Къде в Русе?! тема 6

• 82 215
  • 735
  •   1
Отговори
# 210

lubito ,предполагам е било с разрез...Понеже са ми обяснявали че може и със спринцовка.Болеше ли?Остана ли ти белег?

Не, не ме боля. Остана малък белег, все пак имаше 4-5 конци. С времето избледня.  Peace
На мен са ми казвали че можело и без шиене,а лепене.И така нямало белег,пък и болки от конците.
KaRoLa ,благодаря ти за куража. Heart Eyes Мен от операции и зъболекари много ме е страх.Нещо страхотно е:паника голяма.Като малка от игра с брат ми...Аз бягам,той ме гони и сядам на задната седалка на колата.И усещам нещо топло на кръста ми...Обръщам се:кръв.Майка ми беше купила нови ножове.А ние тичаме напред...и аз хоп на единия.Нямаха време лекарите и за упойка-така ме шиха  #Crazy Преди години си изпуснах сапуна в банята и да се наведа си ударих опашката в чучура на душа  ooooh! Боля ме два дни и мина.Но след два месеца започна да ми се подува ужасно много и то беше бърза помощ,то бяха операции  ooooh! За това и сега за фиброаденома ме е ужасно страх.Изтърпяла съм много болка.А за зъболекарите...уж ми слага упойка ми то не е сложена както трябва...И невероятна болка  ooooh! ooooh! А как ви звучи с машинката да ви пернат в устата,по езика? ooooh!
За това и тук търся помощ относно лекари.Знам че ще помогнете. Heart Eyes
Вижте ако някой иска помощ относно храна,пиене и веселба аз мога да помогна  Joy Hug Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 00:12 от milenka333

# 211
milenka, сигурна съм,че всеки го е страх от операции. И мен ме беше страх  и от гинеколози ама така ми се стекоха последните години,че вече обиколих почти всички гинеколози в града и когато трябва да направя някоя операция знам,че просто трябва. сега ми предстои една следващата седмица и толкова много давам заден ход,че не знам как ще вляза в болницата Simple Smile всичко се преживява. Дискомфорта е само временен. Кураж!

# 212
milenka твоя пост като във филм на ужасите  Shocked , хем звучи страшно ама пък атка си го разказала Joy

KaRoLa не знам какво ти предстои, но стискам палци всичко да мине по възможно най-добрия начин  Praynig Hug

# 213
Благодаря!

Само да споделя за някой, ако му е полезно- днес ходих за кръвни изследвания. Реших да отида в лаборатория здраве в Стоматологията и имаше около 50 човека. И се отказах да чакам там. Отидох в Био-тест в блока на борците. Не съм чакала там въобще. Плюса на Здраве е,че си получаваш резултатите електронно, докато в Био-тест ще ги взема едва понеделник следобед. Но момичето беше внимателно и доста я поизмъчих с моите невидими вени.

# 214
  • в огледалото на живота
Благодаря!

Само да споделя за някой, ако му е полезно- днес ходих за кръвни изследвания. Реших да отида в лаборатория здраве в Стоматологията и имаше около 50 човека. И се отказах да чакам там. Отидох в Био-тест в блока на борците. Не съм чакала там въобще. Плюса на Здраве е,че си получаваш резултатите електронно, докато в Био-тест ще ги взема едва понеделник следобед. Но момичето беше внимателно и доста я поизмъчих с моите невидими вени.
Лабораторията в Окръжна болница също има опция за получаване на резулатите електронно  Peace
В понеделник правих кръвни изследвания за хормони и на обед бяха готови стойностите.

Карола,ти си боец,нали знаеш това  Hug
Успех,всичко ще се нареди по най-добрия за теб начин  Hug

# 215
  • Русе
Благодаря!

И аз да допълня - в лабораторията може да си провериш резултатите и по електронен път. Не ти ли дадоха листче с потребителско и парола? Всеки път го правят, но аз предпочитам да ходя и да си ги взимам. Иначе да, доволна съм и аз Simple Smile

# 216
Честно,не съм погледнала. Сега ще видя и ще се поправя ако съм пропуснала този факт.

# 217
  • Русе
Ето тук може да ги провериш. Последния път ми дадоха едно зелено картонче, голямо не повече от половин дебитна карта  Mr. Green

# 218
Ето тук може да ги провериш. Последния път ми дадоха едно зелено картонче, голямо не повече от половин дебитна карта  Mr. Green

Абсолютно си права! Наистина имам такова.

Значи, супер съм доволна от лабораторията и  най-вече,че не се чака

# 219
Много ти благодаря за куража който ми даваш,KaRoLa!И си много права че всеки се страхува от "лягането под ножа".Аз се чудя на тези дето постоянно си правят пластични операции  newsm78 Та ги режат,та ги повдигат,смаляват,уголемяват,разширяват  Laughing Факт че на някои им се налага.Но тези които го правят през няколко месеца щото сметнали че вече нещо си го искат другояче:не ги разбирам.Бе не ги ли боли тези хора  newsm78
Искрено ти пожелавам успех следващата седмица!Всичко ще мине нормално и ще бъде наред!
Виж само как взаимно си даваме кураж!  Heart Eyes
mibobo,то моето така разказано звучи като пародия на ужасите  JoyДаже забравих една случка...Преди 4,5 години как хубаво целунах плочките в банята  Crazy Изкъпах се и като се плъзнах на плочките и сцепих брадичката.Като шурна една ми ти кръв...Моя пребледя и се чудех мен ли да успокоявам или него  ooooh! Помня че започнах него да успокоявам.И с една кърпа на брадичката ходих да ме шият.Пак без упойка.Два месеца ходих все едно брада имах  Joy
А за опашката дето си ударих в банята си спомням че на единия дренаж доктора извика 10,11 студента да гледат как се правело  Shocked Еееее,умрях от срам.Как си представяте толкова хора да ви гледат в дупето от 10-ина сантиметра  Crazy

Последна редакция: сб, 08 ное 2014, 20:19 от milenka333

# 220
Карола, кураж и късмет!  Praynig
Дано всичко да мине добре!  Praynig

# 221
Благодаря ви! И моето е пластична операция, но моето е свързано с онкозаболяването ми.

Но ако щете вярвайте,там където се оперирам аз всеки ден има момичета, които си слагат силикони или си оправят носовете. И не да кажеш само някакви звезди, ами и най-обикновени женици. Гледайки някой от тях си мисля, че имаха от по-спешна помощ-като примерно козметик, зъболекар, корекция на зрението, но те си слагаха кубици. И като ги слушах, и техните приятелки всичките са с кубици. Така,че тук в Русе не знам как е, но в София козметичните хирурзи имат работа Wink

# 222
Пощуря тоя народ да се помпа със силикони.  ooooh!
Ще имат работа пластичните хирурзи, като има толкова откачалки да лягат под ножа им да си слагат кубици.  Mr. Green

# 223
Аз се шегувах,че явно доста високи заплати им дават и нямат никакви харчове, щом могат да си позволят. А то се оказа, че самия силикон не е толкова скъп. По-скъпа е самата операция.

# 224
Аз се шегувах,че явно доста високи заплати им дават и нямат никакви харчове, щом могат да си позволят. А то се оказа, че самия силикон не е толкова скъп. По-скъпа е самата операция.
Peace  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт