В момента чета ... 33

• 50 637
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Гиговче, много се радвам, че ти е харесала книгата!    Hug На мен също ми хареса много!

Лу, това за "Зимна приказка" трябваше да ми го кажеш преди 2 месеца поне, че тогава убедих мъжа ми да гледаме филма и ... единствено бях благодарна, че децата предпочетоха алтернативно занимание... Ужасен филм..., който по никакъв начин не би ме мотивирал да посегна към книгата. Има толкова много хубави книги за четене!

# 526
  • Belgium
Петя, аз се радвам, че не си го причиних на кино този филм  Laughing

Между другото, ако си фен на седмото изкуство, надниквай от време на време в тази тема, намерила съм много добри филми точно от там: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791333.0;topicrefid=19

Да не съм спам: зпочвам "Книжарничката на острова".

# 527
Имам книгата,но не съм я чела. Свекърва ми я чете и много я хареса,а тя чете много.Не знам...

# 528
Петя, аз се радвам, че не си го причиних на кино този филм  Laughing

Между другото, ако си фен на седмото изкуство, надниквай от време на време в тази тема, намерила съм много добри филми точно от там: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=791333.0;topicrefid=19

Да не съм спам: зпочвам "Книжарничката на острова".

Лу, Книжарничката на острова ми е подарък от близка приятелка и ме чака на нощното шкафче. Ще се радвам да споделиш дали ти харесва, ценя мнението ти   bouquet Последно време, нищо не ми задържа вниманието, намирам се в някакъв есенен депресарски период. Почти до половината съм на  Докато заспя", много ми е интересна, но ми навява някаква тъга и май ще я оставя за момента.

# 529
  • Belgium
Pam_uk , благодаря за оценката  Blush

Непременно ще споделя, каквато е тънчика ще я глътна за ден-два.

Майка ми я прочете и е в луд възторг, а тя не се впечатлява лесно и чете много повече от мен. Вкусовете ни са сходни като цяло, така че очаквам, ако не да ме омае, то поне да ми хареса много.

# 530
  • Пловдив
Започвам тази, благодарение на съфорумка   bouquet

# 531
Прочетох "Ледената кралица" на Алис Хофман. Не ми хареса особено, добра идея, но не чак толкова добро изпълнение. Дойде ми в повече магичното, така да се каже.

След нея прочетох "Всеки ден, всеки час" на Наташа Драгнич и останах очарована. Много, много ми хареса. Книга за голямата и единствена любов, която естествено не може да се изживее изцяло и докрай. Така може и да звучи прекалено романтично, но книгата в никакъв случай не е захаросана или лековата. Препоръчвам силно.

Сега чета

Харесва ми езика на авторката, историята на героите й, единствено засега не ми допадат крайните политически намеци. Но ще ги преживея.

Гигова, много ме заплени коментара ти за "Да чуеш ритъма на сърцето". Ще си я запиша за прочит.

# 532
...
След нея прочетох "Всеки ден, всеки час" на Наташа Драгнич и останах очарована. Много, много ми хареса. Книга за голямата и единствена любов, която естествено не може да се изживее изцяло и докрай. Така може и да звучи прекалено романтично, но книгата в никакъв случай не е захаросана или лековата. Препоръчвам силно.

....
Гигова, много ме заплени коментара ти за "Да чуеш ритъма на сърцето". Ще си я запиша за прочит.
Мненията за книгата на Драгнич ни се припокриват напълно, на мен също много ми хареса книгата!
А относно "Да чуеш ритъма на сърцето", горещо ти я препоръчвам!!!

# 533
"История на греха" Стефан Жеромски. По-скоро препрочитам за трети път, като всеки следващ я изживявам много по-различно от предните. Една прекрасна класика, стихийна история за вечните дилеми в човешката душа.
Както винаги успоредно с нея, чета "Крадецът на книги " на Зюсак и Елиф Шафак със " Светецът на неизбежната лудост".
Скоро си чакам "Един тъжен мъж" на Лиляна Михайлова, едвам я открих.
 Peace

# 534
Минало свършено - Сюзан Айзъкс

# 535
# 536
  • Берковица
Момичета какво Ви е мнението за Марк Хелприн-Зимна приказка в Ню йорк? Rolling Eyes

За филма - доста лошо. Книгата нямам и намерение да я чета.
Благодаря!

# 537
Аз започнах:

# 538
# 539

Общи условия

Активация на акаунт