Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 139
  • 769
  •   1
Отговори
# 525
  • 1st floor
Петна от дезодоранти махам супер успешно (дори и стари) със зелената бутилка Окси гел от Лидл. Не кисна, слагам и размазвам директно върху петното. Струва пет лева, а количеството е голямо и стига за дълго време. Даже и на промоция съм го засичала за два и 50. Mr. Green С него изпрах и огромни петна от кръв от дънки, които нон стоп киснех и въртях в пералнята, и не можех да ги изкарам с нищо. От първият път в пералнята, намазани с гела, петната изчезнаха. Препоръчвам горещо! Peace
Това ли е продуктът?

Дънките светли ли бяха? Пробвала ли си го на цветни/черни дрехи?
Да, точно това е!!! Дънките бяха тъмно сиви, на места с избелял протъркан ефект. Нямаше щети нито на избелялото, нито на тъмното. Нито по останалите тъмни дрехи в пералнята. Слагах и на една наситено зелена тениска на дребния, и там нямах проблем с цвета. Тя обаче не се изпра с нищо. Върна се от детски клуб и там са го рисували с боя по лицето. Той съответно се намазал и по дрехите... ooooh! и няма махане с нищо това чудо! А тениската не мога още да я прежаля за кофата...Дайте идеи - прах няколко пъти с гела, няколко пъти със Спот пръсках,  с веро...с каквото се сетих...

# 526
  • София
непокорна,аз съм писала и друг път с какво премахвам различни петна.Петното намокрям и мажа с тест гел,оставям го за известно време(може  седмица ,че и повече да стои ).Ако петното от упоритите търкам на ръка, после в пералнята.

# 527
Оооо, този метод ще пробвам и аз! Благодаря за идеята! Embarassed

# 528
  • София
Пак тук за съвет - с какво се чисти машинно масло от белите /допреди маслото/ лапи на куче? Кучето реши да се разходи в някакъв съд с машинно масло навън и сега е цялата като далматинец - с черни петна по бялата козина, и лапата й е като с чорапче - черна от маслото... С кучешкия и човешкия шампоан не стана...
С веро? А сега ми идва една идея, но не знам дали ще стане за козина на животно - каша за миене на ръце newsm78
Не знам каква е тази каша. Със сапун за петна мисля да пробвам...

# 529
  • Русе
Пак тук за съвет - с какво се чисти машинно масло от белите /допреди маслото/ лапи на куче? Кучето реши да се разходи в някакъв съд с машинно масло навън и сега е цялата като далматинец - с черни петна по бялата козина, и лапата й е като с чорапче - черна от маслото... С кучешкия и човешкия шампоан не стана...
С веро? А сега ми идва една идея, но не знам дали ще стане за козина на животно - каша за миене на ръце newsm78
Не знам каква е тази каша....
В производствените предприятия, където се работи с масла, работниците си мият ръцете с нея.

# 530
  • София
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате нещо безвредно за мухъл по тапети:(
Благодаря много Hug

# 531
  • Варна
НеПоКоРнА пробва ли с обезмаслител?

# 532
Здравейте!
Можете ли да ми препоръчате нещо безвредно за мухъл по тапети:(
Благодаря много Hug
само саво, но ще побелеят и не е безвреден Peace

# 533
  • 1st floor
НеПоКоРнА пробва ли с обезмаслител?
Да, ама не става. Tired Ще купя Тест гел и ще пробвам и с него.

# 534
  • Stuck in a moment
Здравейте, момичета! Включвам се в темата с малко необичаен въпрос - как може да се почисти косата на кукла Барби и изобщо този вид коси. Имаме една Барби от фризьорски салон с много дълга коса и една Рапунцел. Косите с течение на времето много трудно се решат, заплетени са и някак лепнещи. Пробвала съм с течен сапун и вода, но няма ефект.
Ще съм благодарна да получа съвети Simple Smile

# 535
Ако косата на барбито е изкуствена, то влакното ѝ може да се повреди механично (дърпане), температурно ( гореща вода, сешоар, преса и пр.), химически (с разтворител за материала, от който е изработено). Това води до заплитане, губене на формата. Важно е да се установи какво му е на влакното. Не вярвам детето да е попарвало куклата, но като се сетя аз какво им правех на моите ... Simple Smile
Лепнещото е възможно да е смес от себум и мръсотия от ръце плюс прах. Подобни разтварят подобни, т.е. третирай първо с мазнина, за да разтвори мазното (ако има) и след това със сапун или препарат с ПАВ, за да отмие остатъците.

Мазнина бих предложила и за машинното масло върху кучето, но не знам горкото как ще реагира на нея, да не е вредно за тях, все пак се ближат.

# 536
Момичета помагайте.Купихме си апарамент в който холът и коридора са с мрамор. И не е чистено отдавна имало е квартиранти.Та въпросът ми е с какво да го чистя,до сега не бях се сблъсквала с мрамор?

# 537
Ние го разбихме, оказа се доста тънък, беше поел мазнина, абе гаден беше. Разбиване му е майката според мен Hug. Беше едно мрачно с него, неуютно, сложихме си свежи плочки, при нас беше антрето и кухнята, много съм доволна от това решение.

# 538
  • Русе
На старата ми кухненска мивка дъното и плота отстрани беше с мрамор. С търкане с Циф или Фрош крем светваше. Но говоря за мивка. Ако търкаш пода на две стаи ще ти се увиди newsm78

# 539
  • Stuck in a moment
Мерси за отговорите, момичета. В крайна сметка реших да пробвам с омекотител за пране, имаше подобно видео в ютюб. Ако не се получи смятм да пробвам с обезмаслител и после ще докладвам какво е станало и дали е оцеляла косата Smile

Общи условия

Активация на акаунт