Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 100 025
  • 769
  •   1
Отговори
# 645
Докладвам-купих от верото на ДМ със сода.Ще пиша какви са ми впечатленията.
http://www.dm-drogeriemarkt.bg/bg_homepage/dmmarke/dm_marken_den … soda~_500_~~.html

Последна редакция: пт, 24 юли 2015, 15:00 от julia_gt

# 646
Здравейте, момичета. Търся качествен препарат за измиване на прозорци. Можете ли да ми препоръчате нещо?

# 647
За почисване на прозорци-Доволна съм от Clin на Henkel и препарата на Frosch.

# 648
Прозорци мия с веро, вода и чистачка. Краищата и ръбовете, със стреч кърпа.

Фрош сравнен с Денк Мит, Фроша по ми допада и е био. Чудно ми е как ви се цепят ръцете от него, според мен е заради зимата.

# 649
Здравейте, момичета. Търся качествен препарат за измиване на прозорци. Можете ли да ми препоръчате нещо?

Използвам Frosch  много добре почиства прозорците. Аз го използвам и за почистване на мебелите понякога, тъй като чисти добре и ухае много приятно.

# 650
  • София
Моите прозорци мия като слагам течност за чистачки в вода.

# 651
Моите прозорци мия като слагам течност за чистачки в вода.
Това ще го пробвам задължително!

# 652
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Стъкла, огледала, мебели и тавани отдърво - почиствам с вода и амоняк. Предпочитам да не е ароматизиран.

# 653
  • София
За прозорци ползвам само AJAX Crystal Clean и изключително съм доволна . Напръсквам и после ги избърсвам с дом. хартия. За верото, ама ползвам само на Palmolive и съм много доволна, но аз си го нося от  Гърция и разликата е огромна с този който се предлага тук. Лични са ми наблюденията. Но, ако някоя от вас пътува сега на почивка там, нека да си купи препарат за съдове на AVA - няма такова удоволствие.

# 654
  • София
И аз съм с две ръце за АVA-много е добър.

# 655
Здравейте, бихте ли ми препоръчали препарат за почистване на инокс - хладилник, фурна, микровълнова.
Вчера ми ги монтираха и целите са в пръсти.Преди да съм пробвала с това и онова искам съвет.
Благодаря ви предварително! Simple Smile

# 656
  • Варна
Инокса чистя с препарат за прозорци и микрофибърна кърпа. Недей да експериментираш с никакви силни, още по-малко абразивни препарати, нито пък с твърдата част на гъба за чинии Peace

# 657
mentolka[/b Благодаря, ще пробвам!

# 658
  • София
Здравейте, бихте ли ми препоръчали препарат за почистване на инокс - хладилник, фурна, микровълнова.
Вчера ми ги монтираха и целите са в пръсти.Преди да съм пробвала с това и онова искам съвет.
Благодаря ви предварително! Simple Smile

Какво ли не съм използвала за инокс, по-добро от това няма - http://www.vzemy.bg/pi675-%D0%95%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B3%D … D1%81-Wpro-ECO122.

Другият препарат, който не оставя петна и следи е синьото пронто - http://www.scjohnson.ro/en/nqcontent0bf2.html?a_id=5397

# 659
  • Пловдив
Аз пък се чудя с какво да си чистя плота зад котлона newsm78 От същия мателиал ми е като основния плот в кухнята.Имитира дъб...с някакво покритие,ама не знам как се казва.И като пръска забърсвам,ама станаха едни търкала Mr. Green Stop Няма оправия...Пробвах с обезмаслител-цъ...с Медикс за мебели-пак не става... Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт