Искам да кажа ... (5)

• 35 897
  • 765
  •   1
Отговори
# 315
Начи едно макаренковско, наместо конско ми кво, то понякога си го искат. Мисля, че и аз скоро ще доживея да не и действа конско. От един месец няма ходи на училище и как се измени, много прасна. БРеееййййй. Ше видим тая работа.

Искам да ви кажа, че преди малко установих контакт с една втора братовчедка, с която не сме се виждали има няма 28 години, от съвсееееем малки. Както и с брат й и  майка им. С чичо ми, който ни е рода се разделиха навремето и край. Ами написа ми момичето, беше мила, зарадва се. Дано успеем поне един път да се видим и да си име координати поне.

# 316
  • Ямбол
Да ви кажа какво ме тормози от вчера насам - снощи, когато си взехме книжките с дъщеря ми да си четем, тя ми заби един много странен въпрос. Пита ме как боли, когато си болен от рак. Отговорих много повърхностно, но и без да крия, че боли много по това, което съм чувала и чела и че не знам точно как и колко силно. Освен това има различни видове рак. Интересуваше се повече за рак на корема. Сутринта, когато я събудих, ми каза, че през нощта се е събудила с болки в корема, постояла малко и станала до тоалетна, после ѝ минало и пак заспала. Днес на училище ми каза, че пак я заболяло и казала на госпожата по английски и тя я пратила при сестрата. Обаче моята решила да изчака след като хапне да види как ще е и после ѝ минало и забравила.
И чак преди малко аз направих връзката със снощното разпитване и днешните оплаквания. По принцип моята е малко склонна към актьорски изпълнения, но за болести и болки пък никога не ме е лъгала. Сега се чудя, да не би това дете да си е втълпило, че има рак и да се притеснява.
Попитах я как точно я боли и къде и тя ми обясни, че не е като гадене, а е като силен глад. Може наистина да е била гладна, а може и някоя храна да ѝ е подразнила коремчето. Оффф. Довечера ще я следя и при трето оплакване вече ще се ходи на лекар.

# 317
  • София
Янечек, мила семейна идилия, а. То е тъжно, но ме разсмя.

Моят котарак онзи ден улови скакалец. Нямам представа откъде се взе животинката у дома, но той гордо я занесе в краката на мъжа ми. Добре, че беше още жив, пуснахме го навън.
За сметка на това, все още изпитва страшен страх от хамстерката  hahaha

# 318
Лиляна, най-вероятно си е втълпила точно, че има рак, от толкова тръбене по телевизията, от разговори между близки и приятели, от безброй призиви за помощ и кампании, на децата им се набиват разни идеи в главите, не винаги правилни. Успокой я, че няма рак, вярвам, че няма да ти е трудно.

# 319
Оххх, това е смазващо. Разбира се, че я е подразнило коремчето от нещо тривиално, но е хубаво, че си свързала думите й. Аз много се страхувам от това детето да не си внушава някакви неща. ТО голям човек като се замисли и е толкова потискащо, камо ли дете.
Но съдейки по себе си и спомнените ми, имала съм и аз няколко случая да се шашкам и да се потискам. Хубаво е да си поговорите и дано напълно разсее тези мисли от главата си.
 Hug Лиляна

# 320
Янечек, мила семейна идилия, а. То е тъжно, но ме разсмя.

Моят котарак онзи ден улови скакалец. Нямам представа откъде се взе животинката у дома, но той гордо я занесе в краката на мъжа ми. Добре, че беше още жив, пуснахме го навън.
За сметка на това, все още изпитва страшен страх от хамстерката  hahaha
Моят лови мишки и ги нарежда пред вратата. Вчера изхвърлих две мишлета и ми беше доста тъжно.
Не мога да схвана защо го прави, при положение че е вечно преял ..
Може би от един вид съпричастност към семейната трапеза ли...що ли... newsm78

Лиляна-да не е гледала някакъв филм или някое приятелче да има болен роднина и да и е разказвало? Аз като хлапе гледах един филм за бяса и си бях втълпила, че съм болна от бяс и ходех като тресната известно време.

# 321
Като дете съм си втълпявала най-различни неща, едно от които, че няма да мога да имам деца. Не знам защо така ме е било страх точно от това. Също съм си мислила, че имам кисти на яйчниците и когато за първи път отидох на лекар, много се изненадах, че нямам.

# 322
Лиляна, аз се сещам като бях малка, че като бях притеснена за нещо, все болки в корема си измислях. Докарвала съм работата дотам, че да викат Бърза помощ. И дъщеря ми е така, тя пък съвсем драматични ги прави актьорските изпълнения, но ние си я знаем.

Нино, много хубаво това с братовчедката. И аз по ФБ се свързах с двама братовчеди и една братовчедка (братя и сестра), които от много години не са в България и общо взето си изгубихме дирите. Да са живи и здрави Зуки и компания.  Laughing

# 323

Моят лови мишки и ги нарежда пред вратата. Вчера изхвърлих две мишлета и ми беше доста тъжно.

Twisted Evil

Дивото зове.

# 324
  • София
- Еееййй, глупачкоо, защо не си ми сложила стотинки, ма?
А тя нежно му отвръща:
- Еййй, лайненце такова, кат' те фана, ш'те разчекна!
Joy Joy Joy Големи са някои, просто ГОЛЕМИ!

Намерих си балсамчето на Хималая в кварталната аптека. Кой питаше за него?

Децата за внушаеми доста, да. Моят преди години, след нощно напикаване, беше решил, че има проблеми с бъбреците. Ама категоричен. Даже съм го чувала да казва  "аз нали съм болен.."Абе сине майчин...Водих го на нефролог, да го прегледа, да му покаже на ехографа кое къде му е, да му обясни, че няма никакви проблеми с бъбреците. Толкова се успокои детето, че спря да се напишква.

# 325

Twisted Evil

Дивото зове.

А, моите ако видят мишки ще избягат. Обаче пред гущерчетата са много смели. Те са някакви много дребни гущери. Имахме в къщи едно, което беше 3 см с опашката, но го изкарах навън, че започнаха и двете котки да си го подмятат. Едната обаче започна като партизанин да обикаля съседни дворове и поляни и явно търси храна, нищо че е станала с размери като за дебела малтийска булонка. Сложихме ѝ гердан със звънче, че като излезе да я чуем и да я приберем.

# 326
  • Ямбол
То може и да няма връзка между рака и болките въобще, ама аз така си ги навързах. Ще я подпитам пак или ще изчакам да я видя дали пак ще го спомене тоя рак. Не е гледала филм, чете Матилда, не съм я чела, може там да има нещо, а може и с приятелчетата да са обсъждали нещо.

# 327
Точно по фейсбука я намерих братчедката, Чек.  Grinning Много е сърдечна.

Аз се страхувах, че света ще свърши през 2000 година. Тя хем ми се струваше безумно далечна, хем бях изчислила, че все пак е нормално да я дочакам и горко ми  Crazy
Изобщо, децата имат ужасно много страхове и за това допринасяме и ние. Хубаво е когато споделят, тогава можем да помагаме.
Искам да ви кажа, че аз не съм суеверна, но малката лятото много я беше страх. И викам - бе я да я подлъжа. От тъмното я беше страх, от кошмари, от не знам какво. И от събора в Драгалевци и купих един амулет - казва се "капан за сънища" и момчето, от кубинско-български произход, който беше с някаква носия и изглеждаше много авторитетен в областта си  Laughing обясни на КРистина, че ще я пази този амулет, няма да се страхува, ще улавя кошмарите й, а от нея се иска само да си даде малко кураж и да си мисли хубави неща. Ми помогна, да ви кажа - вече не се върти като обран евреин всяка секунда, която е сама или е тъмно, няма кошмари Laughing А амулетът стои вече забравен и затворен в една кутия.

# 328
Искам да кажа, че си мразя работата, тя е същата като предишната, но в друга фирма. Вече не ме кефи, май ще си ходя.

# 329
  • До хладилника, който обичам
Може би от един вид съпричастност към семейната трапеза ли...що ли... newsm78
Това е подарък, за вас Peace
Сериозно.
Похвалете го, погалете го, чувстват се много горди.
Нашите ни оставяха кога цели мишки, кога само стомах от мишка на изтривалката (стомасите не ги ядат), че сутрин като стане човек още сънен, да се насади в миши стомах Twisted Evil
А едната можеше да брои (моята любимка Heart Eyes), колкото котенца имаше, толкова мишки беше наредила в редичка, да ги учи.

Сегашното диване яде гумени ластици, ближе стъклото и изобщо, всичко, което не се яде, тя го пробва с възхищение, настървение и постоянство.

Общи условия

Активация на акаунт