Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 582
  • 414
  •   1
Отговори
# 255
Хайде да бъдем откровени, че едни грозни ръце и нокти и с 100 часа на седмица по маникюристки, пак няма да изглеждат добре. Докато една хубава ръка ( макар и къси нокти и без да ходи на маникюристка) винаги ще изглежда много по добре  Wink
И какво значи оформени ? Трябва да си с паркинсон за да не можеш да си отрежеш ноктите както трябва  Joy
И минута за самореклама, много често ми се случва мъже, а не жени да ми правят комплименти за ноктите и ръцете, макар  и според твоите разбирания да не са оформени и не достатъчно подържани, защото не ходя на маникюристка  Peace

# 256
  • Sofia
   Нещо не разбирам на моето мнение ли отговаряш, защото пишеш много различни неща от тези, за които аз споменах. Peace

Никъде не съм казвала, че считам късите нокти за грозни, и обратното. Още по-малко път съм споменавала належащата нужда от посещението при маникюристка, при положение че самата аз съм ходила на такава не повече от 3-4 пъти в целия си живот – обожавам сама да се занимавам с ноктите си, голяма страст ми е това занимание.

Но пък не отричам огромната роля на редовната поддръжка, поне това говори моят собствен опит. Ако някой ми кажеше преди около 2 год., че някога ноктите ми ще могат да достигнат дължината, здравината и формата, в която са в момента, просто нямаше да му повярвам. Преди бяха изключително чупливи и кривящи се. Naughty Ежеседмичните усилия, които полагам в тази насока, обаче, за мен се увенчаха с успех и в момента маникюрът ми изглежда много по-добре отпреди. Но това, разбира се, не е някакво революционно откритие – ако искаш нещо да е във форма, поддържаш го. Ако ли не – оставяш го на самотек и каквото излезе. Peace

# 257
Брррр, отивам да сънувам кошмари...

# 258
 Трудно ти е да си следваш мисълта май Simple Smile
Не всеки е с тънки и чупливи нокти и както казах по-назад и дори 100 часа подръжка на седмица, няма да направят ръцете ти красиви, ако примерно си с пръсти тип кебапчета и нокти като лопати.

# 259
Абе, има си значение какви грижи се полагат и колко се старае човек. Напоследък ме мързи и да си избутвам и оправям кожичките, в следствие на което ми залепват по нокътната плочка и загрозяват нокътя. Къде по-красиво изглежда ръка с избутани, незабележими кожички и много добре изпилени, оформени нокти. Да оформиш добре също не е толкова лесно и не е нужно да имаш паркинсон, за да изкривиш линията. Точно маникюристка ми е оформяла така нокти, че се наложи като се прибрах вкъщи да доизпилявам, защото ми ги беше направила криви  ooooh! Некадърни фризьорки, некадърни маникюристки... много некадърно племе!
Колко криви нокти виждам и по снимки от ревюта разни. Уж следва линията на квадратни нокти, ама безименния и малкия кръгли. Дразнят ме такива неща, незадълбочаване и невглеждане в детайлите ме дразни. Още повече от страна на блогърки или псевдо професионалистки. Като го правиш, прави го както трябва!

# 260
  • Galaxy 13197853088
Не бях се замислял ...
Мамка му.

# 261
  • София - Рим и обратно
Не бях се замислял ...
Мамка му.
Ама така си е  Crossing Arms

# 262
Трудно ти е да си следваш мисълта май Simple Smile
Не всеки е с тънки и чупливи нокти и както казах по-назад и дори 100 часа подръжка на седмица, няма да направят ръцете ти красиви, ако примерно си с пръсти тип кебапчета и нокти като лопати.

Именно с уцелване на правилната форма на нокътя и нанасяне на лака по определен начин може поне визуално да изглеждат добре и кебапчести пръсти
Лопатестите нокти си искат същото
И е много по-приятно за окото да видиш положените грижи, вместо късо отрязани в дъга защото собственичката им си мисли същото като в цитата
Просто ако жената/момичето няма кой да я насочи и помогне, може цял живот да си ходи така, а може и да си го спести, ако има желание за промяна и най-вече близка, която да я насочи в правилния за нейните ръце и нокти метод

# 263
Аз пък не виждам какво толкова се обясняваш, че не полагаш грижи за ръцете си, защото са "разкошни" по природа. Ми като се харесваш така- ок, но не се опитвай да промениш мнението на другите хора.  Peace

# 264
+1
Това ми напомня на една позната, дето се утрепа да ми обяснява колко били зле направени домашно правените нокти като извинение за това да не си ги пипа
И най-вече се опитваше да убеди мен да не се мъча, щото видиш ли, нямало смисъл

# 265
  • София
Аз по едно време си ги правех не много добре, ама вече се научих.
Ох, отивам да се лакирам!

# 266
Ох, отивам да се лакирам!

И аз.  Laughing

# 267
То никой не е добър в началото
Ама ако се старае и има желание, постига едно не лошо ниво

Онзи ден си гледах начинаещите снимки
Ми ... излагация са си били
Кой знае след година как ще гледам на днешните
Ама това не ме спира да продължавам да опитвам

Да не говорим и каква краста е да се увеличава колекцията
Вкл и половинът съвсем по собствено желание и инициатива мъкне лакове като пътува нанякъде, харесват му явно усилията

# 268
a Що изобщо се ззанимавате с ноктите си кво ше стане ако си ги режите просто и до там?

# 269
Аз добре че не успях да се запаля по колекционирането на лакове, че е голяма краста. Има хора и в този форум дори, които са с по над 500.
Какво му е сложното на домашния маникюр? Мажеш кожичките с продукт, избутваш, ако трябва режеш, изпиляваш плочката, основа, лак, финиш и готово.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт