може ли "нестинарка" и за мен?   bouquet Blush  Flutter мейла ми е maria_bg@abv.bg много благодаря предварително! bouquet   bouquet   bouquet
лека нощ на всички ви  Heart Eyes

# 601
Добро утро  Hug

Кабошар добре дошла  Crazy

Ох ама какви са тези "готвачи"  Heart Eyes

Като гледам какъв студ го дават в края на седмицата и на мен ми идва да заспя зимен сън ... За капак от петък до неделя ще съм в София на лекции и май сняг ще ме вали, а аз още палтенце нямам  Crossing Arms

Хубав ден слънчеви момичета  Hug

# 602
Кали днес те мислих.
Кабошар  Hug
Каква порода е кучето?
Ето го кучето

https://www.dropbox.com/s/lgfqkm4mzixtmdk/20140427_223942.jpg?dl=0

# 603
Добро утро!  Simple Smile
Може ли някоя добра душа да ми прати и на мен "Нестинарка" в ePub,по възможност.  Praynig
vladonezi @yahoo.com
Днес се очертава слънчево.
Хубав ден от мен!
 Hug

# 604
Добро утро!
Спи ми се, ама чак ме е срам да си призная колко  Blush
Пратих ви книжката момичета  Hug

# 605
  • Пловдив

"Да, светът е изпълнен с болка, агресия, отчаяние,страх…, но това е една нищожна част от него . Без тях никога нямаше да изпитаме чувството, идващо от сълзите, провокирани от екстаза. Екстаз от многобройни емоции. Емоции, създадени от различни феноменални явления. Явления, като: музиката, танцът, изкуството, смехът, приятелството, семейството, приключенията, уютът на дома, съпричастието и помощта, красотата, свободата, истината, прошката, прегръдката, целувката… любовта. Това са нещата, даващи цветове на живота, различни от черното и бялото, притежаващи огромна сила, достъпна до всеки от нас. Различаваме се само повърхностно- начина, по който изглеждаме, по който мислим, по който разказваме историята си. Но сърцата ни бият еднакво, всички искаме да бъдем щастливи, значими, обичани и обичащи. Истинската разлика е в това, как избираме да достигнем тези състояния. Понякога сме герои, понякога сме злодеи, но ролята, която играем ни показва към какво се стремим и най-вече защо." - Л. Костов

Добро утро, прекрасен ден на всички  Hug

# 606
ДУ Hug
Майкоооууу, как м се ПРИготви  и ПРИяде като ги гледам тез готвачи....ама кекса ще е много постен саЛ с две яйца  Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug

# 607
ДУ Hug
Майкоооууу, как м се ПРИготви  и ПРИяде като ги гледам тез готвачи....ама кекса ще е много постен саЛ с две яйца  Mr. Green

Хубав ден на всички  Hug

E, айде сЯ ---  hahaha постен кекс сал с две яйца толкова рано ... Някои хора работят, Гиговче, кексовете ги бъркаме след работа  Laughing
А ти защо не си прИоблЯкЪна да питам аз?  Thinking

Момичета, дайте идея за подарък за 11-годишно момче, което си има всичко, моля ви  Praynig  Става въпрос за племенника на ММ, който има имен ден в неделя, а преди две седмици имаше рожден ден /тогава му купихме телескоп  Mr. Green/. Сега хич нямам идея какво да е... А и Коледа ни чака скоро ...  Laughing
Гледах едни яйца /не от тези, за които си мислиш, Гиговче Joy / с дракон вътре за сглобяване - като от "Игра на тронове", та се чудя ...  newsm78
Или някой Трансформърс пак да му вземем ... знам ли вече?  Tired

# 608
  • София
Миж, ако е фен на Трансформърите - лошо няма пак да повторите, те понякога си събират колекция от тях. Някакво Лего. Друго, за което се сещам - игра за ПСП-то или за компютъра; ако спортува - топки, екипи, скейтборд, уйвборд.

# 609
Оф, моите искат дядо Коледа да им донесе маса за пинг-понг  Joy
Инъче и аз залагам на конзолни игри и спортни аксесоари  Peace

# 610
  • София
Много сте тихи днес Hug
Аз успях и да изпера и да сготвя и да си опна морното тяло за пет минутки.
Кекс не съм правила,забравих да купя яйца.Смятам в почивните дни да го забъркам.
Обаче седнах и орязах цветята.
Много ми беше жал за тях.Мушкато цъфтеше.
Сега съм ги бучнала в пръст в пробити кофички от кис.мляко.
И ги подредих в коридора,пред вратата.Дано не ми ги откраднат ooooh!

# 611
...
А ти защо не си прИоблЯкЪна да питам аз?  Thinking

...
Ей мЪ на, ква съм красотна, благодарение на Миж Heart Eyes

Отивам да врътна една пица с готово тесто, после пак ще ви нагледам Wink

# 612
О Гигова много ти е хубава премяната  Heart Eyes

Аз спретнах едни канелени охлювчета, а сега и вечерята се пече  Flutter Време за книжка пак нямах днес  Confused

# 613
  • София
Момичета, моля ви, кажете ми лека програмка за обработка на снимки. Трябва ми за сестра ми. Искаме да можем да слагаме върху моделите (маникюрите) надпис и воден знак. Имам Coreldraw, но ми е много сложен за работа, така и не се научих да работя с него  ooooh!.

Имам и още един въпрос към счетоводителите, ако не е много нахално  Blush:
Издала съм фактура за плащане по банков път и съм изпратила оригинала на клиента. Сега трябва да я анулирам, но оригинала не са ми върнали. Какво трябва да направя?

Хич не съм по темата, но знам, че мога да питам тук.

# 614
Хъм така, Гиговче!  Heart Eyes Прекрасна си   Hug
И с чушките много беше шармантна  Mr. Green

Слив, как така ще ти откраднат цветята  Shocked  УжасТ  ooooh!
Не че нашите съседи в кооперацията са стока, но цветя не са ми изчезвали никога  Rolling Eyes
Напротив, гледат ми ги като ни няма, поливат ги...

Вени, по първия въпрос - знам, че става с Фотошоп. Аз ползвам една много симпатична фотообработваща програмка - PhotoScape - бяха я препоръчали в аватарната тема. Но май  няма такава опция за воден знак ... или поне аз не открих  Rolling Eyes

По втория - двете Петитата да се включат  Wink
Имаме си счетоводителки  Hug

Аз пък отивам да метна по две принцески на парти-грила  Laughing
Кекс няма да правя и през почивните дни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт