Къде в Русе?! тема 6

• 82 175
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
mibobo ,  Peace
Само гадая. Много рядко ходя в тази част на града.   Laughing

# 166
Момичета, имам нужда отново от помощта ви.Моите родители се отопляват с парно на дърва и трябва да им намеря коминочистач.Ако не бъркам съм виждала да разисквате тук.Намирам обяви, но не знам колко е добър.А чета, че било важно newsm78 Дано някой да се отзове с препоръка.

# 167
  • в огледалото на живота
Момичета, имам нужда отново от помощта ви.Моите родители се отопляват с парно на дърва и трябва да им намеря коминочистач.Ако не бъркам съм виждала да разисквате тук.Намирам обяви, но не знам колко е добър.А чета, че било важно newsm78 Дано някой да се отзове с препоръка.
Ния,не мога да помогна на молбата ти,но поне да потвърдя,че наистина е важно да мамерите качествен такъв  Peace
Скрит текст:
Когато в стария апартамент се запуши общия такъв   на покрива,домуоправителят ни реши да се направи на коминочистач и резултатът беше спукана стена и гюлле в коминната ни кутия на хола....... Sick
Подробности няма да пиша...

Аз моля тези които са си купували канела на пръчици и джинджифил/пресен корен/да ми дадат координати откъде.... Praynig
Нямам време да обикалям,а ми е спешно.

# 168
Корен джинджифил има в големите вериги - Кауфланд, Била ...
За канелата не мога да помогна  Sad

# 169
  • Русе
Канела на пръчици има в Кауфланд,аз съм взимала на фирма KOTANYI

http://bg.kotanyi.com/asortiment/produktovi-grupi/product-detail … cheski-podpravki/

# 170
Точно снощи купувах канела от Кауфланд. Имаше голямо разнообразие - мляна, различен грамаж, на пръчици...

# 171
  • в огледалото на живота
Благодарско момичета  Hug

# 172
Канела на пръчици съм виждала и в Карфур, ама беше преди доста време Thinking

# 173
milenka333, дънките с висока талия от къде са?  Flutter

# 174
milenka333, дънките с висока талия от къде са?  Flutter
С най-голямо удоволствие казвам:от магазин Усмивка  Hug

# 175
Къде е той  Rolling Eyes

# 176
Добър въпрос  Mr. Green
Присъединявам се - къде е?

# 177
  • Русе
Това не е ли на Александровска? Срещу Блока на борците? Тръгваш нагоре към парка и се пада 2-рото магазинче след "Пиреус банк".

# 178
От Халите към Альоша се пада в дясно.То и аз за първи път ходих.Просто ми го препоръчаха,и наистина ми хареса.Има си табела с името:Усмивка...май с червени букви беше.Преди него подминах едно заведение за дюнери и разни хамбургери което ми се пада от дясно,на един ъгъл.Още няколко крачки напред и го видях.

# 179
  • Русе
Да, значи става въпрос за същия. На няколко крачки от м-н "Адидас" е. Преди този магазин "Усмивка" има едно малко магазинче, в него продават чанти и обувки.

Общи условия

Активация на акаунт