Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 810
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
Все си мисля, че Дамяна ще иде при Занев  Mr. Green
Защо така? Никой не я е набелязал нея..

# 436
  • in Wonderland
Продукцията яко бута ЙоритУуу към финала  ooooh!  Crossing Arms

Как по точно го направи с тази игра ?

# 437
Все си мисля, че Дамяна ще иде при Занев  Mr. Green
Защо така? Никой не я е набелязал нея..

Може и да ме лъже шестото чувство, ама знам ли.  Whistling
След малко ще видим.  Peace

# 438
Хахаха  hahaha Дамяна: Много се подкрепяме бла бла и Ваня   Joy

# 439
Продукцията яко бута ЙоритУуу към финала  ooooh!  Crossing Arms

Как по точно го направи с тази игра ?

Много лесно се справи ЙорданКа с  този вид "пъзел", а както знаем това е 'специалитет' баш на Дамяна. Как Йори успя от първия път да забие "костите" в скелета на рибата, а Дамяна - не ?  Wink

# 440
Той сега навлизал в играта ... Божеее, момче минаха 20 дни, ти сега се сети, че си в сървайвър.

# 441
Ауууууууууууууу колко мазно се подсмихват..  Stop

Марчо вика, че следващия път щял да гласува срещу Йори.. пък то май няма да има следващ път..

# 442
Много силно се хилят ..

# 443
  • in Wonderland
аз не виждам как продуцентите ще улеснят рибешкия пъзел на Данка , пък ще усложнят този на Дамана  newsm78
Просто негативното ти мнение за нея ти влия на преценката , не се обиждай , но така мисля .

И на мен ми направи впечатление как се подхилкват , но тук пък аз смятам ,че е монтаж .... Не че Данка явно не се кефи де....

# 444
  • София
Мдаа, Крум срещу Марчо...
Бай-бай, Марчо.

# 445
Сега компанията на младите и красиви фитнес батки и мацки ще изкарат виновен Крум за дето иска да се спаси.  Joy Бил се присъединил към Йори. Ами закона на джунглата - или се сдушаваш с най-силния или те изяждат. Яките мъжаги и двете мацки искат да гонят на ред другите и те да го приемат с усмивка.

# 446
  • София
Мдаа, Крум срещу Марчо...
Бай-бай, Марчо.

Недей така, де.... той следващия път се готви да иницИАТира вота с/у.................  Joy Mr. Green

# 447
  • в морето до колене
Той сега навлизал в играта ... Божеее, момче минаха 20 дни, ти сега се сети, че си в сървайвър.
И влиза с летящ старт като гледам - може ли да кажеш, че следващият път ще изгониш някой... Явно може. За да предизвикаш половината племе да те поправя, че е по-добре да не се стига до загуба следващия път.  ooooh!

Йори се упиваше от малкия си етюд "да скъсаме нервите на Марчо".  Mr. Green
Много забавен съвет.  Laughing

Днес ми се събраха две забавни Сървайвър-преживявания. Ще го броим за особено сполучлив фенски ден.

# 448
Браво на Ваня и Йори  ooooh!
А сега поне ще има интересна битка на Острова Laughing

# 449
Еммм.. ясно си беше .. сега става интересно, ще разберат за коалицията най - накрая.

Общи условия

Активация на акаунт