Искам да кажа ... (5)

• 35 903
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Искам да кажа, че не бях чувала стихотворението, част от което цитира Валери и го издирих. Не бях чувала и за Мая Дългъчева, прочетох още няколко нейни стихове и съм силно впечатлена.

Валери,   bouquet

# 706
  • София
Все едно , че комедия дават в тази серия на съдбите .
Много ми е смешно .
А на мен ми идва да смачкам телевизора с голи ръце, когато засека Съдбите.

Ая, някакви пишман актьори участват в това "шоу". То са едни рецитали, то е чудо. Тази вечер някаква лелка мьекаше здраво. Майка ми се беше ококорила в предаването, явно го гледаше за първи път.  Laughing

# 707
  • някъде ... тук ...
Не са проф. актьори, аматьори са. Даже не ми е смешно да го гледам. Ама явно има доста зрители...

# 708
О,трудно се изтърпява такова изкуство -( в кавички) ,
но днес се загледах

# 709
Съдби на кръстопът са трагично направени, типично за БГ продуценти.
Дори когато вземат един продукт на готово, го правят неузнаваем и неразличим от оригинала...и то в най-лоша светлина...Simple Smile

Преди има, няма 10г. гледахме същото предаване по ОРТ (руската нац. ТВ). Е, нищо общо с нашата боза...Simple Smile

# 710
  • в дяволитите очички на моето тормозче
Нямате  изчитане, начи... Simple Smile
Искам да кажа, че се  очертава ММ  да  бъде изпратен  в едномесечна  командировка  и  ще  имам въздух в  изобилие Simple Smile
Жаки, smile3534
Не, че сега нямам  изобщо, щото  той  често има  нощни смени, ама..
От друга  страна, оставам сама   с Рачето...Господ  да ми е  на  помощ ooooh!

# 711
  • Бургас
Дори когато вземат един продукт на готово, го правят неузнаваем и неразличим от оригинала...и то в най-лоша светлина...Simple Smile

Преди има, няма 10г. гледахме същото предаване по ОРТ (руската нац. ТВ). Е, нищо общо с нашата боза...Simple Smile

Като каза руско предаване се сетих за една подобна руска боза, която се казваше "Окна" (надявам се, че правилно съм го изписала). Много съм се смяла с тези дебили, а водещия беше един гелосан мазник  Laughing

# 712
  • София
Аз пък изобщо не мога да спя, ако мъжът ми не е вкъщи.  ooooh!
Да не говорим, ако ми се наложи да остана сама вкъщи през нощта - ще откача. Страх ме е!

Джулка, да не е един с дълга до раменете коса? Дмитрий Нагиев. И разиграваха едни екшъни в студиото...  Mr. Green

# 713

Като каза руско предаване се сетих за една подобна руска боза, която се казваше "Окна" (надявам се, че правилно съм го изписала). Много съм се смяла с тези дебили, а водещия беше един гелосан мазник  Laughing
Аууу, Окна и аз гледах. Беше много забавно.

# 714
Окна ни беше любима, голямо шоу беше....Simple Smile в пъти по-добро от нашите трагикомедии.
И там всичко нагласено, актьори и т.н. разиграваха случките...но имаше доста интересни казуси.
По онова време в нашия ефир нямам спомени да е имало подобно предаване, доста по-късно се появиха всякакви формати...

# 715
Нямате  изчитане, начи... Simple Smile
Искам да кажа, че се  очертава ММ  да  бъде изпратен  в едномесечна  командировка  и  ще  имам въздух в  изобилие Simple Smile
Жаки, smile3534
Не, че сега нямам  изобщо, щото  той  често има  нощни смени, ама..
От друга  страна, оставам сама   с Рачето...Господ  да ми е  на  помощ ooooh!

Ааа, Бронте, не ме слушай, че се жалвам, така сме се сраснали с моя, че ако го няма и два дни ще орева света Simple Smile) Когато замине за десетина дни при родителите си съм изключително нещастна. Сега съм във фаза- ту ми млякото горещо, ту пък друго нещо:) Бързо ми минава, Жаки изнасяше рецитал на масата нямаше как да не се пукнем от смях:)
Тези със съдбите са много зле, като изпълнение, но случаите са истински. Оня ден даваха една на 45 с любовник на 20, много срам браха двамата и сина...

# 716
Мъжа ми работи на дежурства, съответно поне 7дни в месеца не си спи в къщи.
Свикнала съм, грам впечатление не ми прави.

# 717
  • София
Таис, страхотна е Мая Дългъчева. Виж и Румяна Симова. На мен и тя много ми харесва.

Скрит текст:
Бъди такъв, какъвто си...

Не си артист в посредствена пиеса,

не съчинявай глупави лъжи

в стремежа си да те харесам.

Не се прави на мъж велик.

Аз съм жена (не съм от вчера).

Със интуиция улавям всеки миг,

когато преиграваш – се изнервям...

Не ми шепни лъжливи чудеса!

Да, романтична съм, но не наивна...

Не ми разказвай – откога

не си се срещал с хубост дивна!

Наясно съм какво изпитваш. Знам...

Държи ли се жената хладно,

мъжът се чувства слаб и сам,

започва да я иска жадно...

Бъди такъв, какъвто си.

Не се прави на обожател!

Харесваше ми повече преди,

когато те приемах за приятел...

# 718

Казвам се Октомври. И съм тъжна.
Есенна съм някак. По душа.
Правя облаците страшно многодъждни.
После сядам на небето и мълча.

Късам жълтите листа с ръце от вятър.
(Просто нямам маргаритки. А пък днес
много ми се иска да узная
Той обича ли ме... Или не.)

Тук – таме закачам малко слънце.
Вместо пръстен или обеци.
Хладно ми е, сякаш, на разсъмване.
И покривам раменете си с мъгли.

Казвам се Октомври. И съм тъжна.
Влюбена до лудост във Април.
Няма как сезонно да се свържем...
Извинете ме...
Ще завали.

caribiana

# 719
Не съм по поезията, но вече за втори път харесвам стих на caribiana, дори преди минути на стената си сложих един. Може би понеже самата тя казва: Не пиша поезия. Пиша се...

Общи условия

Активация на акаунт