Обличани дрехи?

• 14 752
  • 204
  •   1
Отговори
# 60
Дрехи по столовете у нас няма как да има. Това е моята лудост. Не се затрупвам с неща излишни, независимо дрехи или какво и няма нищо, което да не си е прибрано на място, дори и един дезодорант няма навън. Има си шкафче и толкова!
Както казах, ако преценя, че дрехата е за на стол, при мен това значи, че е за пране. Нямаме си ги тия по столове, по кревати - пълен абсурд.

# 61
Ако си отишла до магазина с дънки, какво ги правиш?

# 62
  • София
Добре де, Тино Нино, като не държиш дреха отвън, какво правиш с дънки и с блуза/пуловер, с които си отишла за хляб за има-няма 15 мин? Те все пак са обличани - не ми е приятно да ги сложа в гардероба при другите, а определено не са и за пране newsm78

# 63
Добре де, Тино Нино, като не държиш дреха отвън, какво правиш с дънки и с блуза/пуловер, с които си отишла за хляб за има-няма 15 мин? Те все пак са обличани - не ми е приятно да ги сложа в гардероба при другите, а определено не са и за пране newsm78

Разбира се, че ги прибирам в гардероба  Rolling Eyes Какво иначе?

# 64
  Дънките, които са обличани - в гардероба в антрето, на закачалка, обикновено под някое сако или яке. Не мойм да траем някой да ми ги мотка по столове и да висят за гайката на закачалка в стаята, щото щели да се обличат на другия ден - утре- на кукуво лято.

# 65
А за сЮтЮените - коментирали ли сте?

# 66
Какво може да й стане на дреха за 15 минути, облечена върху чисто тяло?

# 67
Ако трябва да съм точна, аз дънки ненавиждам. У нас си стоя с клин, анцуг, блуза, суичър, туника или каквото там. Ако не съм попила някакви миризми, ако баба ми е готвила през деня, нямам никакви, ама абсолютно никакви скрупули, комплекси и прочие измишльотини да скокна до бакалията за хляб и да си стоя у нас с тези домашни дрехи.
Моля ви се, нямам намерение да си затормозявам психиката и да мисля с кво да ида до селската бакалия. Па дори и да ми се наложи до някой хипермаркет в близост да ида или до пазара. Боже, толкова не ми дреме.

# 68
  • София
Редовното къпане също много помага да се избегнат емотикончета от сорта на -  Sick отнасящи се за собствените дрехи!   Rolling Eyes

Нали не мислиш, че някоя ще си признае, че не си взема душ всеки ден. Дори по два пъти. Всички са големи чистофайници. Не дай си Боже някоя от другите ССФ да си помисли нещо против твоята лична хигиена - жив ужас.

Отделно от това всяка една дреха се амортизира от пране и химическо чистене.

А дрехите натрупани на стол, диван, закачалка /извън гардеробна стая/ които се виждат за мен са грозна гледка.

Това е много важна сентенция. Човешката кожа също се амортизира, ако се къпете често.
Много по-грозна гледка ми е целият гардероб да ми се вмирише от една носена дреха. А колкото и да си стерилна, има една миризма на носено.

И каква е тази миризма на носено? Аз дори се дразня, че ми е силен омекотителя и неговата миризма се смесва с парфюма ми. Като сваля ризата, която отива за пране - тя още мирише на прах и омекотител, смесен с миризма на парфюм.
Не мога да си представя каква е тая миризма на "носено".
И тук въобще не става въпрос кой колко е чист. Има различни работи, хората живеят в различни градове с различно ниво на мърсотия във въздуха и т.н. Да не говорим, че има хора, които отделят много повече пот.
Не може да се сравняват нещата.
Например не мога да си представя хората, които отиват на работа с велосипед в София. Ами то си е живо самоубийство. Освен опасността от автомобилите, не ми се мисли каква мърсотия се събира по дрехи, коса, лице докато се стигне до работното място. Такива дрехи веднага следва да отидат за пране - няма как да ги оставиш и да ги ползваш още веднъж. Същото е и с градския транспорт. Същото е и стоенето в Камино - задимено и смърдящо. И 2 часа да съм носила роклята - тя е за пране, защото мирише на цигари.

# 69
  • София
Е, всеки си има свои лудости, аз не си представям как ще върна в гардероба носена дреха.

Значи, завиждам ви за стаите - гардероб, килери и прочее складови помещения. Просто много се дразня, ама няма начин.
Харесала съм си една такава стойка от икеа, ама къде да я бутна да я прескачам и нея, по дяволите! Сега като се сетя, като почна да редя и едни сушилки из стаите, лошо ми става... Rolling Eyes
На детето съм взела картонена шарена кутия с прозорче от джъмбо и я държа на раклата, даже е приятна за окото украса, ама на наште дрехи не мога нищо да им измисля.

# 70
 Е антрета нямате ли? Нашето жилище също е малко, но половината от коридора е един огроомен гардероб точно за такива дрехи - палта, сака, горни дрехи,  дрехи и обувки за другия сезон и т.н.

# 71
Редовното къпане също много помага да се избегнат емотикончета от сорта на -  Sick отнасящи се за собствените дрехи!   Rolling Eyes

Нали не мислиш, че някоя ще си признае, че не си взема душ всеки ден. Дори по два пъти.

А си признавам, сега, когато съм по майчинство, сутрешния душ си го спестявам, ако не се налага. Вечерен ми е на мен абсолютно задължителен. Но така или иначе жената така е устроена физиологично, че понякога и се налага не само два, ами и повече душове да взима  Peace  
В същото време човек е нормално понякога да е толкова изтощен, че да не му е дори и до душ. И какво от това? Всеки си има някакви критични дни.

# 72
  • София
Няма място, iris, пълно е.

# 73
Е антрета нямате ли? Нашето жилище също е малко, но половината от коридора е един огроомен гардероб точно за такива дрехи - палта, сака, горни дрехи,  дрехи и обувки за другия сезон и т.н.

Peace 

# 74
Е, всеки си има свои лудости, аз не си представям как ще върна в гардероба носена дреха.

Явно това е и моята лудост, която до сега не осъзнавах.
Елица, честито   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт