Отговори
# 450
Привет, да споделя, че днес следобед на бял свят се появи нашият Димитър.
3250 гр, 50 см. Естеств.раждане.Ще пиша подробности допълнително. Добре сме

Честитооо stork-boy stork-boy stork-boy stork-boy бебе да е жив и здрав а на мама бързо възтановяване Simple Smile  Hug Hug

# 451
За взимането на кръв от петичката ние дарихме 10 евро,никой не ни е искал пари  Naughty За изследването на слуха пък дарихме 5 евро.
Днес ни беше първата разходка  Party Много съм доволна въпреки,че ММ и майка ми ме навикаха,че много време сме обикаляли,било още рано....както и да е.Искам да се възползвам максимално от  хубавото време,че после ще си отвися вкъщи  ooooh!
LMD,направо ти се възхищавам  newsm20 Аз с едно дете едвам се справям/пък и майка ми помага/,а ти с три  #Crazy .Не се притеснявай за първа страничка  Naughty
Днес темичката е доста пуста,намирисва ми на още обебили се мами  Hug Чакам да се похвалите- лейди,ridzhina,corrina   Heart Eyes

Ясно като не се знаят тея неща е хубаво когато има кой да ти каже БЛАГОДАРЯ МНОГО...
Оф искам и аз вече да го изкарвам на вън направо откачам в нас само казвам на ММ какво да пазарува и да ми го носи горкия не се спира ама някой ден ще го накърмя и ще отида до мола на разходка да пазарувам аз както си знам  Joy Joy Joy Joy Joy той така или иначе спи като е нахранен няма да има проблем предполагам Praynig Praynig Praynig Wink Wink Wink Wink Да  се гледат малко двамата Мъже hahaha hahaha hahaha

# 452
Привет, да споделя, че днес следобед на бял свят се появи нашият Димитър.
3250 гр, 50 см. Естеств.раждане.Ще пиша подробности допълнително. Добре сме
Честито,Късметче!Да е жив,здрав и много обичан малкия юнак  Heart Eyes Честит първи имен ден   bouquet .Бързо възстановяване на теб  Hug
Слънце   bouquet

# 453
Добро утро и честит син на късметче! Живи и здрави да сте и да ви помага Свети Димитър!!!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
 Тази сутрин му падна пъпчето на моя малък убавец, та имам питане, понеже съм позабравила - довечера да слегам ли лепенка, като го къпя, или вече може да се мокри?  Rolling Eyes newsm78 Иначе със спирт си го обработвам с клечка за уши...

# 454
Добро утро и честит син на късметче! Живи и здрави да сте и да ви помага Свети Димитър!!!  Hug  bouquet  bouquet  bouquet
 Тази сутрин му падна пъпчето на моя малък убавец, та имам питане, понеже съм позабравила - довечера да слегам ли лепенка, като го къпя, или вече може да се мокри?  Rolling Eyes newsm78 Иначе със спирт си го обработвам с клечка за уши...
Принципно моята педиатърка ми каза ,че няма проблем да се мокри,но аз предпочетох да изчакам един ден.

# 455
Благодаря момичета. Аз още не съм закърмила.май днес няма да го дадат.то аз не мога да си седна на д-то.боля ме цяла нощ. Чудех се ако го закърмя до ден два дяли ще имам кърма и ще стане. Към момента не е тръгнала още кърмата.

# 456
Благодаря момичета. Аз още не съм закърмила.май днес няма да го дадат.то аз не мога да си седна на д-то.боля ме цяла нощ. Чудех се ако го закърмя до ден два дяли ще имам кърма и ще стане. Към момента не е тръгнала още кърмата.
Дори и още да нямаш кърма е хубаво да слагаш бебето за по 5 мин. на всяка,за да стимулираш лактацията  Naughty

# 457
Дали ще се получи ако започна това утре.т.е втори ден.днес няма да стане още съм много зле.имам яко шевове и единственото което мога е да лежа на една страна

# 458
Дали ще се получи ако започна това утре.т.е втори ден.днес няма да стане още съм много зле.имам яко шевове и единственото което мога е да лежа на една страна
Аз бях със секцио и започнах да го слагам от вторият ден/също нямах грам кърма/.Предполагам,че при теб нещата ще се получат по-бързо тъй като си естествено раждане  Naughty

# 459
Честитооооо  dance dazzler1  bouquet, Късметче7! Малкият си е дошъл с името Simple Smile Брат ми така се е родил на 7 дек. и сега има имен ден на Никулден и рожден ден на следващия ден  Grinning Много е забавно всяка година Simple Smile)))
Да ти е жив и здрав! И много да се слушате!

