Обличани дрехи?

• 14 745
  • 204
  •   1
Отговори
# 90
Ма много ли е срамно да пропуснеш сутрешния душ?!

Не, не е срамно, разисквам го в контекста на това, че човек като поддържа хигиена няма какво да се гнуси и от бельото си, което може да се окаже понякога дори и по-чисто от връхна дреха.

Съгласна

# 91
  • София
Ма много ли е срамно да пропуснеш сутрешния душ?! Вечер се къпя, лягам, заспивам! И сутринта ставам и пак взимам душ? Аз и без това ставам в последната възможна минута, ама и не виждам нужда отново от душ. Леле ма съм м..ла.

Е, как. Много голяма. Направо как се траеш  Joy

# 92

Не, не е срамно, разисквам го в контекста на това, че човек като поддържа хигиена няма какво да се гнуси и от бельото си, което може да се окаже понякога дори и по-чисто от връхна дреха.

И колко време  така?  Пък като слагаш и ежедневна, може въобще да не си переш гащите.

# 93
Съвсем не ти разбирам въпроса, Трещерице.

# 94
Заяждане на дребно!  Laughing

# 95
Аз наистина не и разбрах въпроса и констатацията.  Rolling Eyes

# 96
Ако се къпеш по 2 пъти на ден и съответно си чиста, нужно ли е въобще да си сменяш/переш бельото...все пак си чиста? А ако ползваш ежедневна дамска превръзка... бельото е съвсем чисто...  Mr. Green

# 97
   Да нужно е. Мене баба  ми ме е учила - бельото и чорапките - в коша, всяка вечер. Останалото, ако е мръсно. Ся не мога да пера всичко само на принципа че се  е допряло до телесата ни. То си личи, кои дрехи са за пране, и кои не.
 И освен това- всеки ден пускам пералня. Тя се разби, ега си...  Колко повече?

# 98
Ако се къпеш по 2 пъти на ден и съответно си чиста, нужно ли е въобще да си сменяш/переш бельото...все пак си чиста?  Mr. Green

Аааааааааааааааа! Начи ако иска да не си ги сменя. Даде си сама ноу-хау.

Иначе не мисля, че това за смяната подлежи на коментар. Но също така мисля, че и тя ме е разбрала, ама.

# 99

Аз пък не мога да пропусна сутрешния душ. Направо ми е мъка ако не си го взема. Чувствам се мръсна. Въпрос на навик. Случи ми се наскоро, едва издържах. Направо си е зависимост.

# 100
Мъжът ми не мога да го убедя, че носена риза мирише ако ще тройно къпан и парфюмиран да я сложиш. Не миришела. Не мирише, ама грънци. Тя не мирише на пот, но мирише на ... носено мирише. И после и всички други ризи в гардероба се омирисват...една такава миризма ... кисела.
Мама го е учила така навремето - изгладен да е... и като го мързи да глади...  Tired

# 101
Не знам за какви купища носени дрехи, нахвърляни  по столове говорите, аз ги сгъвам, обикновено има 1-2 чифта дънки/панталони, жилетки също 1-2 на облегалката. Дреха, която съм обличала един път и няма изгледи да облека втори път в рамките на седмица, хайде,- десетина дни макс,  просто отива в коша за пране.
Нещо от сорта на малката черна рокля, която се облича от дъжд на вятър, независимо, че може да е носена и само два часа също отива за пране, а не ми седи носена месеци наред на стола.
Гардеробът в коридора е трикрилен, до тавана, само за якета, сака, чанти и обувки. Най-горе са сакове, куфари и подобни, имам място и за прахосмукачка, препарати и безброй други неща - сапуни, шампоани, крушки дори....аз не пазарувам всеки ден, та гледам винаги да имам запаси разни, ако си забия там 2-3 носени дрехи, няма и да се сетя да ги облека пак скоро.
Общо взето, всеки си организира бита така, както на него му е удобно и съобразено с ритъма му на живот и навиците.
.
Сутрешният душ за мен е задължителен, не дори от хигиенна гледна точка, просто не мога да се разсъня без него.

# 102
Какво може да й стане на дреха за 15 минути, облечена върху чисто тяло?

И аз това се чудя?
Голямо вманиачаване, голямо чудо.

Какво ще им стане на другите дрехи, ако едно дънки, което е било облечено за малко, после се прибере при тях?
Ще изцапа дрехите ли? Еми ползвайте закачалки!

Или ще ги вмирише? Shocked
Наистина има хора, които много се потят, даже познавах едно младо момиче, което имаше такава болест направо, ужасно миришеше самата й пот, макар и къпана и парфюмирана.

Обаче човек, който си поддържа личната хигиена и използва парфюм, не виждам как дрехите му ще миришат на гадно, ако са облечени за кратко, че чак ще му вмиришат супер лошо целия гардероб.

И пак казвам, не говорим за през лятото, за тениски, роклички, бельо, а за зимни пуловери, дънки?

# 103
  • Варна
От всичко до тук си вадя извода "Всеки луд с номера си" ! Луда съм за дрехи в гардероба, луда съм за простиране, ама за перални и къпане хич не съм луда. Пералня се пуска 2 - 3 пъти в седмицата. Двама души сме. Голяма е, а няма половин програма, та ми е немислимо да я пусна с 2 тениски, 2 чифта гащи и 2 чифта чорапи. Прането се дели на светло и тъмно. Боядисващи неща - на ръка. Впрочем сутиените как така ги пъхате в пералнята, не им ли стават на спирала ластиците?Аз винаги на ръка ги пера и това много ме затормозява...  Tired Пък да се изкъпя вечерта (лягам си към 1 - 2 ч) и на сутринта да се къпя пак?  Stop За мен един душ десетминутен е достатъчен в рамките на 24 часа. Косата даже я мия веднъж на 3 дена, иначе много се сплесква и на нищо не прилича, ако я мокря всеки ден. Изключвам, разбира се, летните дни с по 40 градуса, когато лежиш и се потиш и в 3 през нощта.

# 104
Добре де, носена риза как се облича пак, тя вече е намачкана, глади се пак ли?

Общи условия

Активация на акаунт