Къде в Русе?! тема 6

• 82 167
  • 735
  •   1
Отговори
# 255
На моя приятелка до последния преглед бебето беше момиче  Mr. Green 45 дни преди термин му поникна буба  Whistling Това преди малко повече от месец.

Joy Joy Joy

на моя мъж на един колега детето, бубата се показа направо при раждането  Mr. Green а в къщи го чакаше стая и легло в розово  Laughing
Отдавна не се бях смяла сама,но от сърце  Joy Joy Hug Много забавни случки  Heart Eyes

# 256
Къде има химическо чистене, което да ми препоръчате. newsm78 Имам една специална рокля за почистване.

И аз очаквам момиченце и така сме се настроили, дано да няма кофти изненади след раждането. Praynig

# 257
Каквито и да са децата те са си наши. Ще си ги обичам независимо дали имат буба или нямат такава.

# 258
Каквито и да са децата те са си наши. Ще си ги обичам независимо дали имат буба или нямат такава.

Да разбира се, няма да го връщаме обратно  Laughing, но си представяш бъдещето по един начин, купуваш повечето неща в розово....                             

# 259
.......купуваш повечето неща в розово....                            

ето там ти е грешката  Wink .
Аз понеже съм тома неверни и до последно не бях сигурна на 100% в предвид че съм чувала за такива случки, независимо че от самото начало ми казваха само едно и също и на 4Д ходих и нямаше съмнение уж...но не исках да изпадна в неловка ситуация  Laughing и за това купувах всичко в неутрални цветове - зелено, жълто, оранжево, бяло. Единствено комплекта за изписване и едно одеалце купих в синьо.

# 260
Аз повярвах от раз и двата пъти за пола. Въпреки, че вторият път се надявахме на момиче, когато в родилното кървейки ме преглеждаха и казаха, че е момче в 13г.с. бях толкова щастлива. Обичам, обожавам двете си деца независимо, че са момчета, и че понякога ми късат нервите както само един мъж го умее. Деца са, само да са живи издрави, наши са си.

# 261
.......купуваш повечето неща в розово....                            

ето там ти е грешката  Wink .
Аз понеже съм тома неверни и до последно не бях сигурна на 100% в предвид че съм чувала за такива случки, независимо че от самото начало ми казваха само едно и също и на 4Д ходих и нямаше съмнение уж...но не исках да изпадна в неловка ситуация  Laughing и за това купувах всичко в неутрални цветове - зелено, жълто, оранжево, бяло. Единствено комплекта за изписване и едно одеалце купих в синьо.

Oще не съм се развихрила в покупките  Blush  Mr. Green имам само две дрешки  - розови и едно одеалце - патешко жълто, столчето за кола ми е сиво и зелено, така че засега няма такава опасност от неловка ситуация. Simple Smile
Не съм искала да е определен пол детето ми, виж таткото си беше "поръчал" момиче Laughing. Когато ни гледаха на ехограф , даже и 4D, няколко пъти видях че е женски пола.

# 262
А на мен ми стана интересно кой гинеколог не е посмял да каже какъв е пола

# 263
Дами, извинявам се че прекъсвам сладката тема за бебчета  Flutter  Hug
Някой купувал ли си е розова вода на "Алтея" от аптека или дрогерия тук в Русе, че не ми се поръчва online

Скрит текст:

# 264
Аз бях купила за бебето само бели неща за първите му дни вкъщи.  Hug

# 265
  • Русе
Иначе много ги хвалят всички в Аполония, аз водих малкия при Витанова бяхме само за преглед, беше много внимателна.

Здравей, mibobo! Да попитам само в Аполония работят ли с НЗОК? Никъде в сайта им не видях. Мисля да запиша час на дъщеря ми и просто да съм подготвена.

Редактирам се: По телефона ми казаха да нося здравната книжка. Нямали вечерни часове чак до другата седмица, а графикът на д-р Еленкова бил пълен до края на годината. Ще отидем в събота без час при когото се падне. Работели като спешен кабинет. Дано да не падне голямо чакане.

Последна редакция: чт, 13 ное 2014, 09:25 от lubito

# 266
Къде има химическо чистене, което да ми препоръчате. newsm78 Имам една специална рокля за почистване.

И аз очаквам момиченце и така сме се настроили, дано да няма кофти изненади след раждането. Praynig
[/quote
Химическо читене има в Здравец, "Свежест" на Петрохан  wash

# 267
от мен 2 бързи въпроса Simple Smile  Grinning

N1 .. къде в Русе или околноста има хубав,топъл,закрит и най-важното подържан чист БАСЕЙН ...  (на чист държа много,все пак съм  preggo )

иииииии N2 . препоръчайте ми фирма или човек правещ мебели по поръчка...? иде реч за харесано портманто от друг град с все снимката на всичкото му... но не смея да поръчам...ами ако нещо му липсва  Laughing

# 268
  • Русе
от мен 2 бързи въпроса Simple Smile  Grinning
..............
иииииии N2 . препоръчайте ми фирма или човек правещ мебели по поръчка...? иде реч за харесано портманто от друг град с все снимката на всичкото му... но не смея да поръчам...ами ако нещо му липсва  Laughing
Макс дизайн + правят мебели по дизайн на клиента. Лятото те ни правиха детските по модел на Ирим. Много съм доволна и ни взеха с 400 лв. по-малко, отколкото ни искаха Ирим.

# 269
Някой има ли телефона да доктор Вълчева, кардиоложката, която работи в Стоматологията.
Предварително благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт