Движение на българските майки - Стара Загора

• 13 701
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
Ан-Мари,
в Дома решихме да не правим снимки. Първо, оказа се, че директорката е пропуснала да предупреди дежулните лели и сестри за нашето посещение и те бяха доста стъписани. Разбира се, приеха ни, и то много мило, но ако бяхме извадили фотоапаратите, щяхме доста да ги притесним. Освен това някои от нас си поплакаха, та и това решихме да пропуснем...

А за това кой кой е: Експрес го знаят всички, нали ни е баш-татко! Wink
Тук е Джейд, другата местна гордост с корона. На снимката Мисис Карамела Му консумира бита сметана.
На тази снимка са поред - отляво надясно - братът и съпругът на Таня-П и сестрата на Горската фея (моля за извинение, но не разбрах името на тази темпераментна шофьорка).
В средата съм аз, нещо се кокоря, а до мен са Горската фея и Краси.
Прекрасната малка фея Дариа, дъщеричката на Бистра.
Таня - вляво и Джейд.
Краси и Експрес

# 91
Ekcnpec , много добър фотограф си !  Laughing

# 92
  • sofia
Ан-Мари,
в Дома решихме да не правим снимки. Първо, оказа се, че директорката е пропуснала да предупреди дежулните лели и сестри за нашето посещение и те бяха доста стъписани. Разбира се, приеха ни, и то много мило, но ако бяхме извадили фотоапаратите, щяхме доста да ги притесним. Освен това някои от нас си поплакаха, та и това решихме да пропуснем...

А за това кой кой е: Експрес го знаят всички, нали ни е баш-татко! Wink
Тук е Джейд, другата местна гордост с корона. На снимката Мисис Карамела Му консумира бита сметана.
На тази снимка са поред - отляво надясно - братът и съпругът на Таня-П и сестрата на Горската фея (моля за извинение, но не разбрах името на тази темпераментна шофьорка).
В средата съм аз, нещо се кокоря, а до мен са Горската фея и Краси.
Прекрасната малка фея Дариа, дъщеричката на Бистра.
Таня - вляво и Джейд.
Краси и Експрес

момичета,
  bouquet

# 93
  • Стара Загора
Ekcnpec , много добър фотограф си !  Laughing

Благодаряяяяяяяяяяяяяяяяя... Другия път ще съм още по-добър... newsm47

# 94
  • Стара Загора
Другия път ще съм още по-добър... newsm47[/color]

Може например да изчистиш зеления нюанс от някои снимки  Mr. Green ... за другия път де  Hug

# 95
  • Стара Загора
Днес, в банката ни бяха на гости няколко момиченца от Дом № 44... Банката, заедно с клуб Отворено общество финансират един проект за стимулиране популяризирането на "кръжочната" дейност в детските домове... Може и да не го казах точно както е името му, ама в общо линии идеята е същата... Та дечицата са разучили обичая Лазаруване и днес ни изнесоха програмка... Страхотни бяха малките сладурки в народни носии... Реших да споделя с вас, колко хубавки бяха и как ни зарадваха с присъствието си...
Ето, наслаждавайте се...

# 96
  • Стара Загора
Наистина са много сладки, мерсио за снимките!
Ние всъщност ги видяхме и на живо (вероятно след представлението) докато се разхождахме по центъра Grinning

# 97
Такааааааааа...

Имаме покана да присъстваме на детско великденско тържество в Дом № 44 в четвъртък от 10:30 ч. Предлагам ви да отидем малко по-рано, за да не създадем излишна паника - но така или иначе Директорката е предупредена.

За работещите - Експрес, плийз, направи нещо, за да се освободиш Hug

В кого останаха големите дрешки?

# 98
  • Стара Загора
У нас има един чувал. Аз с удоволствие ще доида. Grinning

# 99
Зрънчото (4 стека по предварителна уговорка), тази вечер ще бъде транспортиран от сестра ми в Стара Загора Grinning
Тя почива вторник и сряда, което значи , че ще е в Зарата, ако няма други планове Wink
Довече ще те потърся,  Хапке, след като имам връзка и с нея,  да уговорим предаването на стековете  Hug

# 100
Здравейте. Аз се казвам Елеонора.  Родена съм в Стара Загора но от години живея в София. Наскоро затворих магазин тук и съм оставила дрешки за дечица от някой дом. Днес си пътувам за Стара Загора и ще ги взема с мен. Моля обадете ми се на тел. 0888 314525 за да ми кажете къде да се видим и дам дрешките или направо адреса на дома. Благодаря ви предварително. Успех!

# 101
Здравей, Нора!
Добре дошла! радвам се, че се включваш в нашата група! Hug
Пращам ти телефона си на лични.

# 102
  • Стара Загора
Ще ходим с децата, нали?
Защото аз няма на кого да оставя Тони през седмицата.

# 103
По обективни причини аз ще съм без, но останалите - давайте с децата. Ще е по-весело!

# 104
  • София
Еспрес страхотни моменти сте хванали, много сладки дечица Simple Smile

Дияна съм я водила само в Доганово, но има приятелка там и само за нея пита. Когато децата от Доганово дойдоха в събота на базара, Гина дойде при мен и веднага "Къде е Дияна. Ще дойдат ли? Хайде обади се да дойдат" и после падна една луда игра Simple Smile

Заведете децата си, наистина ще бъде весело.

Общи условия

Активация на акаунт