Обличани дрехи?

• 14 749
  • 204
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Редовното къпане също много помага да се избегнат емотикончета от сорта на -  Sick отнасящи се за собствените дрехи!   Rolling Eyes

Нали не мислиш, че някоя ще си признае, че не си взема душ всеки ден. Дори по два пъти.

А си признавам, сега, когато съм по майчинство, сутрешния душ си го спестявам, ако не се налага. Вечерен ми е на мен абсолютно задължителен. Но така или иначе жената така е устроена физиологично, че понякога и се налага не само два, ами и повече душове да взима  Peace  
В същото време човек е нормално понякога да е толкова изтощен, че да не му е дори и до душ. И какво от това? Всеки си има някакви критични дни.

Абсолютно съгласна.
Сутрешния душ си го спестявам, когато много бързам и не мога да се намажа с мляко след това, а кожата по тялото ми е сухичка, както и зимата, ако ми е студено. Вечерния душ е мързелив и дълъг и рядко го пропускам, защото той ме приспива. Обаче съм имала дни, когато и двата съм ги пропускала. Причини - много. както си казала Всеки си има някакви критични дни.

# 76
Добре де, Тино Нино, като не държиш дреха отвън, какво правиш с дънки и с блуза/пуловер, с които си отишла за хляб за има-няма 15 мин? Те все пак са обличани - не ми е приятно да ги сложа в гардероба при другите, а определено не са и за пране newsm78
Разбира се, че ги прибирам в гардероба  Rolling Eyes Какво иначе?

Минимум трябва да ги извариш!  Naughty

Аз зимата работя по 2-3 дни седмично. През другото време си седя вкъщи. Вкъщи е много топло и обикновено съм по потник и къси панталонки. Естествено няма как да изляза така до Пикадили, което се намира на 2 мин от входа ми. Слагам дънки, горнище на анцуг или яке и отивам да пазарувам. Общо време 15 мин. Връщам се и си слагам дънките отново в гардероба. /всичките ми дънки са по крака и винаги са напъхани в боти или ботуши. никога не докосват земята. нямам такива модели/.
При условие, че имам прилична хигиена и не съм докосвала въпросните дънки до нищо - как ще изцапат останалите ми дрехи?
Вече съвсем друго нещо е, ако с тези дънки(блуза) на следващия ден отида на кафе, отъркам градския транспорт, попият миризми от цигари, попият пот и т.н.

п.с. мразя дрехите ми да миришат на перилни препарати, затова си търся такива със супер лек аромат. Засега само бебешки прак и омекотетел ме спасяват. Всичко друго мирише толкова силно, че и след 10 обличания и 1 седмица некъпане сигурно няма да се измирише!

# 77
Иначе имам един голям бял плетен кош, в който си събирам дрехите за пране и пак не са на столове, легла, баня, легени. Абсурд. В коша.

# 78
Е антрета нямате ли? Нашето жилище също е малко, но половината от коридора е един огроомен гардероб точно за такива дрехи - палта, сака, горни дрехи,  дрехи и обувки за другия сезон и т.н.

+1
И аз така предпочитам - дрехите са прибрани, не висят и т.н.
Но предполагам, че доста хора ги държат просто преметнати някъде или на открита закачалка - съдя по миризмите, които се носят от дрехите им. Някои готвят без абсорбатори, пушат и т.н. и това, че сами не усещат, че миришат не означава, че другите не усещат

# 79
Аз имам дрешник в който ми стоят дрехите. Там имам и стол.  Mr. Green По принцип, горните дрехи тип сако, палто, ги обличам повече от веднъж. Панталони също, най-често два пъти, но блузи - не. Ако съм я облякла веднъж я оставям на стол в дрешника, уж за да я ползвам отново, но най-често става така, че пера всичко. Имам няколко от показаните подвижни "гардероби", но ги ползвам най-вече за да си суша по-деликатните дрехи на закачалки, и след това окачвам изгладените ризи и блузи преди да си отидат на мястото в дрешника.

