Обличани дрехи?

• 14 741
  • 204
  •   1
Отговори
# 105
Зимни пуловери няма как да пера след всяко обличане, да не говорим че аз никога не ги обличам на голо.
Задължително отдолу имам бельо - потник, боди, тениска.
Облечен за 1-2часа върху друга дреха, а върху пуловера връхна....е не го е влачил пороя и не съм копала с него, за да го пера веднага. При следващо излизане го обличам и чак после заминава за пране.

# 106
  • София
...
Но предполагам, че доста хора ги държат просто преметнати някъде или на открита закачалка - съдя по миризмите, които се носят от дрехите им. Някои готвят без абсорбатори, пушат и т.н. и това, че сами не усещат, че миришат не означава, че другите не усещат

Това вече е убийствено! И за съжаление много често срещано Mr. Green.
Свекърва ми смята, че щом печката й е на балкона, може да готви на отворени врати. В събота оставихме деца, а в неделя си прибрахме манджички - чак косите им миришеха + сака с дрехите - прани, гладени и недокоснати.

# 107
Цитат
Впрочем сутиените как така ги пъхате в пералнята, не им ли стават на спирала ластиците?
Пробвай да ги переш в мрежичка.

# 108
 Е, риза, ясно не може. Аз не мога да облека нещо и ако ми мирише на парфюм. Значи, първо ги оглееждам, после ги миришкам, и ако мирише на свежо и изглежда по-скоро прана, отколкото носена, значи - има още мегдан за един път.

Сиси бе, това, "едно дънки" много сладичко звучи. Не съм го чувала досега Laughing

# 109
Цитат
Впрочем сутиените как така ги пъхате в пералнята, не им ли стават на спирала ластиците?

И аз ползвам такива - калъфи за пране и съм много доволна. Да не съм луда да пера на ръка  Laughing

# 110
Цитат

Или в ей такива предпазители.

# 111
  • Blondeville
Наистина е всеки луд с номера си  Laughing Аз имам и още една лудост - в гардероба си подреждам дрехите по цвят, например ако видя бяла риза да виси до черна и почва да ме човърка нещо отвътре  Laughing

Относно душа - при мен си е ритуал сутрин и вечер задължително. Особено ми е важно сутрин, когато ми трябва освежаване, защото се будя ужасно трудно. С мъжа ми се шегуваме, че спя бавно Laughing За сметка на това той сутрин става поне час преди мен и в моя час за ставане ме буди с кафе в леглото  Heart Eyes

# 112
Сутиените си ги пера директно в пералнята.
Имахме един период в студентските години без пералня и от яко пране на ръка така ми беше писнало, че всичко почти пъхам в пералнята.

Всъщност и ние имаме един стол в спалнята,  върху който има дрешки понякога, но не се трупат.
Например бързам за работа и си слагам пижамата на стола, а вечерта я обличам пак или пък отивам до магазина и през това време си хвърлям домашните дрехи на стола.
Няма как да се натрупат много дрехи, защото умишлено гледам, когато съм носила една дреха да я облека скоро пак, преди да я пусна за пране, а не да си завъртя всички панталони и пак на ново.
Нося един панталон, утре друг, после пак и ги пера (тоест по два пъти всеки, примерно де).

Сиси бе, това, "едно дънки" много сладичко звучи. Не съм го чувала досега Laughing
Mr. Green
Ела в Бургас и ще го чуеш.   Wink

# 113
Ах, сетих се да питам - а всеки ден ли си перете сутиените?  Laughing

# 114
Лятото всеки ден, зимата ако сутиенът е облечен за малко бих могла пак да го сложа, преди да го изпера.

# 115
Моята гръдна обиколка предполага всекидневно пране на "шапките за близнаци"  Laughing

# 116
  • UK
И ние сме двама и пускам пералнята 2-3 пъти седмично. Дънки и панталони в никакъв случай не пера след всяко носене, а и моите не се влачат по земята, за да обират праха и боклуците. Нито пък вълнени дрехи, освен ако не са омирисани в заведение. В сегашното ни жилище нямаме столове още  Laughing и затова всичко се прибира в гардероба - вече и от двамата, което си е постижение  Laughing. Аз не знам как мирише една дреха на носено, ако е носена на добре проветрено място 2-3 часа (и навън не е жега). Явно нямам такова префинено обоняние.  Tired

# 117
А като споменахте пижами и нощници...  Mr. Green Тях колко често? Предвид факта, че си лягате изкъпани. Всеки ден, веднъж седмично/месечно, не ги перете или спите голи?  Laughing

# 118
А като споменахте пижами и нощници...  Mr. Green Тях колко често? Предвид факта, че си лягате изкъпани. Всеки ден, веднъж седмично/месечно, не ги перете или спите голи?  Laughing

Ооо, тия вече често. Аз не спя с нощници, а с пижами  Mr. Green имам си дузина долнища, тениски и прочие и понеже понякога до обяд се размотавам с тях, а ми се е случвало и до вечерта, та ги мятам в коша.

# 119
Пижама 2-3нощи и заминава за пране.

Общи условия

Активация на акаунт