Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 220
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Аз лично не харесвам т.нар. стирки - задържат влага и мирише лошо, независимо как съм я изпрала - не  пера в пералня, то това остава.
Микрофибърните подочистачки са подходящи за ламинат само  Thinking - или съм в заблуда?!
Аз ползвам моп за чистене на всички подови повърхности, включително и попиване на банята. Последното заради омразната влага и мухъл след това, независимо от вентилатора.

# 61
  • Русе
Днес в Пикадили гледах някакви мопове уж на промоция на цена от 7,99 лв. Добри ми изглеждаха, с алуминиева дръжка и имаха на тях лепенка на д-р Фреш. То това не значи, че не са китайски, де. На мен гъбата ми е за смяна, но понеже не съм доволна как ми изцежда, ще размисля дали да не си купя цял моп направо.
Аз също го ползвам и за ламинат и за плочки. Откакто живеем в Ловеч, в квартирата, ползвам и стирка. Има на пода старо дюшеме, на което фугите са се отворили. Скъсах за отрицателно време гъбата на мопа и от тогава реших да си купя стирка(но не е с конци), с нея е по-добре. Мопа тук ползвам за банята.

# 62
Здравейте - имам два въпроса: Какъв препарат да си взема за стъклокерамичен плот? До сега ползвах Медикс, но нещо не чисти като преди.
Втория въпрос е какъв моп да си купя дето да не е пълен боклук? Последните два за по 15лв. бяха с ужасни гъби, непопиващи и тънки. Пролича след първото накисване, на вид са като останалите.
По въпроса за следите след ремонт: при един от моите ремонти извиках фирма да изчисти и те ползват професионални препарати, които махат всичко. Мисля, че има такива, които се ползват без рахосмукачка с вода. В малки специализирани магазини могат да се намерят.

аз ползвах на Heitmann, но напоследък са влошили качеството и минах на Dr.Becкmann,  той е по-скъп обаче си заслужава.
Мдаа това наистина е най добрия препарат за стъклокерамичен плот . Peace

# 63
Препоръчайте препарат за фурна ?
 newsm78

# 64
 newsm78

Сано - в черна опаковка, спрей на пяна! Най-добрият до сега за мен! Но внимавай, защото се пипа с ръкавици, че е много силен.

# 65
Харесвам този от дрогерии DM
Скрит текст:

# 66
Благодаря ви .
А каква е цената на този от ДМ ?

# 67
  • София
 newsm78
Доволна съм от K2r.

# 68
 newsm78
Доволна съм от K2r.

Аз също го ползвам от доста време и съм доволна.

# 69
+ За DM препарата, цената е 5лв. сваля всичко при мен, ползвала съм и за тигани и тави запечени.

# 70
И Зебра чисти, или търкам с малко бингозил и телена гъба пак пада. Всякакви препарати купувам, на фурната не и предирям толкова, може би защото не я ползваме чак толкова много.

# 71
Най-накрая изпробвах пастата в кутия с гъба на Лидл. Не намирам някакви особени предимства. Честно казано с Cif-а май е по-добре. На плочките в банята нищо не им стана (т.е. не се обезцветиха). Измиха се, но пак си е търкане.... Confused

# 72
Момичета, препарат за фурна мога да ви препоръчам - Glanos от интернет магазина www.-spam228- - там можете да откриете и мопове, кофи и какво ли още не,ако искате вкъщи да е професионално чисто Simple Smile

# 73
Момичета, помагайте! Купих си риза - тъмно синьо каре, която се оказа силно замърсена, но това го видях чак като я събирах от простора - вече я бях изпрала и скъсала етикетите, за да мога да я върна. Такова нещо не бях виждала - прах я 4 пъти, последния път на 60 градуса с препарат за петна Ariel и пак без резултат, вече  smile3511.

# 74
Момичета, помагайте! Купих си риза - тъмно синьо каре, която се оказа силно замърсена, но това го видях чак като я събирах от простора - вече я бях изпрала и скъсала етикетите, за да мога да я върна. Такова нещо не бях виждала - прах я 4 пъти, последния път на 60 градуса с препарат за петна Ariel и пак без резултат, вече  smile3511.

От  какво е замърсена, снимай петната поне да видим, така на изуст, иначе сапън за лекета можеш да пробваш.

Общи условия

Активация на акаунт