Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 079
  • 769
  •   1
Отговори
# 615

http://www.amazon.de/AGO-Schimmelentferner-Schimmelstop-Set-3tlg … amp;tag=bgma0c-21
Девойки, аз продължих да търся препарати за онези малки петънца, за които ви споделих, че се появяват по силикона на душ-кабината. Това си е вид мухъл който няма махане, а така да си стоят черни точки, няма да го приема. Е, намерих го накрая и веднага вече е поръчан. Чакам го да дойде. Измислен е от немците, разбира се.  Споделям го, ако някоя от вас имам такъв проблем... Peace
ето това прочети  gicka  и успех ти пожелавам Hug

# 616
  • Пловдив
За отпушване на мивки/канали използвам сода каустик на люспи.

# 617
  • София

http://www.amazon.de/AGO-Schimmelentferner-Schimmelstop-Set-3tlg … amp;tag=bgma0c-21
Девойки, аз продължих да търся препарати за онези малки петънца, за които ви споделих, че се появяват по силикона на душ-кабината. Това си е вид мухъл който няма махане, а така да си стоят черни точки, няма да го приема. Е, намерих го накрая и веднага вече е поръчан. Чакам го да дойде. Измислен е от немците, разбира се.  Споделям го, ако някоя от вас имам такъв проблем... Peace
ето това прочети  gicka  и успех ти пожелавам Hug
М...да. и върши чудесна работа, поне за душ-кабината. Не е евтино и излиза около 70 лв. Едното шише е препарата, а другото е дезинфектант, който може спокойно да се ползва в/у килими и най-вече, ако има животно в къщата. Така пише, него все още не съм го ползвала, защото при мен е изключително чисто и нямам нужда от такъв силен препарат, но те си вървят с комплект.

# 618
Дали ще изчисти мухлясали силиконови възглавници за вана newsm78, не се знае дали ще се пробва дамата....

# 619
  • София
Дали ще изчисти мухлясали силиконови възглавници за вана newsm78, не се знае дали ще се пробва дамата....
Не знам.  newsm78

# 620
  • Бургас
Ами ще го проуча и ще видя ако има добри отзиви го купувам

# 621
  • Бургас
петна от синя блажна боя открих на панталона си, чистих с обезмаслител, чистих с препарат за петна с четка от ЛИДЛ - но не. имате ли идея с какво, защото като се замисля от къде са -  ходих на концерт в летния театър и там докато съм седяла на пейката се е случило това нещо, но може и друго да е, но не ми се вярва.

# 622
Трябва да чистиш с разредител за блажна боя, друго не те спасява за съжаление. И най добре с бял памучен парцал напояваш и чистиш, ще остане по парцала и после пак така с чиста част обаче, иначе ще размиеш петното, няма да е лесно, но ако си упорита ще стане. Разредител трябва да си купиш от някой магазин за лакове и бои, разрежда боята при боядисване. После переш, той е летлив и се изпарява, успех Hug

# 623
  • 1st floor
Благодаря за препоръчания препарат за бялата кожена каишка на часовника. Не стигнах до него, защото се сетих да пробвам с една изостанала магическа гъба и се получи перфектно. Стана като нов.

# 624
  • Бургас
Трябва да чистиш с разредител за блажна боя, друго не те спасява за съжаление. И най добре с бял памучен парцал напояваш и чистиш, ще остане по парцала и после пак така с чиста част обаче, иначе ще размиеш петното, няма да е лесно, но ако си упорита ще стане. Разредител трябва да си купиш от някой магазин за лакове и бои, разрежда боята при боядисване. После переш, той е летлив и се изпарява, успех Hug

благодаря ти - почвам, че втори панталон изцапах, защото пак отидох на концерт и стоях кротко, но като се върнах пак имах, явно там тези сини пейки още не са изсъхнали хубаво

# 625
rosi_030, ако не е минало повече време от изцапването имаш шанс да го почистиш.Но ,ако е престояло,само на химическо чистене.Аз така изхвърлих един панталон,  с престояла боя,после опити от моя страна да я изчистя и накрая и  с химическо не се получи.

# 626
Доста внимаваме с "химическите" препарати. Аз лично препоръчвам био или органик такива, като от време на време взимам от iherb.com

# 627
  • до реката
Здравейте дами!Кухненският ми плот е много тъмен и направих грешка да го почистя с доместос заради котленият камък и сега като изсъхна плота стана един такъв побелял,моля дайте съвет как да го оправя.

# 628
Здравейте дами!Кухненският ми плот е много тъмен и направих грешка да го почистя с доместос заради котленият камък и сега като изсъхна плота стана един такъв побелял,моля дайте съвет как да го оправя.

Че той доместоса, от кога сваля котлен камък? Белината се плакне трудно. Пробвай да минеш с универсален препарат и плакни колкото можеш. Ама ако е избелила белината/опс доместоса/ може и да не се оправи.

# 629
Здравейте,не намирам друга подходяща тема,затова питам тук.Бихте ли ми препоръчали хубав препарат за съдове.Сега свършвам с един Prill,купен от Германия,нещо като аналог на Pur,но разликата е огромна.Не робувам на марката и ще съм благодарна да споделите от кои препарати ,намиращи се на нашия пазар сте доволни.Благодаря!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт