Коледа само изглежда далече. Новия списък подготвяй ти вече! - 17 тема

• 28 568
  • 745
  •   1
Отговори
# 525
Нара поздравявам те за решението да се запишеш на народни танци, и аз много искам но тук още не познавам никой с който да ходя а сама ...  Rolling Eyes

Нели дано компютъра ти не те предаде, че е голяма мъка без  Mr. Green

Деси кекса наистина изглежда супер  Crazy

Аз още се ослушвам но ще се ориентирам към кухнята след малко. Мисля да спретна един паниран карфиол и още нещо  Mr. Green

# 526
  • Пловдив
Така и така обърнахмзе темата в готварска я споделете някоя лесна рецепта за солен кекс?
И да попитам куркумата и индийското орехчце при какво ги използвате - купих по едно пакетче, но не знам къде да ги приложа /много обичам да купувам подправки/  Embarassed

Нара, браво за народните танци  smile3501, който се е записал е много доволен...

# 527
Хвърлете и на мен Нестинарка, плийз Praynig
Няма да я чета на ел.четец, а на компютър и епъб формат ми върши работа, мъжо ще го конвертира Peace
gmilkova@yahoo.com
Мерси предварително Hug

Мижик, искам нещо есенно, листа, миста тазквиз работи за подписа Crazy Ти амо Heart Eyes

# 528
  • Пловдив
Гигова, като каза есен и реших да споделя тези снимки - не е нужно да използваш тях за подписа си, но са красиви

Скрит текст:

# 529
О, девойки и не-девойки, в миналата тема прахме... в тая готвим...
Аз току-що си хапнах един чууууууууден патладжан с мексикански сос и съм нахранена и щастлива, чакаше ме топъл и готов в новия мултикукър (много го обичкам!!!), сега малко релакс, че в събота и неделя съм в Пловдив на изложби и е голяма лудница на работа.
 Hug

# 530
  • Пловдив
Камиче, какви изложби ще има в Пловдив?
Сложих едни пилешки хапки да направя.

# 531
Много дълъг работен ден днес , направо ...  ooooh!  Сега се прибирам каталясала , ужас

Видях , че вече има "Нестинарка" , сега ще си я сваля и аз  Party

Мижче , качвам снимката, като шапката , няма да я нося с якето и шала , никак не си подхождат , но с черното ми якенце става бижу

Отивам да си изпия чая , че му е време  Hug

# 532
Ехо, привет и от мен!

Ей, оказа се, че не само четем, ами и сме кулинарни изкусителки!  Simple Smile

Деси, вкусен изглежда кекса ти! Браво!

Точице, записах си рецептата за мъфините, ще пиша обезателно като стигна някой ден да ги забъркам.

Ето рецептата за кекса с тиква:

Скрит текст:
Кекс с тиква
2 яйца
1 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио (аз слагам даже и по-малко, около 1/3 ч.ч.
1 ч.ч. брашно с 1 п. бакпулвер
2 с.л. какао, ама да е хубаво, много е важно  Simple Smile
100-150 гр. сурова настъргана тиква
1 п. канела
ядки по желание -орехи, стафиди или друго
Всичко се разбърква в посочената последователност, изсипва се в намазнена тавичка с диаметър около 20-22 см., пече се около 30 мин. на 200 градуса, но аз винаги пробвам с клечка за зъби.

Бон Апети  Simple Smile

И аз вече се оглеждам за заглавия за коледния списък, нищо че е още октомври!

# 533
  • София
Ооо, Дими!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Всичко много ми хареса!!! И якето, и каскетчето!!! А шала ще го сънувам!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Със здраве да си ги носиш  Hug

Ето го и моя кекс  Mr. Green
Май е същият като на Деси  Grinning
Много лесно се прави и е никаква философия, направо вече ми е ясно защо англичаните казват piece of cake  Joy
Хич няма да се занимавам с тези палачинки  Crazy Мятам един кекс и съм фрий  Mr. Green

Скрит текст:

Ужас, с тези кексове... Кога ще отслабвам??? Кога???  smile3511
Ей сега ги омаах тези парчета, след малко ще ходя за още ...  smile3516

# 534
Деси, много са хубави снимките, благодаря Hug
Мижик каквото решиш ми направи Crazy когато ти остане време и желание, разбира се Hug
Отивам да разпускам Crazy 

# 535
  • София
Гигич, аз ти писах във фейса, може би не си видяла - утре ще ти сътворя нещо есенно  Hug
А и Светлината ще ти пратя утре  Wink

# 536
Ааа Миж какви са тея вкусотии по това време, сега сън няма да ме хване за нещо сладко  ooooh!

Нара много хубави неща си си накупила, имам същия като твоя шал само, че в сиво  Hug Heart Eyes

# 537
Сега видях Миж и ти отговорих Peace

Лофче и на мен от два дни ми се яде някакъв домашен сладкиш, обаче не стигнах до направата му, дано в почивните дни успея Rolling Eyes

# 538
  • на североизток от Рая
 Нара, носи си хубавите неща със здраве!  Hug

Мижжж, много вкусен изглежда кексът. Тук майсторка до майсторка сме наредени. И способни, и нескромни.  Mr. Green

Днес едно момиченце ме почерпи с мъфинка. По-вкусни не съм яла. Поисках рецептата.  Simple Smile

Аз се обзаведох с ново боди, с дълъг ръкав, тъничко, също и с бикини. ку трябва, ще снимам.  Whistling

Камичеееее,  Hug!

Едва гледам, заспивам права. Какво ми стана. Вечерях с подпряна глава, така се разпуснах внезапно.

Намерих си стикери с бухалчета. Едните са 14 на брой, другите са 5 само, но са блестящи. Доволна съм!  Grinning

А на балкона - гост до гост, и непознати,  и познати. Хелооооу!  wavey

# 539
  • Пловдив
Наричка, честити придобивки   bouquet якенцето е  Heart Eyes

Аз никога не съм правила мъфини, може да споделите някоя елементарна рецепта като за мен  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт