Най-после да си купя свестни препарати за чистене-8

• 99 894
  • 769
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас

Да споделя и аз - и нашия гръб зад котлоните е като на основния плот. Чистя го с препарат за фурна - под формата на спрей. Ползвала съм различни видове - няма търкане, пръскаш-изчакваш-забърсваш.
Кои са тези препарати? Ако може марка и къде да купя. Търся нещо за гърба зад котлоните и да е на приципа пръскам-избърсвам, че ми писна да ми се чупят ноктите Laughing

Ами последно ползвах на Apta, има и на марката на DM и други - не тези с пулверизатор, а които са като дезодорант. https://www.google.bg/search?newwindow=1&biw=1600&bih=76 … .1.99.43nt3tiyI-k

# 691
  • Пловдив

Да споделя и аз - и нашия гръб зад котлоните е като на основния плот. Чистя го с препарат за фурна - под формата на спрей. Ползвала съм различни видове - няма търкане, пръскаш-изчакваш-забърсваш.
Кои са тези препарати? Ако може марка и къде да купя. Търся нещо за гърба зад котлоните и да е на приципа пръскам-избърсвам, че ми писна да ми се чупят ноктите Laughing

Ами последно ползвах на Apta, има и на марката на DM и други - не тези с пулверизатор, а които са като дезодорант. https://www.google.bg/search?newwindow=1&biw=1600&bih=76 … .1.99.43nt3tiyI-k
Да взема да пробвам... Thinking нямам спец. препарат за фурната,ама ще купя да видим.
Мерси!

# 692
Не съм ползвала такова досега. Май на Лидл имам някакъв препарат за фурни, но не съм стигнала до него. Ще видя в ДМ какво има. Мерси и от мен.  bouquet

# 693
  • Варна
Този на Лидъл се разтича много. Не мисля, че ще е добър вариант.

# 694
  • София
Здравейте, сложихме нови плочки в коридора,кухнята и банята, които са бели и грапави и се виждам в чудо как и с какво да ги чистя.Все стоят като запрашени, зацапани,всички медикси и подобни пробвах, особено в банята не личи че съм чистила.

# 695
  • Русе
Здравейте, сложихме нови плочки в коридора,кухнята и банята, които са бели и грапави и се виждам в чудо как и с какво да ги чистя.Все стоят като запрашени, зацапани,всички медикси и подобни пробвах, особено в банята не личи че съм чистила.
С Доместос пробвала ли си? Моя приятелка има бял теракот в корицора, вече от 15 години. На времето чистеше с белина.

# 696
  • София
Не съм пробвала с доместос,ще опитам,но няма ли пък фугите да се променят

# 697
  • Русе
Не съм пробвала с доместос,ще опитам,но няма ли пък фугите да се променят
Ако са бели - не мисля. Пък дори и да не са бели. На село кухнята ми беше с бежов теракот, фугите цвят Сахара и много често минавах с доместос или белина. Цвета им не се беше сменил.
Естествено, няма да чистиш с неразреден доместос.

# 698
  • Пловдив
Момичета,за почистване на климатик все чета за Меглио  Thinking Някой смелчага да се е пробвал?

# 699
Аз съм чистила климатик, но с друг обезмаслител. Просто не ползвам Меглио, а този на ЛИДЛ Peace

# 700
  • Пловдив
Ясно..
Скрит текст:
.а тази вода/мръсотия в какво и как се събира при чистенето newsm78

# 701
За климатика от фирмата ми оставиха един флакон, когато идваха да ни правят профилактика.

# 702
  • Русе
Какво му чистите на климатика с обезмаслител? Че ми стана интересно...

# 703
  • Пловдив
Какво му чисие на климатика с обезмаслител? Че ми стана интересно...
Ами мръсотията вътре...от прахта,която се набива в питите.

# 704
  • София
Предполагам за филтрите говорите? Аз не виждам проблем да се чистят с меглио, не че е необходим обезмаслител чак, освен ако не е в кухнята, но просто меглиото чисти почти всичко.

Общи условия

Активация на акаунт