Отговори
# 630
До колкото разбрах ще я има в 6 валентната

В шест валентната е третата доза. Ваксината за Хепатит е в 3 дози. Първата в родилното, втората на първия месец и третата - втория месец.

# 631
Jillet,теб поне ти дават по-дълго време на изчакване WinkМен по ехограф ми дава 14 ноември даже,бебка е 3,400 и плацентата не е в степен на зрялост,която да не може да я храни,3та е още,ама само една седмичка ми отпуснаха,а си усещам вътреешно,че още не е дошъл момента Rolling Eyes Не искам да я пришпорват,и защото четох някакви ужасни неща за индуцирането,а понеделник ме приемат и докато не родя ,няма да ме пуснат да си ходя #Crazy ooooh!
Ти правиш ли някакви неща за предизвикване-разходки,стълби,клякане,подскоци?Щом ти е паднала тапата,може да се случат и всеки момент нещата Hug Стискам палци PeaceМежду другото с гел или хапче,стават нещата по-бързо отколкото на система,пък и си вкъщи докато получиш болки,но в избраната от мен болница нямат такава практика   Rolling Eyes

# 632
Дойде и моя ред да споделя с вас, че на 23.10 в 9:37 се роди нашата дъщеричка Асияна, 3720 гр. и 52 см. Окцитоцина не ми повлия, въобще не го усетих, бебка беше много високо, никакви контракции и разкритие и се наложи секцио. За сега е много спокойна, спинка и пълни памперса, бяхме само 2 дена на АМ и почнахме да се кърмим. Първата вечер в къщи така ме втресе, че си изкарах акъла, оказа се че не се изцеждам до край и взехме нова помпа на Медела, много съм доволна. Посуква малко, после давам колкото съм изцедила и спинка по 3-4 часа, горе-долу сме в режим. Пъпчето ни падна на 5-я ден, но снощи имаше малко кръв, проблем ли е?

Последна редакция: сб, 01 ное 2014, 10:35 от myfin

# 633
До колкото разбрах ще я има в 6 валентната

В шест валентната е третата доза. Ваксината за Хепатит е в 3 дози. Първата в родилното, втората на първия месец и третата - втория месец.

Ще питам джипито в понеделник пак. Мамите с бебенца минали месец да споделят били ли са им ваксината. Някой знае ли къде може да се види имунизационния календар ?

Сега намерих в един сайт следната информация - шествалентната съдържа и втората доза за хепатит, а третата за хепатит е в 6ти месец, но нека и друг да каже

Последна редакция: пт, 31 окт 2014, 22:51 от roki81

# 634
След този окситоцинов тест се скъсах от разходки из коридорите и стълбите на болницата. Акушерката ми каза, че за да има ефект от този тест, който бил и един вид подбутване, трябвало много да се движа. така и направих, предишните дни също не съм лежала само. а миналата седмица ходих пеша от вкъщи до центъра, което е поне 5-6 километра или  около 2 часа само ходене. Клякания също правя. по съвети на акушерката със широко разтворени колена, и краката на пръсти а петите опират в дупето. после се изправяш без да се хващаш за нещо и без чужда помощ. Не знам бях ли ясна Simple Smile
Аз също не искам да се пришпорват нещата, защото след прегледа за разкритие от доктор, който беше мнооого груб, направо незнам как бих издържала ако примерно ме пуснат на система, а не става разкритие.

# 635
На нас ни биха ваксина първия месец. Дори ми дадоха книжка, където ги пише всички ваксини. Ето можеш да видиш и тук: http://www.riokoz-vt.com/imkalendar.htm

# 636
https://www.google.bg/search?q=%D1%87%D0%B0%D0%B9+%D0%BE%D1%82+% … D2093%3B500%3B500

Нйе сме на този чай за желтеница,но помага за коликите доста працка след като пие от него Peace
Желтеница нямаме вече,но си му го давам между храненята да си пива и да си пръцка.. Ако се засилят коликите имам Лефакс и ще му го давам направо във устата по 1-2 впръсквания Wink Wink Wink
Вече сме на 12д а аз още не съм го извеждала на разходка мисля вече утре да го изкараме малко крайно време е  Embarassed Embarassed Embarassed
Вече си взехме акта за раждане,но Кипърски  Grinning Grinning Grinning Grinning

# 637
  • Бургас
Някой беше питал защо дохранваме като имаме кърма. Е моята кърма на всеки три часа цедя по 40 мл. Давам я на малката и дохранвам с още 30 или 60 мл. Обаче от няколко дни тя е все гладна буди се на два часа и е умряла от глад и като погледнах на кутията какво пише та за бебе 3,5-4 кг. Се дават 120 мл. Та тя се роди почти четири кила колко да и давам незнам. Тя колкото и да изяде заспива и аз си мисля че се е наяла и след час или два се буди и почва да реве и да мляска всичко което и се опре до лицето било блуза одеало врат.
Мила бяхме коментирали за тези характеристики по гърба на кутиите - много са относителни и моята беше много гладна и затова й увеличких на както си писала 120 мл, но ние сме изцяло на АМ. Според мен и направи 3 лъжички общо 100 мл да ти стане и колко изпие, т.е. предното предписание. Макар кг да не ти съотвестват при тебе е смесено хранене, другия вариант е да питаш педиатъра. Щом е гладен бебчо и се буди от глад няма смисъл да го мъчиш. Ние отначалото още от болницата сме на 60-70 мл, а после като се прибрах в къщи да я пробвам да сучи ми каза педиатърката колкото изсуче за 10 мин това и после е дохранваш около 70 мл и го правиш. Направи на детето 100 мл, 90 вода и 3 лъжички  ако не иска и му стигне по малко то ще ти покаже, ако го изяде цялото значи е сито. Някой направо махат шишето, други почват направо да го връщат а 3-ти заспиват - това значи край стига ми , и като видиш колко е изяло веднъж другия път му правиш толкова, като 30 мл отговарят на една лъжица,
Надявам се да съм ти помогнала Wink

# 638
На нас ни биха ваксина първия месец. Дори ми дадоха книжка, където ги пише всички ваксини. Ето можеш да видиш и тук: http://www.riokoz-vt.com/imkalendar.htm
Значи сега като отидем на първия преглед като ни мине месечинката,като направи 1 ще ни бият ваксината веднага ли  Rolling Eyes ужас,много неприятно като гледам на мои приятелки на децата им как са се подули ръчичките  #Crazy
Лила от снощи не спира да плаче,сигурно ни почнаха коликите  #Crazy #Crazy звъннах на педи и каза веднага да ги почвам капките и и  дадох,и я сложих да спи на електиречска възглавница  Rolling Eyes
Успокоява я и нямам проблеми..

# 639
Здравейте! Копирам поста си от файсбук и се връщам да изчета всичко което съм пропуснала, че много сте изписали Simple Smile
С много вълнение, с преливащо от щастие сърце и пълни със сълзи от радост очи бързам да ви споделя, че на 23.10 в 9:37 се роди нашата дъщеричка Асияна, 3720 гр. и 52 см.

Честито!!! Да сте живи и здрави!!!!  Hug  bouquet  bouquet Бързо възстановяване и много щастие!!!

Ние тази нощ поспахме, дано и довечера да успеем  baby_neutral Навиват ме да пробвам инфакол и т.н., но май ще се справяме без медикаменти... Аз по тая логика трябва да изкупя 100 вида капки, докато разбера кое му действа... Детето ми да не е опитно зайче?! Ще минат скоро и това е.
Слънчев уикенд на всички!  Hug

# 640
  • Бургас
Мамите които използват Лефакс, казаха ми че от Германия са 10 евро, вие колко ги взехте и чрез кой?!

# 641
Мамите които използват Лефакс, казаха ми че от Германия са 10 евро, вие колко ги взехте и чрез кой?!
Семейни приятели ни го донесоха още преди да се роди беба,от Англия,беше 17 паунда  Confused

# 642
  • Бургас
Сега чета по други теми , че може да се получи запичане имаше ли при вас такова, ние сме в момента на Инфакол (БГ), още от 2-рата седмицата след изписването и няма много ефект, една моя позната му давала само вечер и има...на различни организми.
Но четах че може да доведе до запичане и от Инфакола и от Лефакса ?!?!
Мнения? Че мисял да го вземам да пробвам да не стане фал

# 643
http://www.ebay.co.uk/itm/LEFAX-Pump-Liquid-100ml-PZN-2563865-/3 … sh=item54096b520d

Аз от тука го поръчах дойде горе доло за седмица и малко и съм доволна от 2 пръскания само сме 6  Peace Peace Peace

# 644
Сега чета по други теми , че може да се получи запичане имаше ли при вас такова, ние сме в момента на Инфакол (БГ), още от 2-рата седмицата след изписването и няма много ефект, една моя позната му давала само вечер и има...на различни организми.
Но четах че може да доведе до запичане и от Инфакола и от Лефакса ?!?!
Мнения? Че мисял да го вземам да пробвам да не стане фал

Няма запичане при нас дриска си на всяко хранене даже и по 2 пъти някой път Blush Blush Blush Blush

Общи условия

Активация на акаунт