Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 078
  • 769
  •   1
Отговори
# 630
  • оттам, откъдето започва България
Аз също не робувам на марки, но когато прочета положителни мнения за някой препарат го купувам. Последно си купих препарат за съдове с лимон Frosch, но честно казано не съм впечатлена нито като измиване, нито като аромат. Остана ми малко и побързах да си купя отново Feya балсам с аромат на гардения /има избор и на други аромати/. Също така харесвам и веро Ехо. Със сигурност купувам с носа си не само препарати за миене, но и за пране.  Joy

# 631
Здравейте,не намирам друга подходяща тема,затова питам тук.Бихте ли ми препоръчали хубав препарат за съдове.Сега свършвам с един Prill,купен от Германия,нещо като аналог на Pur,но разликата е огромна.Не робувам на марката и ще съм благодарна да споделите от кои препарати ,намиращи се на нашия пазар сте доволни.Благодаря!  bouquet
На Фрош съм от месеци, немско е, но тяхното качество тук и в скъпите вера, няма да го намериш.

# 632
Adelinda,didka pitka,благодаря!Явно ще трябва да играя на "проба-грешка".

# 633
Със сигурност, докато намериш това, което на теб да ти хареса.  Peace

# 634
  • Русе
От Фея и Ехо аз не съм доволна - изсушават ми ръцете, а и от към измиване на силно омазнени съдове(например тиган, в който съм пържила) също не се справят добре, налага се да слагам втори, а понякога и трети път препарат. Пур много са го развалили, дълги години миех с него, но вече не е това, което беше. На този етап съм най-доволна от Феъри Платинум, в сребърната бутилка, не бялата. Предната седмица беше на промо в МЕТРО - 720 мл. зз 2,40 лв. и си купих отново.

# 635
  • София
Здравейте,не намирам друга подходяща тема,затова питам тук.Бихте ли ми препоръчали хубав препарат за съдове.Сега свършвам с един Prill,купен от Германия,нещо като аналог на Pur,но разликата е огромна.Не робувам на марката и ще съм благодарна да споделите от кои препарати ,намиращи се на нашия пазар сте доволни.Благодаря!  bouquet
На Фрош съм от месеци, немско е, но тяхното качество тук и в скъпите вера, няма да го намериш.
И аз от Фрош не съм доволна.
Потърси в магазините за вносни препарати.Аз от там си купувам,и ми се струва,че са с по-добро качество.

# 636
  • Варна
От Фея и Ехо аз не съм доволна - изсушават ми ръцете, а и от към измиване на силно омазнени съдове(например тиган, в който съм пържила) също не се справят добре, налага се да слагам втори, а понякога и трети път препарат. Пур много са го развалили, дълги години миех с него, но вече не е това, което беше. На този етап съм най-доволна от Феъри Платинум, в сребърната бутилка, не бялата. Предната седмица беше на промо в МЕТРО - 720 мл. зз 2,40 лв. и си купих отново.
Този препарат си купих преди време, някой от тази тема го похвали, много съм доволна. Измива по-добре от Фрош, който ползвах години наред  Peace.

# 637
В момента съм на Фея и може би няма да я използвам цялата. Ужасно ми изсуши дланите и ми направи груба кожата.
Досега си ползвах верото на Медикс без балсам и не съм имала проблеми.

# 638
Аз съм най доволна от верото на Сано , бутилки мисля , че 1 литър с помпа .  Не на всякъде го има ( но не е и толкова трудно да се намери) струва към 5.50 , но ми стига за няколко месеца и мие страхотно , икономично е и не ми изсушава ръцете. В началото ми се стори скъпо , но в последствие се оказа , че го ползвам месеци и всъщност е дори по изгодно .....
Отдавна не съм купувала друго , но преди си купувах и фрош и ехо и феъри и пур ...

# 639
 От Феари съм доволна и аз, Пур май не е това което беше.

# 640
Аз съм най доволна от верото на Сано , бутилки мисля , че 1 литър с помпа .  Не на всякъде го има ( но не е и толкова трудно да се намери) струва към 5.50 , но ми стига за няколко месеца и мие страхотно , икономично е и не ми изсушава ръцете. В началото ми се стори скъпо , но в последствие се оказа , че го ползвам месеци и всъщност е дори по изгодно .....
Още един глас за Сано.   Peace   Бутилка от 1 литър ми стига поне за два месеца, от другото веро, които са по 500 мл се налага да купувам почти всяка седмица.

Доволна съм и от верото на ДМ-Denkmit.Добре измива, икономично е.

# 641
Сребърното Феъри ми изсушава страшно много ръцете, ставаха като шкурка, докато разбера от какво е. Говоря за това, което съм ползвала като бях в Англия. От тук не съм си купувала.

# 642
  • София

http://www.amazon.de/AGO-Schimmelentferner-Schimmelstop-Set-3tlg … amp;tag=bgma0c-21
Девойки, аз продължих да търся препарати за онези малки петънца, за които ви споделих, че се ..Е, намерих го накрая и веднага вече е поръчан. Чакам го да дойде. Измислен е от немците, разбира се.  Споделям го, ако някоя от вас имам такъв проблем... Peace
За препарата от предната страница - пише, че не доставя до БГ. От къде го поръчвате? Не съм немско говоряща и трудно се ориентирам и в сайта на фирмата производител. Моля за съвет.

# 643
  • Варна
Сребърното Феъри ми изсушава страшно много ръцете, ставаха като шкурка, докато разбера от какво е. Говоря за това, което съм ползвала като бях в Англия. От тук не съм си купувала.
Така става и при мен през студените месеци, не само с Феъри (с Форша е още по-зле), а с всичко, което съм ползвала - без значение дали има балсам. Мия с ръкавици, само лятото си позволявам да не ги слагам.

# 644
  • София
И аз мия всичко с ръкавици в къщи, та нямам проблем с кожата на ръцете. Най-доволна бях от верото на Gruen Green, за жалост вече не се внася. Сега съм със Сано, доволна съм, но пак бих се върнала на Gruen Green, ако го намеря.

Общи условия

Активация на акаунт