Къде в Русе?! тема 6

• 81 053
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
Не само, но все пак трябва да се говори с нея. От ибей редовно получавам кодове за намаления, но хабер си нямам как да поръчвам от там. От Али-то до сега нищо не съм си харесала въпреки неистовите ми усилия да си харесам нещо. Аз скучно си оставам фен на Амазон  Whistling

# 721
ами писах и лично съобщение,пък да видим... Simple Smile
на мен ми се вижда сложнотия...за това така прибягвам до друг

# 722
ами писах и лично съобщение,пък да видим... Simple Smile
на мен ми се вижда сложнотия...за това така прибягвам до друг
Много е лесно, от двата магазина си пазарувам сама.Не е добре с посредник, защото от Алито понякога се бавят доста, може и да не пристигне даже понякога. Направете си регистрация, не е трудно.

# 723
  • Русе
Щом е на далавера и съм на зор, хич не ми е кой е сайта  Mr. Green Грабя наред.  Laughing И-бей ми остава фаворит. И ник'ви търгове  Naughty
Обаче съм сърдита на всички сайтове.  Crossing Arms Никъде по широкият свят не намерих филтър за прахо-робота. Накрая се набутах да поръчам от Самсунг. Заболя ме сърцето  Confused

# 724
Къде мога да си закупя козметика ДжинДжира ?  Simple Smile Питах на 2 аптеки и нищо.

# 725
  • Русе
ДжинДжира съм купувала от аптеки "Астра". По-конкретно от денонощната на ул. "Александровска", точно до Дървото. Няма начин да няма и по другите квартали.

# 726
  • Русе
от сайта им, аз пазарувам директно от тях

http://gingira.bg/

# 727
Здравейте някой може ли да ми каже къде най-евтино се продават хомеопатични лекарства? Предварително се извинявам ако е коментирано и преди.

# 728
Здравейте някой може ли да ми каже къде най-евтино се продават хомеопатични лекарства? Предварително се извинявам ако е коментирано и преди.
Ако имаш впредвид моно препарати на Боарон - аз си ги поръчвам в аптеката с/у мебели Арон - не поддържат наличност, доставят на следващия ден. Но имат налични всички шуслерови соли и другите бози на боарон
Сходни са цените на аптеката, която е близо до кръстовището на Борисова и Мария Луиза (до ПИФ)
Моно препарати, налични, има винаги в аптеката до Стемо (на цар освободител), но са скъпи. Най-скъпи са на аптеката до Дървото, но и от там съм купувала, когато ми е било спешно.

В района на Макаронената също има няколко магазинчета - любимото ми е на "Христи" -  до магазина за мед (на ъгъла зад Табана)
А пише ли на него, че е на Христи?
Не съм се оглеждала какво пише точно, но мисля, че е фирмен магазина (или поне до преди 1 година беше)

# 729
  • в огледалото на живота
[.... Най-скъпи са на аптеката до Дървото, но и от там съм купувала, когато ми е било спешно.

По мои наблюдения/а аз често купувам ХЛ/,точно в Астра /тази аптека до дървото/са най-евтини... Simple Smile
И винаги има 12%отстъпка от търговската цена  Peace

Аптека Калинови/до централното фото/подържа винаги наличен асортимент на всякакви такива.
Цените са сходни с по горе описаната аптека.

# 730
  • Русе
Освен на изброените места ги има и в аптека Калинови, повечето са налични. Когато живеехме в Русе, бяха малко по-скъпи, отколкото на аптеката до Стемо, но преди да открият втората, само в Калинови ги имаше и не се налагаше да чакаш ден-два докато ти ги доставят.
Евтини, евтини, колко да са евтини Mr. Green Те по принцип не са скъпи тези масово продаваните боаронски монопрепарати в разреждане до 30СН. Тук в Ловеч са на цена 3,20 лв. Виж вече 200СН и 1М съм поръчвала от София, 1 шишенце пилули е на цена около 8 лв. , а с доставката двойно излизат.

~Dev~, писали сме заедно. Peace

# 731
В последно време спрях да обикалям по аптеки да търся къде е по евтино. Убедих се цената е различна навсякъде. Дори и в Марешки има лекартсва на цената на останалите аптеки. Но пък като отида там всеки път се случва да нямат поне едно от лекарствата от рецептата. Вече си ходя в аптеката в Кауфланд. Рядко се случва нещо да липсва. Издадоха ми и карта вече  Joy макар че не знам да се радвам ли или да плача за което. Цените им не са завишени. Поне не толкова, че да е фрапиращо.

# 732
При Марешки са евтини лекарствата по здравна каса.Останалите може да ги намерите даже по скъпи от някой  други аптеки.
Най ниски цени поддържат аптека Медея - до Куинс, и аптеката до магазин Пиф на Борисова - и двете са на един и същ собственик.Не работят със здравната каса.

# 733
Благодаря на всички за отговорите. Simple Smile

# 734
Здравейте, знаете ли дали в Русе има специалист по нидерландски език? Имам начално ниво и ми се иска да го поддържам поне.

Общи условия

Активация на акаунт