Къде в Русе?! тема 6

• 82 023
  • 735
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Аз съм доволна от Емилия, студио "Крейзи Дейзи". Намира се във втората пресечка вляво от Петко Д. Петков.
Ето тук има телефон:
https://www.facebook.com/pages/Crazy-Daisy/154997244546427

# 601
# 602
Някой знае ли съдът след обяд от колко почва да работи ?
Никъде в сайта им  не можах да намеря работно време.

# 603
Момичета,препоръчайте ми козметичка,която добре да "прави" вежди и да не е по метода с кола или конец,а с добрата стара пинсета,че ми се струва най-прецизно оформянето с нея baby_neutral.

Аз ходих преди Нова година с валчер от Грабо в салон Мимоли за почистване на лицето. Козметичката ми оформи веждите с пинсета и при това отлично се справи, защото аз останах очарована от резултата. Та.... препоръчвам.

# 604
И аз ходих на вежди в един салон до Корабният техникум, до бившата аптека Манев.Жената работи с пинсета, 3 лв ми струваше.

# 605
И понеже сте на разкрасителна вълна, препоръчайте добра козметичка, при която да заведа щерката. Има няколко черни точки отстрани в гънката на нослето и аз не мога да се справя с тях. Чувала съм , че добрите козметици не работят с игла, а ги отстраняват с пръсти, това така ли е  Rolling Eyes

# 606
И аз ходих на вежди в един салон до Корабният техникум, до бившата аптека Манев.Жената работи с пинсета, 3 лв ми струваше.

Тя Калинка е факир на маникюр и педикюр. Там и е силната страна.

И понеже сте на разкрасителна вълна, препоръчайте добра козметичка, при която да заведа щерката. Има няколко черни точки отстрани в гънката на нослето и аз не мога да се справя с тях. Чувала съм , че добрите козметици не работят с игла, а ги отстраняват с пръсти, това така ли е  Rolling Eyes

До сега съм ходила на 4 места за почистване на лице. На три от тях ползваха комедоночистач и беше ужасно и болезнено. И резултата не беше задоволителен. Единственото място от което бях невероятно доволна е Мария Проданова в блока на Пристана на СБА. Не съм я посещавала от мнооого време. Веждите по хубави никой не ми ги е правил. Ползваше пинсета и ме оскубваше за 3 секунди и двете вежди. На други места съм молела да спрът за малко да си почина, че косъм по косъм по косъм и всеки косъм ми отекваше в мозъка като "ТЪъъъННН", доста често и кихах. При Мария нямах такива проблеми, работеше много бързо и наистина друг не ми е оформял веждите така добре.

# 607
  • София
Може ли да ми препоръчате добър дерматолог в града? Ходила съм при д-р Касърова и д-р Атанасова,  и двете различни неща ми казаха, та мисля, че няма да е зле да взема 3-то мнение.  Rolling Eyes

# 608
  • Русе
Д-р Лилия Грозева  Peace Ето информация:

http://www.ruseinfo.net/profiles_2279.html

# 609
Момичета трябва да купя няколко сребърни бижута за млади момичета 11-13 годишна възраст.Бихте ли ме ориентирали къде да отида.Ако някой е купувал скоро нека да  ми сподели какво се харесва.Аз си мислех за  нещо изчистено ,може и с камъчета, и без излишни декорации.МОЛ - кв.Здравец видях, че има щандове ,но ми е последен вариант там, защото ми е много далеч.

# 610
 На центъра до магазин Ивис, мисля третия магазин след него в посока у-ще Христо Ботев, много хубаво магзинче, има сребро, Сваровски и други бижута  Peace

agnesana, благодаря за предложението за козметичка, ще я посетим    bouquet

# 611
Благодаря  bouquet

# 612
  • Русе
Привет, градски!
И аз се включвам с въпрос: Къде в Русе мога да си купя био зеленчуци, например картофи?
Дали има по големите вериги или да търся другаде?

# 613
  • в огледалото на живота
Привет, градски!
И аз се включвам с въпрос: Къде в Русе мога да си купя био зеленчуци, например картофи?
Дали има по големите вериги или да търся другаде?
Всяка събота има фермерски био продукти на Централния пазар.

# 614
  • Русе
~Dev~, благодаря! А къде по-точно, в самия пазар ли? Магазин ли е или тараба?

Общи условия

Активация на акаунт