"Прилив и отлив" - MedCezir с нов сезон поема в 111-та тема ;)

• 30 150
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
Скрит текст:
Скрит текст:

Вай бе, Хюлия абла много ги разбира нещата - първо малкото, сега голямото Кардо Joy Joy Joy Мими, недре си Hug Hug Hug
Бурда им-тая кво ми е налазила кардашимчетата Crossing Arms-Рени,като имаш време ще преведеш ли злато Praynig Hug Hug Hug

За теб винаги  love001

Снощи в Йеникой Хюлия ханъм е празнувала рождения си ден заедно със семейството и приятелите си. И Кардото ти е бил един от поканените. След вечерята на излизане от ресторанта, явно са ги засекли репортерите и Хюлия е казала, че в Турция има много успешни и красиви актьори и Али е един от тях. Били си приличали с Ча Joy Joy Joy Запитан дали ще участва в проект с Хюлия, Али отговорил, че би искал и че ще е много горд. Peace

Мими,  Hug внимавай, че дебнат хищните хиени ooooh! ooooh! ooooh!

bouquet  bouquet  bouquet

Тази Хюлия ненаситна бе  hahaha hahaha hahaha

Много интересно катъо излезнат репортажите да чуем какво точно казва, защото тук http://www.ratingkurdu.com/haber/MEDYA/Avsar_Kizindan_Medcezirin … akisiklisina_ovgu пък пише, че аби е е най-добрия и най-крсивия.  Joy Joy Joy И продължила да го хвали, чак се засрамил  Joy Joy Joy Joy вай, вай ...  Joy Joy Joy

Аби да не е прекопал лехата (на Хюлия) и той?  hahaha hahaha hahaha hahaha

нЕма я Ивето, (милооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45) да сложа рейтингите аз
http://www.ratingkurdu.com/ratingler даже са високи за простотиите на Едже.  Peace

Ани,  Hug Hug Hug това за лехата и аз си го помислих, много са им съмнителни погледите. А и в онова интервю Али каза, че харесвал успели жени, които се грижат за себе си и не се итересувал от възрастта. Peace

Peace Аз имам известни съмнения за аби, както знаете  ooooh!  Mr. Green но това е другата вероятност, която допускам за него - пада си по зрели жени.  Joy Joy Joy Та напълно е възможно и според мен. И едва ли чак толкова близки, че да го кани на РД-то си.  Joy Joy Joy

имали фрагман за новия епизод?

Да, има  Peace от Синан   bouquet

# 481

Това било старо, но не си спомням да съм го виждала  Peace

Следващото вагонче ще е във вторник  Peace

# 482
оф гаден край
Ани,ами направо ако всеки петък се натоварват хората с такива лоши епизоди и крайща не вярвам да им се гледа  Peace
кабилно беще серия две да са скарани,ама много се задълбочиха нещата и то на все по лошо и по лошо  Tired

# 483
оф гаден край
Ани,ами направо ако всеки петък се натоварват хората с такива лоши епизоди и крайща не вярвам да им се гледа  Peace
кабилно беще серия две да са скарани,ама много се задълбочиха нещата и то на все по лошо и по лошо  Tired

Hug Hug Hug Именно, има достатъчно драми по турските ТВ-та и не знам защо Едже иска и и ПО да стане драма?  newsm78 Да не говорим, че хората си имат и лични проблеми, а който иска да гледа драми в петък явно си гледа Карагюл. На мен драми не ми се гледат, ако съм искала и аз щях да гледам Карагюл.  Joy Joy Joy Или някой от другите драматични саги.  hahaha hahaha

Прекрасна Седефче, прекрасна.  Peace И красива и мъдра.  Heart Eyes Heart Eyes

# 484
Мераба,пилетата  Hug Hug Hug

утихнаха ли страстите  Heart Eyes малииии,сноще Еджето ме качи не на джанката,а не знам къде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много ми харесва Серенай този сезон-има друго излъчване  Party Party Party не зная на какво се дължи  Grinning Grinning Grinning

# 485
Мераба,пилетата  Hug Hug Hug

утихнаха ли страстите  Heart Eyes малииии,сноще Еджето ме качи не на джанката,а не знам къде  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Много ми харесва Серенай този сезон-има друго излъчване  Party Party Party не зная на какво се дължи  Grinning Grinning Grinning

Сигурно заради цветята на реалния Яман или заради някой от другите обожатели.  Joy Joy Joy Joy

