Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 600
  • 414
  •   1
Отговори
# 240
 Моите са такива. Червен лак или нюд. Лятото понякога се лигавя с динени/коралови цветове. Преди носех само и единствено червен. Сега май по ми харесва в нюд, чистичко едно такова.

# 241
Добре е, инфант  Peace
Между другото, само хубави ръце и маникюр видях в тази тема  на съфорумки. Наистина  Peace

# 242
Добре че сте вие да се сетя да се направя поддръжка на гела  Blush

# 243
  • UK
Инфантилна, нали и аз това мрънкам, че са ми кръгли ноктите ако са отрязани до дъно. Твоите са хубави, моите не са. Дължина над края на пръстите оправя положението, но като са до дъно съм като десетгодишно в ръцете, много е гадно. Особено на палците, розовата част прави такава дъга, че края й стига до половината на целия нокът, те са ми и по широки отколкото дълги. Ако моите бяха като твоите, нямаше да се притеснявам да ходя с изпилени до дъно нокти. Simple Smile

Някой спомена модата всеки нокът - различен лак, или т.нар. Скитълс нокти, аз много обичам така, но ако лаковете се допълват или има някаква идея, това ми е един от любимите такива -
Скрит текст:

# 244
 И на мен ми харесва специално това показаното.  Харесва ми и когато един нокът е в различен цвят. Хайде, от мен да мине може и декорация на един нокът Mr. Green Но на чужди нокти, не на моите. Една маникюристка предното лято толкова държеше да ми сложи камъчета на краката, казах и че не си падам, но тя е такава сладурка, настоя и нямаше как да и откажа. Каза, че много стилно стояло. Стилно и камъни по ноктите Rolling Eyes Ами те изпадаха за нула време и остана дупка на тяхно място.

# 245
Аз пък тези квадратно-ръбестите нокти не ги понасям, точно колкото и острите.

# 246
  • UK
Аз не харесвам квадратни, които, погледнати отпред, изглеждат все едно ъгълчетата са по дълги от върха, каквито са тези на снимката, която пуснах, но острите са ми по неприятни.

# 247
Аз пък тези квадратно-ръбестите нокти не ги понасям, точно колкото и острите.
Тия квадратните ми са направо като лопати. На много жени не им отиват ама на, трябва да са в крак с модата  Grinning

# 248

Тия квадратните ми са направо като лопати. На много жени не им отиват ама на, трябва да са в крак с модата  Grinning

Те и маникюристките не са безучастни. Аз много пъти след маникюр съм си доизпилявала сама ноктите, защото ми е писнало да се изявявам като конфликтна личност.  Tired В Малта още не съм ходила, но след това сигурно ще режа отпред със секача.  Mr. Green

# 249
За това и не ходя на маникюристка- режа до дъно и лакирам с  безцветен лак  Peace

# 250
За това и не ходя на маникюристка- режа до дъно и лакирам с  безцветен лак  Peace

Така всеки може, но това не е маникюр, а просто нокти.

# 251
Ако плочката е красива и голяма, получава се и маникюр.
Скрит текст:

# 252
  • Sofia
   Това, какво е маникюр, е много субективно понятие, Wink – за едни, маникюр е да си лепнат един слой безцветен лак на неоформените нотки; за други, маникюр е равносилно на неотменна козметична процедура, на която посвещаваш около 4 часа седмично, тъй че... няма какво да обобщаваме. Peace

# 253
   Това, какво е маникюр, е много субективно понятие, Wink – за едни, маникюр е да си лепнат един слой безцветен лак на неоформените нотки; за други, маникюр е равносилно на неотменна козметична процедура, на която посвещаваш около 4 часа седмично, тъй че... няма какво да обобщаваме. Peace
Наистина е много субективно, понякога отрязани до дъно нокти и само с безцветен лак може да са доста по оформени от дълги и лопатовидни нокти боядисани в какви ли не крещящи цветове Peace

# 254
  • Sofia

Наистина е много субективно, понякога отрязани до дъно нокти и само с безцветен лак може да са доста по оформени от дълги и лопатовидни нокти боядисани в какви ли не крещящи цветове Peace

Да, разбира се, аз именно затова натъртих, че е важно ноктите на първо място да са оформени, за да можем изобщо да говорим за наличие на маникюр, а това, в каква форма и дължина – обла, правоъгълна, полузаоблена, къса, дълга и т.н., вече е въпрос на индивидуален вкус, но оформеният нокът винаги си личи. Peace

Общи условия

Активация на акаунт