И аз като Нино, много се дразня на разни столове и подвижни закачалки из стаите, но мъжът ми обича да има "стол", затова, направихме компромис - стола в дрешника, върху него си слага ризите, блузите и т.н. Стола е точно до коша за пране. Вече 14 години не мога да схвана защо ризата отива на стола, а не в коша за пране след като няма да я облича повторно, но му свикнах.  Mr. Green  

# 80
 Оф, сутрешния душ се случва и да го пропусна, като бързаме всички, направи закуска, подготви сандвич, дай дрехи, къде ми е теста, не мога да си намеря джиесема, не ща тия чорапи, ами аз какво да си облека сега, вчера забравих, че ще ми трябва изгладена риза, айде аз слизам да запаля колата и ви чакам долу  ...  аз в асансьора пред огледалото се реша, а червило си слагам в колата, някой път, къде време за душа.
  Но вечер пускам водата и оставям да тече отгоре ми поне десет минути, ако ще да блъскат по вратата Grinning

# 81
Вече 14 години не мога да схвана защо ризата отива на стола, а не в коша за пране след като няма да я облича повторно, но му свикнах.  Mr. Green  

Същото е и у нас Crazy

# 82
  • София
Е антрета нямате ли? Нашето жилище също е малко, но половината от коридора е един огроомен гардероб точно за такива дрехи - палта, сака, горни дрехи,  дрехи и обувки за другия сезон и т.н.

+1
Но предполагам, че доста хора ги държат просто преметнати някъде или на открита закачалка - съдя по миризмите, които се носят от дрехите им. Някои готвят без абсорбатори, пушат и т.н. и това, че сами не усещат, че миришат не означава, че другите не усещат

И аз на това винаги съм се чудила. Но съм констатирала, че има заведения в които мирише на манджа жестоко и се омирисваш като стой та гледай. Пример за това е Хепи в Парадайс център. Жестока смрад. Последния път дори се задушавах от миризмата, която се носеше. Не знам дали е заради изнесената кухня, но после като се прибрах мъжа ми пита къде съм била, че така мириша на ядене.
Два часа съм била там - всичко отиде за пране, а мантото за химическо. За първи път го обличах - ново, новеничко.

# 83

+1

Веднъж си бях закачила палтото в антрето между гаража и кухнята. Същата вечер съпругът ми решил да готви къри. На другия ден вървя и усещам миризма на къри. Огледах се наоколо да видя дали няма някоя стара индийка (те така си миришат, на къри). Не видях. В един момент се усетих, че миризмата "извира" от мен. Там вече не оставям палта....

# 84
  • София

Но вечер пускам водата и оставям да тече отгоре ми поне десет минути, ако ще да блъскат по вратата Grinning

Ама това си жива терапия антистрес - да знаеш. Simple Smile

# 85
Сега се замислих - в една позната е много подредено, ама къщата смърди на мръсно.

# 86
Оооооооо, и мъжа ми мята по фотьойла в хола и аз веднага като луда отивам и мърморейки ги слагам в коша. И той не се научи сам да си ги слага в тоя пусти кош.  Twisted Evil

Софи, а на мен едни пантофи ми бяха изчезналиииии.
Един ден сестра ми вика - вчера знаеш ли кво стана - нещо й замирисало на чесън и преследвала майка ми да и се кара, но тя отрекла да е консумирала чесън, после набедили баща ми, но и той - не! А , вика сестра ми, смърди на чесън та се нетрае, яко от някъде и не знам как установили, че е от моите пантофи  Joy Сигурно съм настъпила някоя скилидка от кухнята като е правено нещо, не знам, ама хак да им е като крадат пантофи!  Twisted Evil

# 87
Ма много ли е срамно да пропуснеш сутрешния душ?! Вечер се къпя, лягам, заспивам! И сутринта ставам и пак взимам душ? Аз и без това ставам в последната възможна минута, ама и не виждам нужда отново от душ. Леле ма съм м..ла.

# 88
Ма много ли е срамно да пропуснеш сутрешния душ?!

Не, не е срамно, разисквам го в контекста на това, че човек като поддържа хигиена няма какво да се гнуси и от бельото си, което може да се окаже понякога дори и по-чисто от връхна дреха.

# 89
Онзи ден преля чашата - обикновено ги мята в спалнята, а този път на дивана в кухнята, на сантиметри от пералнята, но бележка не се взима по въпроса.

Общи условия

Активация на акаунт