# 486
Даниии  Hug Hug Hug
браво за разбора  Peace Peace Peace ама гледай другият петък да си с нас,майка ти  Hug Hug Hug

Хади фемилито се сбра  Heart Eyes най-вече Фарук доближи Суде  Wink Wink Wink

# 487
  • близо до брега на морето
 wavey wavey wavey Между другото-преди време някой беше постнал инфо за аби-кога беше роден newsm78

# 488
# 489
wavey wavey wavey Между другото-преди време някой беше постнал инфо за аби-кога беше роден newsm78

през март 1977  Peace поне така си спомням  newsm78

# 490

през март 1977  Peace поне така си спомням  newsm78

Мимее  Hug Hug Hug тая баба ти и двете ти кардешими опипа и хареса май  newsm78 newsm78 newsm78
Ама нещо абито с тия веждаци тоя сезон ич не ми харесва  Naughty Naughty Naughty

# 491
Никииии  Hug Hug Hug,Мимиии  Hug Hug Hug
ааа мани,хем у нас си бях снощи  ooooh!,ам как забравих  Crazy

# 492
Аниии не ми тръгва това ,фрагмана  newsm78

# 493
Скрит текст:
Седеф,ко писа на онази бележка  newsm78

не разбрах, но не е нещо важно вероятно  Joy Joy Joy То важното есе вижда после .. от когото трябва.  Peace

нЕма я Ивето, (милооооо  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45) да сложа рейтингите аз
http://www.ratingkurdu.com/ratingler даже са високи за простотиите на Едже.  Peace

Е серията беше хубава  Peace макар и изнервяща  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

на мен не ми харесва пътят по който явно окончателно пое Еджето.  Peace И не само на мен. Има писания в Т, че все едно през този сезон гледаме друг сериал. И аз такова чувство имам. Не ми харесва "новия" сериал. Даже никак.  ooooh! Не ми е забавно да го гледам.  Та освен раждането на Еким-Джан  Joy Joy Joy  нищо хубаво в този сезон не се случва.   ooooh! И според фаргмана ни чакат още по-големи гадости вероятно. Мерт изчезва, може би Яманчи ще потърси близост с монги? Мира ще страда. Надир ще завземе фирмата на АШК ... и още има, но сега не се сещам.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Интересни мнения има в Т .. например:
Защо Яман очаква Мира да седи и да го чака, след като той цяло лято овърша крайбрежието?  hahaha hahaha
Защо Яман вярва на очите си, след целувката и пътуването с мотора?  Joy Joy Joy
Защо след като Мира видя Лейля и Яман в мола веднага реши, че са заедно, а сега се чуди какво толкова е разгневило Яман?  hahaha hahaha hahaha hahaha При положение, че знае колко е ревнив?  Joy Joy Joy

смешна работа .... Еджето като няма муза да пише (между другото КСШ може би ще го местят в четвъртък и там ще се бори с други вълци  hahaha hahaha някакви Kurtlar Vadisi) да си вземе отпуска.  Joy Joy Joy Joy
На мен не ми харесва как се развиват нещата между Яман и Мира. И аз искам те пак да са щастливи, да се прегръщат, да се целуват, да показват непрекъснато любовта си. Ядосвам им се на ината /особено на единия/, на това че се огорчават и нараняват, на това, че сами провалят това, което градиха толкова време Sick Sick Sick Но нямам нищо против сценария. Мисля, че точно такива емоции търси в момента да предизвика у зрителя Едже.  Peace Да, различен е втория сезон. В първи гледахме нежната, красива, романтична любов, сега виждаме какво се случва, когато човек се опита да загърби любовта и не слуша гласа на сърцето си. Интересно ми е до къде ще стигнат, кое ще е това нещо, което ще ги спре. Как отново ще намерят пътя един към друг?  Peace
Все си мисля за първоначалното заглавие. Не знам как точно се превежда, дали "Любовна история" или "История за любов". Така или иначе всичко, което се случва сега също  част от историята на една любов.  Peace
А и във всяка серия има по нещо хубаво - дали ще са скрити погледи, изпълнени с копнеж, дали ще е песен, дали ще е целувка  Crazy Crazy Crazy и така докато настъпят по-добри времена.  Grinning

# 494

Това беше едно от малкото забавни неща в серията  hahaha hahaha hahaha Гледай по какви неща си падал Яманчи.  hahaha hahaha hahaha

Тази снимка с тъпана явно е от снимките на сватбата на Айше и Гирай  Mr. Green
Ето го сватбаря  Joy Joy Joy

Аниии не ми тръгва това ,фрагмана  newsm78

http://vbox7.com/play:4d76525167  Peace

Общи условия

Активация на акаунт