Отговори
# 480
  • Варна
Аз съм за днес ама така като гледам, май няма намерение да излиза и моята мома  Whistling. Сигурно като батко си ще излезе 2 дена по-късно, точно на рождения ми ден, а хич не ми се иска. Искам всяка да си има неин ден.  Simple Smile Тези деца от корема още не слушат  Joy
Ще отида на преглед днес директно в болницата където ще раждам да ме видят и кажат докога ще чакаме...
Ами хубав ден от мен   bouquet

# 481
dinapd,успех на прегледа!Дано малката вече е на изхода в стартова позиция Hug  Praynig

Аз утре съм на тонове TiredИ ще ме чакат до 2 седмици #Crazy,ако тоновете им харесват,ама всеки ден ще ме викат на запис Crossing ArmsЧе аз ще направя пътека до болницата от ходене ooooh! Tired
И на тея тонове хич вяра им нямам.....ще се опитам да си изпрося ехограф,от един месец не е гледано бебето......ако води ,плацента,пъпна връв не са наред.....как ще разберат Shocked  newsm78 Дано до 31и излезе маймунката самичка Praynig

# 482
Добро утро момичета   bouquet 
Искам да попитам тези от вас, които са АМ, по колко давате? Ние се кърмим, но дохранвам и с АМ, защото кърмата ми не е много.  newsm78  И понеже се храним от гърда, не знам, по колко изяжда, и след като дам и АМ някой път повръща, някой път не  Thinking

# 483
  • Бургас
 аз съм с АМ само на ХИП combiotik ли нещо такова гледам отзад пише според седмиците какво количество, но май почна да не й стига и ся добавям половин лъжичка. А като имах капчици кърма педито ми казваше по 10 мин на гърди и после 60-70 мл АМ ама това беше още в началото, най-добре се консултирай с педиатъра.
Ако повръща млякото мисля че е преяло

# 484
  • Бургас
Мами сега ми казаха за едно друго АМ - Аптамил, било много добро, за коликите , за храмосмилателната система и пр. Някой ползвал ли го е ? И чувал ли е за него. Сега до консултацията имам от ХИП но смятам да го пробвам ако педиатъра каже че е по добро.
Мнения?!

# 485
Има ли все още чакащи като мен и без никакви признаци за скорошно раждане? Термина ми беше на 24.10.

Аз, аз  Simple Smile

# 486
Върнахме се от педиатъра четвъртък ни изписаха 3160 и днес като го премериха беше 3300гр урааааа и почти 49 см е.. Взеха му кръв от петичката Милото за първи път го чух да плаче стана ми много гадно и на мен и аз се разплаках,но малкия не плака много само 1 мин дали имаше,но много жално личеше си че го боли..
Малкия тръгна да го мери доктора напика му се от горе и на ака ахах ама така е той що го боцка та му връща хихи...
Др.Понеделник пак сме на Лекър а на 11.11.14 сме на преглед за ушите..
И отделно педиатъра ни взе 250 Евро за раждането кадето е присъствал а на нас ни казаха от клиниката,че в цената на раждане влиза и педиатъра хм..В петък като отида при АГ-то да ме види ще питам аз пак щото тва са си много пари така раждането ни стъпва на 2650 #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 487
Леле изгряващо слънце кво е това раждане да не си раждала в Шератон Simple Smile
Аз питах акушерката тя каза че за първите седмици бебето яде от 60 до 90 милилитра но зависи от бебето и ако се е изакало току що яде повече. Аз на мойта и давам от гърдите по 20 мин от всяка ако са пълни гътдите примерно нощем са по пълни защото не се цедя после я дохранвам с 30 мл. Ако съм се цедила предното хранене давам по 10 мин от гърда и дохранвам с 60 мл. Ако съм се изцедила и и давам само от шишето яде понякога 60 мл а понякога 90 зависи колко е спала преди това. Та общо взето и те са като нас понякога им се яде понякога не толкова. Аз като видя че е неспокойна след хранене и не спира да мрънка давам още мляко или давам пак цица особено нощем когато вече ми скъса нервите от мрънкотене. Понякога помага понякога не ама само мир да е и двете цици наведнъж ще и дам Simple Smile
Хайде мами които чакате с нетърпение бебенцата си чакам и аз с вас защото преносих сина си две седмици и знам колко е тягостно особено като ни четете нас вече с бебешките проблеми.

# 488
Здравейте момичета.
Честито на всички обебили се и успех на всички предстоящи!
Както Гали ви е писала родих малкия-голям Явор.
Скрит текст:
Раждането ми беше нормално, но много мъчително. Почнаха изведнъж контракции на 3-4 минути от 5,30 сутринта. Към 9,30 отидохме в болницата. Позицията на бебо беше и си остана до края гръб в гръб. Но въпреки това ме измъчиха и родих нормално. Чак като ми стана разкритието 9 см. ми сложиха епидурална, защото видяха че няма да се обърне от контакциите. И тогава ми казаха че ще се консултират лекарите дали да ми правят секцио или с форцепс. Избраха с форцепс и с един напън бебо излезе в 10,15 вечерта. Преди това се напъвах около 1 час, за да видят дали ще се обърне, но не ставаше. Та поне с форцепса стана с един напън. Лекаря го обърна и излезе. Имам шеф от форцепса, много боли хемороиди и ми бият инжекции в стомаха, за да не се съсирва кръвта. Той ми е много твърд, увиснал и болезнен. Кърмата не ми е слязла още. Постоянно ми е на зърната и вече ме болят. Мажа ги постоянно, но текът само капки колатра. Дано да ми слезне. Дохранвам го с по 20 мл. мляко, защото милия се измъчи без храна. Но преди това го държа по час, час и половина да дърпа от зърната. Нямам си на идея дали ще ми слезне кърмата при условие че е много болезнено кърменето за зърната. Дано да стане. Поздрави на всички. Трудно ми е че няма кой да ми помага освен мъжо. С две деца и без сън положението не е розово, а синьо.
В момента нещата са добре. Засега е тихичък. Само яде и спинка. Още явно не му е преминала жълтеницата напълно. Иначе изследванията са добри. Кърмата ми тръгна на 3-я ден, след яко дърпане от негова страна. Зърната са ми още разранени, но търпя. Мажа с лансинох и Авент постоянно. Всяко сучене е от различна гърда, защото имам много и а ако му дам от двете му идва повечко -повръща и не може да се успокои от газове.  Та сега от по една го държи 2-3 часа. Иначе го държа по 30 мин. някъде. Щом след всяко хапване пълни памперса, значи си хапва добре. Засега вечер спинка по 3-4часа без да се буди. ПОне се наспивам малко, макар и винаги нащрек. При най-малкото мърдане и съм кукуряк  Shocked
Лек ден на всички  от нас. bouquet

# 489
И аз се надявам моята красавица да си тръгне сама тези дни, но засега никакви признаци:( Дано имаме късмет и да решат скоро да излизат тези бебоци и скоро да минем в Родени 2014 и да закрием темата. Praynig Praynig Praynig
На всички родили момичета честито! Hug Hug Hug
Да са им живи и здрави бебчетата, а на останалите като мен, които все още чакаме скоро да се похвалим и всичко да мине леко и безболезнено!

# 490
Мами сега ми казаха за едно друго АМ - Аптамил, било много добро, за коликите , за храмосмилателната система и пр. Някой ползвал ли го е ? И чувал ли е за него. Сега до консултацията имам от ХИП но смятам да го пробвам ако педиатъра каже че е по добро.
Мнения?!

Ние сме на Аптамил с пробиотик и съм мн мн доволна. От Нан-а акаше много трудно, а сега акаме по 3-4 пъти на ден. И за коликите се усеща разлика.  Peace

# 491
Ауууу, rosicp,много са те измъчили ooooh! Добре че сега всичко е ок Hug

petynapetina,цели 2 седмици ли са те оставили да преносиш?Това тук в Бг?На мен ми е приятно да ви чета бебестите трепети и вълнения HugМного по-добре от вълненията за контракции ,разкритие и паднали тапи hahaha

Другите чакащи мами-имате ли признаци?При мен нищо-само безболезнени контракции,които си имам отдавна TiredНито паднала тапа,нито смъкнат корем,все едно тепърва влизам в 9ти,а не в 10 ти месец LaughingКакво ви казват ,лекарите? Rolling Eyes

А съм и настинала и с температура SickПия чайчета и парацетамол,дано не се отрази зле на бебка Praynig
Поне днеска избрах окончателно количката и ще я поръчваме вече PartyБеба явно си я чака Mr. GreenГолеми ядове и спорове бяха,все едно къща ще купуваме Joy

# 492
  • Бургас
desy.    APTAMIL KOMFORT 1 MILUPA   ли се води. Защото като напиша аптамил 1000 ми излизат.
Много се пъчи и тръцка а няма нищо, днес за деня е акала веднъж стабилно но... през другото време само се мъчи и се събужда от това. И на ММ му казали за аптамил и ся чета и търся мнения. Ама гледам по характеристиките от 2-8 седмица за кг. 3- 3500 дават едиси кво , а ние сме повече май на кг. около 4 е по нашия кантар   newsm78 ти кое гледаш килограмите/ седмиците

# 493
Нищо не гледам аз, водя се по малкия. От таблицата съм научила единствено, че на 30мл се пада една лъжица. Така си ги смятам. А нашето не е комфорт, пише с уникална пробиотична комбинация.. еди си кво  Grinning

П.С Ето го, y.k.  http://apteka.framar.bg/30029192/%D0%B0%D0%BF%D1%82%D0%B0%D0%BC% … 400-%D0%B3%D1%80-

Последна редакция: пн, 27 окт 2014, 19:14 от desy.

# 494
Другите чакащи мами-имате ли признаци?При мен нищо-само безболезнени контракции,които си имам отдавна TiredНито паднала тапа,нито смъкнат корем,все едно тепърва влизам в 9ти,а не в 10 ти месец LaughingКакво ви казват ,лекарите? Rolling Eyes

И аз съм така. Абсолютно никакви признаци нямам. Доктора каза, че ако до утре не съм родила утре ще ме вика на тонове, а иначе до 10 дена педиатрите разрешавали преносване, но все се надявам бебка дотогава да реши да излезе. Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт