Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 567
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Деска , щом е с благотворителна цел бих си купила  Hug  А относно поредицата , ето я http://www.emasbooks.com/catalog.php?action=showbooks&subcat_id=40 ти ми подари "Дезире" , която също е от тази поредица , остана ми само "Графиня Козел" да си взема .

Петенце  Hug

# 511
ДУ Embarassed Grinning
Отчет: спах, прах Embarassed Mr. Green, четох, филм гледах и прахосмукачка пуснах да се отсрамя Rolling Eyes
Сега ще ям и после пак ще гледам филм-ееех живот Crazy
Ще пера пак чаааак довечера, че ММ е на работа, а само той знае къде е копчето за задвижване Mr. Green Laughing

Миж, кажи някой подобен филм на Жената в капан, ама не ща американски, по възможност скандинавски или най-малко европейски Grinning

Кекс не зная дали ще направя ooooh!, ако остане време ще врътна този на Мариета Peace

Айде да изчезвам, до после, хубав ден на всички Hug

# 512
Деси, може би ако слееш няколко вида от цветовете/хартиите по диагонал, хоризонтал, до половината, другата половина да е нещо изрисувано на ръка, някакви точици, или парченца от горната хартия, нещо дантелено, ще е по-интересно. Връвчица в горната част звучи добре. Различна големина на самия разделител/картонче също би била добра идея. Дървен разделител също е супер.

# 513
Момичета , току що се записах на народни танци  Laughing  Много съм спъната в краката , не знам какво ще правя  Embarassed  Laughing  Ама с моята приятелка сме доста ентусиазирани , от 3 ноември започват , ако не умра от срам дотогава  Embarassed  Laughing

# 514
Браво Нарче, това е доста зареждащо, ще видиш че ще ти хареса Hug
Мижик, къде зачезна, обядваш ли, искааам нови снимки за подписа вече, ще почерпя Whistling

# 515
  • София
Мижик, къде зачезна, обядваш ли, искааам нови снимки за подписа вече, ще почерпя Whistling

Eто ме, бях обедна почивка  Laughing
Какъв подпис искаш? Каква идея имаш?  Thinking
За филм, подобен на "Жената в капан" трябва да помисля... така на първо четене не се сещам...
А и напоследък все на тъпи американии попадам ...такава серия съм заформила, че...  ooooh!

Нарче, браво на теб!   bouquet
Няма от какво да те е срам! По-добре, че ще си с приятелка, а не самичка  Simple Smile
Една позната ходи на народни танци от години, много са ентусиазирани техния състав, все ходят по състезания, печелят награди Simple Smile

# 516
Здравейте!

И аз днес и утре съм отпускарка. Имам доста амбициозна програма. Цяла сутрин прах, мих прозорци, пазарувах, а сега ще се възнаградя със салатката на Гигова. Simple Smile

Гигова, ако не си гледала някой от тези скандинавски крими сериали : Broen, Arne Dahl, Den som draber - препоръчвам, много са добри. Varg Veum също става.

Jagten и Efter brylluppet - разтърсващи, но малко тежки.

Аз съм си приготвила да гледам En kongelig affære(A Royal Affair) - исторически. Много горещо ми го препоръчаха, но все още не съм намерила време за него.

Скоро гледах Jeg reiser alene / I travel alone. Не беше лош. Пак за баща и дъщеря, за която той не знае, че има.

И последно за който обича Амос Оз - The Little Traitor, по книгата "Пантера в приземието"- топъл и много човешки филм.

Сега видях, че най-после са излезнали субтитри за Forbrydelsen - датски крими, който чакам от много време. newsm44

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 14:45 от evilan

# 517
  • на североизток от Рая
 Върнах се! Здравейте!  Hug

Усетихте ли как снощи внезапно изчезнах. Обаче к`во да правя, компютърът ми изневери, скапа се и не работеше. Сега го намирам добре, ще видим по-късно като се включа как ще е.

Мисля за вас!  Heart Eyes

# 518
  • Пловдив
Мариета,  кекса стана страхотен.

Скрит текст:

# 519
  • на североизток от Рая
 Деска,  smile3501! Апетитен е кексът ти. Добре, че още има от моя сладкиш, че иначе щеше да ми се прияде. Сега пийнах едно кафе, ще хапна и парченце кекс.

А ето нещо в тон с кексове и мъфини - един от подаръците ми от майка за РД:

# 520
  • София
Завърнах се.
Много тежък работен ден.Няма да ви товаря.
Нарче,аз ходех на народни танци две години.Много ме зареждаха.Но спрях.Сега ме мързи и не ми се ходи никъде.

# 521
  • София
Нарче, народните танци са голяма краста. Почнеш ли.... купона е на макс.
Ето, аз довечера съм на такова чудо Simple Smile Вече 4 години откакто съм народно-танцуваща.

Деси, дояде ми се от кекса. Много добре изглежда.

# 522
Момичета, "Нестинарка" е готова с безценната помощ на ventsic   bouquet
Писа ми, че след малко ще я качи в МБ (който довечера в 00:00 ще спре работа за няколко дни). Който друг я иска, пишете на лични мейл и в какъв формат.

# 523
  • София
Качил я е, вече видях съобщението в другата тема.

Благодарим и на двама ви, Мими Hug!

# 524
  • София
Вече я поисках и я чакам  Heart Eyes
Благодаря, Мария!!!   bouquet

Ако не я получа от МБ, ще ти пиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт