Отговори
# 465
[quote
Момичета мойта бебка явно ще е нощтна птица по цял ден спи дори когато яде не отваря очи и след къпането се почва едно мрънкане въретене хленчене и така цяла нощ. Според мен не са колики а си е такава. А ваще бебенца всеки ден ли акат защото Никол през два дни повечето с помощ от мен и се притеснявам нормално ли е.
Ааааа,не сте само вие така.И ние не обичаме да спим през нощта  #Crazy.За акането и аз се притеснявам дали е нормално да е веднъж дневно  newsm78.
[/quote]

Момичета аз имам кърма от първия ден още и на първия ден още ми го дадоха и тjavascript:void(0);ой засука без проблем на 2-ри ден вече цедях със помпа ел и стигнах до 100мл и от двете гърди след като малкия се е наял Blush Blush Blush Това ни е 3 ден в къщи и аз вече имам във камерата 4 торбички по 350 мл замразени  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
А нашето Мажле ака на всяко хранене дори като пръдне се надрисква hahaha hahaha По малко ака но на често си се изхожда  smile3550 smile3550 smile3550

А вие как сте със банята наще комшии не могат да разберат,че има бебе у нас много се кефи на банята и се усмихва във коритото  bath1  bath1  bath1  bath1

# 466
Здравейте момичета  Hug

Отдавна не съм писала, но не ми остава много време Simple Smile Честито на новите мами Simple Smile Да са живи и здрави малките човечета  Heart Eyes

Моята малка принцеса се появи на бял свят на 15.10.2014 със секцио Simple Smile
Вече сме си вкъщи и се мъча да я науча да яде от гърда, но никак не ѝ харесва, аз пък не се отказвам  Grinning

Про първа възможност ще се включа в нанасянето на бебчетата на първа страница  Hug

# 467
Не знам дали е нормално, но според мен затруднението идва от капките против колики. До одеве се мъчеше нашия- страшни напъни бяха, рев, почервяня накрая цялото му личице... Пробвах с масаж на коремчето по посока на часовниковата стрелка, но нищо. Най-накрая по стария изпитан метод - термометъра потопих в преварения зехтин и после докато доближа само с него дупето и нашия се изака и се успокои веднага. Беше голямо мъчение за мъника... ама 100% е от тия капки...няма от какво друго.

От капките ще е аз съм везла Лефакс си поръчах бил добър много го хвалят,но да чукна на дърво сега няма колики още дано да го задържи повече без тея гадни колики Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

# 468
Плодчетата и аз съм чувала,че някои от капките запичат.
 Just Smile,честита ти рожбичка!Да е жива и много здрава  Heart Eyes
Слънце браво за кърмата.Аз на ден я изцедя 70-80 ,я не и то при положение,че не кърмя.
Да питам мамите,които са на АМ по колко мл  давате?

# 469
Плодчетата и аз съм чувала,че някои от капките запичат.
 Just Smile,честита ти рожбичка!Да е жива и много здрава  Heart Eyes
Слънце браво за кърмата.Аз на ден я изцедя 70-80 ,я не и то при положение,че не кърмя.
Да питам мамите,които са на АМ по колко мл  давате?

smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 newsm51 newsm51 newsm51

# 470
   Честито на новите мами, живи и здрави да са им малките рожби и много щастливи.

Моята Емилия започна да спи все по- малко и през деня и през нощта. Тази сутрин за първи път й дадох Инфакол за коликите, защото цяла нощ плака милото. Иначе всеки ден си пълни памперсите и то по няколко пъти  smile3521. Открих, че единствения начин да заспи е на аспиратора в кухнята  newsm44, обаче от тогава с тати сме  #Shocked #Silly. Голямо бучене, голямо чудо.

# 471
И аз исках да имам много кърма но уви след кърмене по 20 мин на гърда дохранвам с 30 мл. И тя си ги изяжда ако и дам повече ще изяде още но общо взето е лакомия и гледам да не я прехранвам че тя после си го повръща. Аз се цедя веднъж дваж на ден по около 30-40 милилитра на цедене и това е. Ям ядки пия вода сокове усещам че гърдите ми се пълнят защото почва някак да боли но явно капацитета им е толкова макар да имам голям бюст но и на това съм доволна. Аз не давам нищо за коликите но пак е зор с акането а батко и акаша на всяко ядене. За коликите акушерката ми каза да и движа краченцата все едно ката колело или да ги свивам изведнъж към тялото и да ги отпускам или да се масажира коремчето леко с върха на пръстите с кръгови движения и още един масаж на корема но незнам как да ви го обясна. Общо взето като рече да мрънка нищо не помага. Слагам цицата в устата и лягаме на спалнята и заспиваме и двете Simple Smile после ме болят гърдите от смукане но поне съм дремала някой час.

# 472
Има ли все още чакащи като мен и без никакви признаци за скорошно раждане? Термина ми беше на 24.10.

# 473
късметче, just smile, да се живи и здрави дечицата и много радост да ви носят!   bouquet

късметче, опитай се да стимулираш с помпа, ако не с бебо  Hug

# 474
Честити бебчета на адис, Късметче7  и JustSmile  bouquet Да са ви живи здрави рожбичките и да са много щастливи Heart Eyes А на вас бързо възстановяване  bouquet
Мойта беба редовно си пълни памперсите,даже по едно време се притеснявах,че много ачка Mr. Green  Откакто почнах да ѝ давам капки за коликите пропуска 1-2 памперса,но пак си ачка доволно. Някъде четох,че е нормално за здраво бебче да има от 2-5 мръсни(наакани) памперса,но всяко  бебче си е индивидуално.
На мен отначало щяха да ми гръмнат гърдите от кърма. Постоянно трябваше да се цедя, но сега само един път на ден се цедя и ме притеснява дали не ми намалява кърмата  Sad

# 475
Корина И моя термин беше на 24 но го изпреварих. Хайде стискам палци всичко да стане бързо и лесно.

# 476
Корина И моя термин беше на 24 но го изпреварих. Хайде стискам палци всичко да стане бързо и лесно.

Благодаря много! Дано! Praynig

# 477
Честито на всички мами. Ето и ние се появихме по рано на 22.10/ термин1.11/момченце Ивайло 3400 ,48см секцио в Селена пловдив.  bouquet

# 478
Момичета, благодаря ви за пожеланията. Ще е интересно с рожден ден единия ден и имен ден на другия. Предчувствам купони по-натам. Точно ви писах за кърмата и ме викнаха за първото кърмене.даже бебчо си засука ама бързо се умори.на следващия път пробвахме другата гърда но не я искаше.няма да се отказвам. Имам леко напрежение едва сега,може би за утре ще има и повече млекце . Поздрави. Риджина и Корина, успех   bouquet Лейди нещо се скатава  Joy май ще се похвали скоро  Hug

# 479
Здравейте мами HugТо не останаха коремчета като гледам аз ще закрия темата hahahaОще съм 2 в 1,ще преносвамееее Crossing Arms
На всичкото отгоре изкарахме почти два дена в кучешки студ,без ток и телефон #Cussing out #Cussing out #Cussing outИ въпреки всичките нерви,газене в сняг и локви,обикаляне за количка и т.н. нашата не ще да излиза и това си е,иска си на топло Mr. Green

Късметче7,ти си се обебила,тъкмо за теб имах такова предчувствие HugЧестито бебче,много да е здраво ,усмихнато,послушно и да ви радва цялото семейство   bouquet  Heart Eyes Бързо възстановяване  Hug

Връщам се да чета изпуснатото Mr. Green

Честити бебенца на  stania и JustSmile   bouquet Да са ви живи и здрави  Hug  bouquet

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 06:01 от lady_gothic

Общи условия

Активация на акаунт