А ние още се ослушваме, хаха!

Последна редакция: нд, 26 окт 2014, 11:44 от ridzhina

# 460
Днес темичката е доста пуста,намирисва ми на още обебили се мами  Hug Чакам да се похвалите- лейди,ridzhina,corrina   Heart Eyes

Честито на всички обебили се мами! Да са им живи и здрави бебенцата! Hug Hug Hug
И на мен ми се иска вече да се похваля, но засега нямам никакви признаци:( На моята принцеска не и се излиза. Дано скоро и аз съобщя хубава новина Praynig Praynig Praynig

# 461
Здравейте, момичета! Честито на всички мами, за тяхната сбъдната мечта, да са Ви живи и здрави бебоците и щастието и късмета да върви с тях ръка за ръка!   bouquet
Много от отдавна не съм влизала и писала, ама лудницата при мене е голяма. Хубавото, че големия батко е самостоятелен , та грижи чисто физически по край него нямам, ама малкия батко е първокласник и там освен стандартните грижи, пишем и домашни , а пък то какви домашни- толкова много, че ще кажеш, че Харвард завършват. Голям тормоз е това за децата, вечер горкия си ляга като "труп" от учене и писане. Направо съм възмутена от днешната образователна система и накрая пак неграмотни излизат. И разбира се най- големия Човек- нашия бебо, там са основните грижи( колики ни мъчат), добре , че мъжо вечер като се прибере от работа помага милия цяла нощ за бебока и той не спи и после на работа, ама няма как. Да не говорим, че имам и проблем с кърмата, какво ли не правих, консултации провеждах- нищо, намалява си и това е и вече почти нямам , та си се дохранваме с АМ. Сега сме и болни от грип всички без бебока и се моля само той да не с е зарази, защото много тежко се кара. Пооплаках Ви се! Извинявайте за дългото писане- поувлякох се. Прегръдки на всички и кураж в първите безсънни месеци -заслужават си!  Hug baby_neutral

# 462
Късметче да ти е жив и здрав.Димитър чудесно е че се ражда с името си. За кърмара според мен е хубави да го слагаш на често.за по малко че ако още не ти е.слязла ще ти се разранят а слизането става като чета при всеки различно аз съм с нормално раждане и слезе на петия ден а с сина ми тръгна преди да родя Simple Smile но трябва по малко да се стимулира.
ЛМД направо си майка героиня в моите очи с три малки деца е много много трудно дано да има кой да ти помага.
За разходките и ние излизаме дори инзу ден ръмеше но зимната колишка си има наелоново покривало и тя си е вътре на топличко. Незнам на бебка как и се отразяват разходките но на мен ми се отразяват чудесно макар че ме боли адски кръста и се клатя още като патка но усещам че с всеки изминал ден болежките от раждането отминават и започвам да се чувствам човек.
Момичета мойта бебка явно ще е нощтна птица по цял ден спи дори когато яде не отваря очи и след къпането се почва едно мрънкане въретене хленчене и така цяла нощ. Според мен не са колики а си е такава. А ваще бебенца всеки ден ли акат защото Никол през два дни повечето с помощ от мен и се притеснявам нормално ли е.

# 463
[quote
Момичета мойта бебка явно ще е нощтна птица по цял ден спи дори когато яде не отваря очи и след къпането се почва едно мрънкане въретене хленчене и така цяла нощ. Според мен не са колики а си е такава. А ваще бебенца всеки ден ли акат защото Никол през два дни повечето с помощ от мен и се притеснявам нормално ли е.
[/quote]
Ааааа,не сте само вие така.И ние не обичаме да спим през нощта  #Crazy.За акането и аз се притеснявам дали е нормално да е веднъж дневно  newsm78.

# 464
Не знам дали е нормално, но според мен затруднението идва от капките против колики. До одеве се мъчеше нашия- страшни напъни бяха, рев, почервяня накрая цялото му личице... Пробвах с масаж на коремчето по посока на часовниковата стрелка, но нищо. Най-накрая по стария изпитан метод - термометъра потопих в преварения зехтин и после докато доближа само с него дупето и нашия се изака и се успокои веднага. Беше голямо мъчение за мъника... ама 100% е от тия капки...няма от какво друго.

Общи условия

Активация на акаунт