Къде в Русе?! тема 6

• 82 008
  • 735
  •   1
Отговори
# 615
  • в огледалото на живота
~Dev~, благодаря! А къде по-точно, в самия пазар ли? Магазин ли е или тараба?
О,не е само едно,много са.. Simple Smile
През централния вход като влезеш,в южното каре на офисите на общински пазари.
Ще се ориентираш безпроблемно по тълпата.. Wink
Едно старо видео,но да добиеш представа все пак:
http://news7.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B0/%D0%91%D1%8 … html#.VKu25U1xnIU

# 616
  • Русе
Благодаря ти още веднъж.   bouquet
Мисля след седмица-две да започна лека полека със захранването. Купила съм и готови пюрета, но първо мисля да започна с картоф, съответно приготвен от мен. За това се чудех дали някъде ще намеря био такива.  Simple Smile

# 617
Благодаря на всички,препоръчали козметичка.

Д-р Лилия Грозева  Peace Ето информация:

http://www.ruseinfo.net/profiles_2279.html

+1
Препоръчвам с две ръце.Преди години детето имаше сериозен проблем и отидохме при Касърова по препоръка.Няма да ви казвам в какъв филм ни вкара тази жена,викаше ни през няколко дни и уж нещо правеше-резултат никакъв,проблема дори се задълбочаваше.Не разбрах Здравната каса ли източваше,що ли,че бяхме с направление... ooooh!.Д-р Грозева с едно посещение ни отърва от ходенето по мъките Naughty.

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 14:05 от bacardi

# 618
На центъра до магазин Ивис, мисля третия магазин след него в посока у-ще Христо Ботев, много хубаво магзинче, има сребро, Сваровски и други бижута  Peace

agnesana, благодаря за предложението за козметичка, ще я посетим    bouquet

После задължително пиши доволни ли сте. И аз трябва да я посетя, но първо малко да се опарича  Whistling По спомен вземаше не много евтино, но определено си заслужаваше всяка стотинка. Но както казах не съм я посещавала има 2-3г.

Ани, сребро преди имаше в Роял център. Не знам дали още има там. Но при Азарик в Мола има сребро бол. Там избора наистина е огромен.

# 619
Ще проверя първо до Ивис,че ми е съвсем близо.Ако нищо не ми хареса,МОЛ ми е резервен вариант.
В салона гел-лак 20 лв, за обикновен маникюр с лак мисля беше 14.

# 620
  • Русе
Щом Ивис ти е близо, може да провериш и в Роял. Не знам, обаче, кои магазини работят там. Преди имаше за сребро на партера. По главната също има магазини за сребро, до Часовника.

# 621
  • Русе
И срещу икономическия техникум имаше, Екстраваганца се казваше, до Алианци. До часовника пак беше Екстраваганца. Преди под Тетевен имаше Ди Вас, мисля се казваше, същия имаше и след часовника нагоре.

# 622
Благодаря ви много момичета!

# 623

+1
Препоръчвам с две ръце.Преди години детето имаше сериозен проблем и отидохме при Касърова по препоръка.Няма да ви казвам в какъв филм ни вкара тази жена,викаше ни през няколко дни и уж нещо правеше-резултат никакъв,проблема дори се задълбочаваше.Не разбрах Здравната каса ли източваше,що ли,че бяхме с направление... ooooh!.Д-р Грозева с едно посещение ни отърва от ходенето по мъките Naughty.
Тази седмица мислех да ходя при Касърова,въпреки,че ме вкара и мен в такъв филм преди години Close,но твоя пост ми припомни всичко отначало.Имаш ли координатите на Грозева,къде и е кабинета,нали кожния диспансер не работи вече newsm78?

# 624
Някой знае ли д-р Луиза Тончева в събота с какво работно време е в кабинета си?

# 625
Някой знае ли д-р Луиза Тончева в събота с какво работно време е в кабинета си?

принципно в Събота беше от 10ч до 12ч  до колкото помня, но въпросът е дали ще е на работа т.е. да не е на смяна в родилното

# 626
Момичета, а Тончева, все още ли е в кабинета срещу пазара, и там само на частно ли е, с направление може ли да се ходи?

# 627
Момичета, а Тончева, все още ли е в кабинета срещу пазара, и там само на частно ли е, с направление може ли да се ходи?

Не може, тя никога не е работила с направления само частен кабинет е. Не съм ходила година и половина, но мисля че си е там кабинета.

# 628
Може ли да ми дадете номера на китайския на Борисова?

# 629

+1
Тази седмица мислех да ходя при Касърова,въпреки,че ме вкара и мен в такъв филм преди години Close,но твоя пост ми припомни всичко отначало.Имаш ли координатите на Грозева,къде и е кабинета,нали кожния диспансер не работи вече newsm78?

Ами в линка,който е дала el виждам,че ги има координатите й-срещу паметника на Альоша,в сградата където има лекарски кабинети.Последно бях там преди около година и половина може би,не при нея,но и тя беше на същото място.Аз на твое място бих й позвънила да се уточним.Успех  Hug

Общи условия

Активация на акаунт