В момента чета ... 33

• 50 640
  • 747
  •   1
Отговори
# 540
Момичета какво Ви е мнението за Марк Хелприн-Зимна приказка в Ню йорк? Rolling Eyes

За филма - доста лошо. Книгата нямам и намерение да я чета.
Благодаря!

Чела съм книгата и съм с доста смесени чувства не бих я определила като лоша , но очаквах някаква всепоглъщаща любовна история , а то беше по скоро някакво магическо пътуване..Беше ми интересна , но мисля че бяха прекалили с обема  -доколкото помня беше около 800страници  , а спокойно можеше да липсват 200 например.Но като цяло оставам с добро впечатление от книгата има нещо приказно в нея Simple Smile

# 541
Момичета, пиша развълнувана от няколко неща! Първо, прочетох и втората част от поредицата на Глуховски за метрото и също много ми хареса Simple Smile Една идея по-малко от първата, но ... не може всичко да е перфектно в този живот, пък!  Laughing
Другото е, че започнах да пиша в един сайт, от днес нататък, там ще ви показвам мнението си за книгите, които чета Simple Smile Ще пиша и в ГР, разбира се, той си ми е личното бележниче за всичко, свързано с книгите, та може и там да гледате  Peace
И така, ето мнението ми за цялостната поредица, малко обновено и по-подробно, надявам се и други да прочетат книгите и да говорят за тях, ще ми е много интересно да чуя и други мнения  Hug

http://plantabook.in/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D1%86% … 1%81%D0%BA%D0%B8/

Скрит текст:
В този сайт има ревюта и на други млади хора, които обичат да четат, може и вие да откриете нещо сред техните любими книги  Peace

# 542
Честито [bBubbly . . .][/b]
Сайтът и идеята му много ми харесват сега ще разгледам и по обстойно ревютата и авторите, но е хубаво че има такъв сайт където всички мнения са събрани на едно място.
А мисля ,че и други момичета от темата биха могли да пишат много смислени  и интересни ревюта Simple Smile

# 543
Благодаря ти, love from Paris!

Абсолютно съм съгласна, много момичета пишат талантливо, но някои от тях си имат блогове. Разбира се, който иска - да заповяда! Колкото повече, толкова по-весело Simple Smile

# 544
Здравейте. Не съм писала отдавна понеже съм изпаднала в някаква литературна пропаст...  Подхващам една книга, чета малко от нея и я оставям. След това същото и с друга книга и така вече много време....
Дайте някакви предложения (няма значение жанра) какво ви е харесало... Нямам много време и поглеждам отгоре-отгоре клуба....
Благодаря предварително и лека вечер  Blush  bouquet

# 545
Дайте някакви предложения (няма значение жанра) какво ви е харесало... Нямам много време и поглеждам отгоре-отгоре клуба....
Благодаря предварително и лека вечер  Blush  bouquet

От все сърце препоръчвам тази книга - добре написана, забавна, смешна, тъжна, има от всичко

# 546
  • Bulgaria
За езикът на цветята-не ме грабна особено.

# 547
  • Варна
"Дивергенти - книга 1" на Вероника Рот .

# 548
  • Варна

Това чета в момента и при прочетена една трета чакам да дойде интересното.

# 549
Вчера започнах и набързо преполових тази

Увлече ме, много се радвам, че след лекото разочарование от "Човекът със сините кръгове" отново мога изцяло да се потопя в атмосферата, която създава комисар Адамсберг. Определено мога да кажа, че моето откритие за 2014г. е Фред Варгас Simple Smile (също и "Човек на име Уве"  Laughing Laughing - извинявам се за повторението, но просто не мога да се удържа, толкова ми хареса Уве Simple Smile!)

# 550
Rossi A, да знаеш, че Колекцианерът...има и втора част  Peace Още не съм я прочела, че ми се натрупаха на чужди книжки, които са ми на дневен ред и не мога да кажа дали е толкова добра, колкото първата.

Вече съм си приготвила втората част. Но си дадох малко почивка, защото първата направо ме зомбира, докато не я прочетох.

В момента и аз чета "Езикът на цветята", но още съм в началото и не мога да реша още, дали ми харесва или не.

По отношение на Пратчет, обожавам всичко от него Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 551
  • Пловдив
Прочетох "Момиченцето с всички дарби" - веднага заема място сред любимите ми постапокалиптични заглавия  Heart Eyes Много ми напомняше на "Пътят" на Кормак Маккарти, която също много харесвам. Направи ми впечатление, че в благодарностите в края на книгата имаше една, отправена към Колм Маккарти и се замислих даже дали това не е Кормак  newsm78

Обещах да прочета "Алексис Зорбас" и... започвам я  Flutter

# 552
Прочетох "Айсбергът на смъртта". Ролинс си е Ролинс. Никога не ме е разочаровал досега. Не бих казала, че това е от най-добрите му книги, но си струва да се прочете.

Започвам:

За първи път чета този автор и се надявам да си заслужава.

# 553
  • Bulgaria
http://www.standartnews.com/mneniya-intervyuta/stivan_king_kokai … asipa-261496.html

Тук има последното интервю на Стивън Кинг.Днес ми казаха че мога да си даря книгите но изпитвам някаква тъга че ще трябва да се разделя с тях .Вие изпитвали ли сте такова чувство....

# 554
След пълното ми разочарование от "Последната тайна на земята" от Дж. Ролинс, започвам "Дракула срещу народите" от Патрик Льо Ярик. Препоръчана ми от двама мой приятели, с два коренно различни мирогледа. Може би ще трябва сама да преценя дали ЕС може да бъде не само илюзорният ни  спасител в тези  трудни времена, или би могъл да играе  завоалирано ролята на реалния ни  палач.

Общи условия

Активация на акаунт