Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 99 911
  • 769
  •   1
Отговори
# 660
С какво да изчистя много захабена душ-кабина? Стъклата и наслагванията долу, между вратичките?

# 661
  • Русе
С какво да изчистя много захабена душ-кабина? Стъклата и наслагванията долу, между вратичките?
Какво имаш предвид под „захабена” - варовик, сапунени отлагания, мухъл?
Когато се изнесоха първите ни наематели от апартамента, ми се плачеше.
С Цилит дуо душ кабината светна.

# 662
  • Пловдив
Препоръчайте ми препарат  за почистване на микровълнова фурна  newsm78

# 663
  • София

Слагаш съд с вода+лимонов сок и пускаш за няколко минути. След това забърсваш.

# 664
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

Аз лично напръсквам с обезмаслител, изчаквам и забърсвам.Става най-лесно.

# 665
Здравейте,
на път съм да откача вече. Имам проблем с фугите в банята, колкот и да търкам - не мога да ги накарам да блеснат и да станат отново бели. Ползвам зеления препарат на Denkt mit, на DM, понеже ми се иска и да не е от най-вредните за околната среда.
Вие какво бихте ми препоръчали?

# 666
Лимонов сок и сода за хляб или бял оцет или обикновен оцет топъл пробвай. Нали искаш да е безредно.
Лесно се търка и с резенчета лимон . Може и лимонтозу.

# 667
  • София
И аз имам проблем с фугите в кухнята, само че с побеляване. Правихме ремонт и от латекса и прах побеляха, трябва да са тъмнокафяви. Мих с безброй препарати, киснах с кислол, търках с телчета, с гъба, няма ефект...дори повече побеляват от някои препарати.

http://prikachi.com/images.php?images/674/8275674a.jpg

Моля за предложения, не държа да е безвредно.

# 668
Аз пък се чудя с какво да си чистя плота зад котлона newsm78 От същия мателиал ми е като основния плот в кухнята.Имитира дъб...с някакво покритие,ама не знам как се казва.И като пръска забърсвам,ама станаха едни търкала Mr. Green Stop Няма оправия...Пробвах с обезмаслител-цъ...с Медикс за мебели-пак не става... Crossing Arms
Обезмаслител не помогна newsm78
Циф пробвай

# 669
Какъв обезмаслител ползва и нямаше ефект ?

# 670
  • Кортина д'Ампецо, Италия-България-Велико Търново
Шанте клер е на-добър. Поне нашите готвачи с него почистват цялата кухня. За да няма сенки, след изплакване мини с разреден амоняк.

# 671
Точно такъв имам и засега съм най-доволна от него .

# 672
Шанте клер е на-добър. Поне нашите готвачи с него почистват цялата кухня. За да няма сенки, след изплакване мини с разреден амоняк.

На тази марка не съм забелязала някъде да се продават по магазините продукти.  pam4i, ти от къде ги купуваш?

# 673
Съсипах бяла фланелка със зеленило от домати, слагах вениш и в пералнята все едно не е прана , давайте съвети , моля, много е май ще я хвърлям, благодаря предварително Hug Hug Hug

# 674
Съсипах бяла фланелка със зеленило от домати, слагах вениш и в пералнята все едно не е прана , давайте съвети , моля, много е май ще я хвърлям, благодаря предварително Hug Hug Hug

Крили 1

Последна редакция: пн, 03 авг 2015, 11:13 от MAMA NA....?

Общи условия

Активация на акаунт