Как жените с дълги маникюри ...... Проба за петъчна.

• 48 609
  • 414
  •   1
Отговори
# 225
В нещо като Варна ли ходят така, не разбрах?
Не ми харесват. Това се е носило през 80- те, майка ми така си спомням, но без фигурки, а едноцветен лак.

# 226
  • София - Рим и обратно
Наистина е ужасен кич.
В Италия не смея да си туря дори цикламен лак, че само определени раси и прослойки ходят с такъв hahaha. Не говорим за камъчета и остри нокти въобще Crazy.

# 227
В нещо като Варна ли ходят така, не разбрах?
Не ми харесват. Това се е носило през 80- те, майка ми така си спомням, но без фигурки, а едноцветен лак.

Да, в нещо като Варна.  Mr. Green
И на мен не ми харесват, но очевидно е модерно. Поне острата форма, останалото е кич по желание.  Laughing

Кафе, последния път на курса по малтийски една италианка седеше до мен, та се загледах в ноктите ѝ. Бяха остри като на картинките, но само палците бяха лакирани в лилаво-черен цвят. (Това е другата лудост - всички нокти в различен цвят или само някои лакирани въобще). Останалите нокти дълги, остри и без лак. Пак е ужас.  Sick

# 228
В момента поддържам такива нокти:

Скрит текст:

Била съм и с дълъг маникюр, но показаните според мен са по-практични и чисто естетически изглеждат по-добре от разни орлови нокти. До дъно не харесвам изрязани нокти. Не разбирам защо изобщо такива жени си лакират ноктите. То почти няма какво да намажеш...

# 229
Защо пък не Simple Smile моите са изрязани почти до дъно(1-2мм нокти) но въпреки всичко ми отива лак Wink

# 230
 Само плочките на ноктите не сме си мерили в този форум май, ама и аз да си кажа, моите отрязани до дъно са по големи от показаните на МГМ с маникюр, защо пък да не си ги лакирам Crossing Arms
 Цвети, много хубав цвят Peace

# 231
Ми така де и ние да се похвалим Simple Smile

# 232
  • София - Рим и обратно
Моите изрязани до дъно (до живец), изглеждат като показаните и само такива ги поддържам. Цветът също ми харесва.

# 233
освен и аз да покажа с какво се мъчих сутринта  Embarassed
Скрит текст:

тези остротии са ми като саби
брррр...

# 234
  • София
Ауу, WASP, разкош  Heart Eyes

# 235
Вярно си е, че нокътната плочка е от голямо значение. Била съм с отрязани до дъно нокти и ръцете ми изглеждаха ужасно. Да не говорим за дискомфорта който чувствах, дори когато си миех ръцете. Тогава бях пробвала да сложа лак...още по-зле изглеждаха.
Но в крайна сметка нека всеки  да си носи ноктите и косите и всичко останало, както му харесва. Wink

# 236
аз пък ги предпочитам до дъно, именно както са сега

мерси Таис
Скрит текст:
още не мога да реша дали ми харесва този тип светло черно
а и като нанасяне е отврат, добре че имах време за губене

# 237
Аз харесвам по дълги нокти, но не чак толкова дълги, както е показано на заглавната снимка.
Намирам добре оформения дълъг маникюр за красив и не само, че не ме отвращава, ами очите ми остават в него. Харесвам и разните  му там декорации, лепенки, ваденки, рисунки, техники на лакиране и всичко, което доукрасява маникюра.

Харесвам и къси, добре оформени нокти. Изобщо харесвам добре поддържани нокти, независимо от дължината им, стига наистина да не преминават границата на добрия вкус, но, както се вижда от темата и тук границата е доста разтеглива, така, че явно всичко е въпрос на вкус и усещане.

Не намирам нищо лошо в това човек да експериментира, а и все пак е нокът, като не ти харесва триеш лака, подкъсяваш или удължаваш нокътя и си го докарваш на вкус и цвят Simple Smile.

Когато си отглеждам по дълъг маникюр до една дължина не ми пречи и даже ми е удобен, но премине ли обичайната си дължина започва да ми пречи и да ме дразни, а и се чупи и то почти от средата на нокътната плочка или толкова ниско, че трябва да ги режа почти до дъно.

Как си вършат нуждите дамите с наистина дълъг маникюр нямам представа, моята скромна дължина, на фона на показаните из нета дължини, не ми е била никога проблем, а е имало време, когато наистина ноктите ми са достигали прилична дължина и това пак не ми е създавало особен дискомфорт.

Наскоро си подкъсих ноктите почти до дъно, казвам почти, защото живеца ми се приплъзва по нокътната плочка и да искам не мога да ги изрежа до дъно, защото ме боли и се възпалява и е особено неприятно. И за първи път изпитах облекчение от скъсяването на ноктите, явно съм отвикнала от по дългите нокти.

Сега съм с такава дължина:
Скрит текст:

А, когато пускам маникюр, обикновено съм с такава дължина:
Скрит текст:

Това е естествената ми форма на нокътя, опитвала съм да докарам правоъгълна/квадратна форма, но след определена дължина ъгълчетата се завиват навътре и нищо не се получава, пък и си ги харесвам обли.

# 238
  • Варна
 Не харесвам много дълъг маникюр, макар че самата аз съм носила  Laughing
Но всяко нещо с времето си, разбира се. Сега нося френски маникюр, съвсееем късичък, любимият ми. Бонякога безцветен или телесен цвят лак. Ако ми пораснат повече ноктите за повод слагам червен, без рисунки, класически. Мъжа ми откача по червени нокти, но въпреки това не мога да нося често.Нещо като червеното белъо  Wink не ми е за всеки ден някак
 Острите нокти в чужбина са хит от няколко години, винаги ми са били кич. Отвратителен кич.Да не говорим с камъни и всеки нокът в различна декорация.. Sick

# 239
  • България-Швейцария
Само плочките на ноктите не сме си мерили в този форум май, ама и аз да си кажа, моите отрязани до дъно са по големи от показаните на МГМ с маникюр, защо пък да не си ги лакирам Crossing Arms
Моите изрязани до дъно (до живец), изглеждат като показаните и само такива ги поддържам.
Затова и можете да си ги носите както ви е кеф, някои обаче търпим ограничения.
Като ще си ги мерим Wink, на малките ми пръсти плочката от основа до живец е точно 1 см дълга, съответно 5 мм широка. Всъщност личи си и на 2-те снимки, които пуснах по-нагоре при все гела, няма начин да си осакатя допълнително ръката и да ги режа до дъно.

Общи условия

Активация на акаунт