Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря прясно домашно мляко в Русе?
Къде мога да намеря карнавални костюми в Русе?
Можете ли да препоръчате добър очен лекар в Русе за преглед на дете на 8 години?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря прясно домашно мляко в Русе?
-
Къде мога да намеря карнавални костюми в Русе?
-
Можете ли да препоръчате добър очен лекар в Русе за преглед на дете на 8 години?
-
Къде мога да намеря магазин за рокли, булчински рокли и аксесоари за рокли в Русе?
-
Къде мога да намеря магазин за матраци в Русе?

Мен от операции и зъболекари много ме е страх.Нещо страхотно е:паника голяма.Като малка от игра с брат ми...Аз бягам,той ме гони и сядам на задната седалка на колата.И усещам нещо топло на кръста ми...Обръщам се:кръв.Майка ми беше купила нови ножове.А ние тичаме напред...и аз хоп на единия.Нямаха време лекарите и за упойка-така ме шиха
Преди години си изпуснах сапуна в банята и да се наведа си ударих опашката в чучура на душа
Боля ме два дни и мина.Но след два месеца започна да ми се подува ужасно много и то беше бърза помощ,то бяха операции
всичко се преживява. Дискомфорта е само временен. Кураж!
Та ги режат,та ги повдигат,смаляват,уголемяват,разширяват
Изкъпах се и като се плъзнах на плочките и сцепих брадичката.Като шурна една ми ти кръв...Моя пребледя и се чудех мен ли да успокоявам или него