Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Възможно ли е да забременея от директно търкаляне на пениса в гениталната ми област без пълен сексуален контакт?
Възможно ли е да забременея, ако приятелят ми е мастурбирал и след това е докоснал гениталиите ми с пръсти?
Какво да правя при болки в долната част на корема, ако не съм бременна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Възможно ли е да забременея от директно търкаляне на пениса в гениталната ми област без пълен сексуален контакт?
По описания начин рискът от забременяване е изключително нисък. Предеякулационната течност може да съдържа сперматозоиди, но за да се случи оплождане е необходим директен контакт и еякулация около или вътре в женските полови органи. Въпреки това, всякакви интимни действия могат да увеличат риска от нежелана бременност, така че е важно да използвате методи за контрацепция, ако не сте готови за дете.
-
Възможно ли е да забременея, ако приятелят ми е мастурбирал и след това е докоснал гениталиите ми с пръсти?
Съществува минимален риск, но той е много нисък. Сперматозоидите в предеякулационната течност трябва да попаднат в подходяща среда и условия, за да доведат до оплождане, което е малко вероятно, особено ако не е имало вагинален контакт. Важно е да проучите контрацептивните методи, ако имате притеснения относно здравето си.
-
Какво да правя при болки в долната част на корема, ако не съм бременна?
-
Как мога да обсъдя темата за секса с майка си, ако се чувствам неудобно?