Къде в Русе?! тема 6

• 82 208
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Карола успешна операция ти желая  Hug

И една много добра кауза за девойки с дълги коси http://magama.org/?page_id=304 Все още е активно набирането на коса до колкото знам, но не знам как може да се изпрати до София. Предполагам и с куриер е възможно да стане.

# 226
Благодаря ви! И моето е пластична операция, но моето е свързано с онкозаболяването ми.

Но ако щете вярвайте,там където се оперирам аз всеки ден има момичета, които си слагат силикони или си оправят носовете. И не да кажеш само някакви звезди, ами и най-обикновени женици. Гледайки някой от тях си мисля, че имаха от по-спешна помощ-като примерно козметик, зъболекар, корекция на зрението, но те си слагаха кубици. И като ги слушах, и техните приятелки всичките са с кубици. Така,че тук в Русе не знам как е, но в София козметичните хирурзи имат работа Wink
То аз какви съм виждала... ooooh! ooooh! ooooh!Както си написала:имат нужда от съвсем друга помощ като зъболекар,или козметик.Но те решили да си слагат кубици.Луда работа!Това не го разбирам!Бих написала "кухи глави"!То кой нормален ще разсъждава така... newsm78
В кавички "блондинки"...Ще се пошегувам с вицовете за тях.Само да не засегна някой-шега е!И се сещам за един-да ви развеселя:
След операцията пита доктора:
– Кога ще мога да водя полов живот?
Доктора отговорил:
– Не знам, за пръв път ме питат подобен въпрос след операция на сливици.

# 227
 smile3532

Понякога на една жена малко и е нужно, за да добие самочувствие. Всеки има определени комплекси. На мен примерно един козметик няма да ми се отрази никак зле, но за силикон не чувствам нужда. Може би има жени, които биха предпочели обратното. Пък знаете ли и какви са им мъжете. Има цицомани дето не е нужно да я гледат в лицето  Whistling

# 228
Мъжете са им най-обикновени. Повечето от тях им се чудят на акъла. Имаше една, която имаше голям бюст, но беше отишла още да си слага..Това момиче след години не я виждам. Но в София е друго, не знам тук дали слагат всеки ден силикони,но там, където съм аз всеки ден приемаха.

# 229
Тук май сме си най обикновенни кифли. Още не сме се модернизирали  Mr. Green Въпреки, че преди 4г като посещавах центъра малко по редовно с бебешката количка, виждах от време на време някоя "напудрена" кифла, но нищо фрапиращо.

Като се замисля в Русе май не съм виждала нещо кой знае колко фрапиращо. Няма нищо лошо една жена да се почувства красива. Красотата във различните очи (огледала) изглежда по различен начин.

Аз примерно ще се почувствам красива без едни има няма 30кг  Mr. Green обаче тогава май ще съм прекалено красива  ooooh! ще земе да ме открадне някой. Компромис трябва при мен  Joy ще се спра на 20кг. Проблемът е на кого да ги дам  ooooh! Никой не ги иска  Whistling

# 230
Ще ме уморите за кубиците и силиконите по желание.  hahaha

# 231
  • в огледалото на живота
'Кифла',ама със силикон.... Mr. Green

# 232
Dev, много е готина снимката.  smile3521 smile3532

# 233
Стоя и си мисля, мисля и стоя коя аджаба е ДЕВ  newsm78 Що така смени табелата?  Hug

# 234
  • в огледалото на живота
Стоя и си мисля, мисля и стоя коя аджаба е ДЕВ  newsm78 Що така смени табелата?  Hug
Същата оная бе.... Laughing идентична и уникална.... hahaha
Старата девичка с нов ник..... Blush
Промяната е хубаво нещо!
Външния никнейм не е от значение,важното е човека да е със запазени стойности... Wink

# 235
Здравейте,

Може ли някой да ми подскаже към кого да се обърна за поставянето на повдигащ механизъм на матрак?

Леглото ние тип сандвич и сега сме решили да му сложим такъв механизъм. Някоя фирма или конкретен майстор да ми препоръчате?

# 236
Здравейте! Искам да попитам къде в Русе се шият чаршафи, възглавници и торби за олекотени завивки? Благодаря за отговора!

# 237
Здравейте! Искам да попитам къде в Русе се шият чаршафи, възглавници и торби за олекотени завивки? Благодаря за отговора!

Оф, може вече да ставам досадна и да изглеждам като рекламен агент, ама...
Магазин "Диди" - там шият чаршафи, калъфки, олекотени завивки и всякакво спално бельо и шалтета.
Два магазина имат. Единият на ул. Борисова, блока, в който е фирмения магазин на Оргахим.
Другият е на пресечката на Муткурова и Малия-Луиза.

# 238
Здравейте имам два въпроса:
Координати на мебелист, който да иска да ми преправи един скрин от детското легло, намаляване на дълбочина? - да не иска пари като за нов.
В кое фото студио мога да си направя професионална снимка за автобиография, на която да ми направят съответната поза? А не - снимката си е ваша застанете както искате. Силвена зад СБА отпада.

# 239
На улица "Зайчар" малко след м-н Юнона и книжарницата точно на ъгъла има магазин, където мисля,че също шият.

Общи условия

Активация на акаунт