Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 759
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • в морето до колене
Гледам, че бая хора се кефят на хитрите Ваня и Йори. На мен са ми неприятни, но браво за това, че им щрака акълът.  Обаче не се кефя на некадърниците Крум и Емо. Ясно е като бял ден, че няма да прокопсат до финала, така че к'во се зорят да останат в играта, не разбирам:)
И къде пише, че са некадърници? И защо е ясно като бял ден, че не трябва да се озорват да останат в играта? За да дадат път на Марчо може би? Който се сети на 20ия ден, че май не е наясно, къде е попаднал и какво трябва да прави...

"Силните и красивите" изглеждаха като ударени от гръм на края на съвета.
А всъщност гърмът удари още при преместването на Деси в ГАРУДА. Не стига, че сами са си виновни, че загубиха един от петорката - ами и никакви изводи не са си направили от случилото се.
На мен примерно ми е интересно, дали след онова злополучно гласуване са питали Ваня, защо посочи Деси. И какво им е отговорил той ми е интересно.
Още по-интересно ми е, дали са питали Надя.  Whistling

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 00:17 от мячик

# 526
Гледам, че бая хора се кефят на хитрите Ваня и Йори. На мен са ми неприятни, но браво за това, че им щрака акълът.  Обаче не се кефя на некадърниците Крум и Емо. Ясно е като бял ден, че няма да прокопсат до финала, така че к'во се зорят да останат в играта, не разбирам:)

И къде пише, че са некадърници? И защо е ясно като бял ден, че не трябва да се озорват да останат в играта? За да дадат път на Марчо може би? Който се сети на 20ия ден, че май не е наясно, къде е попаднал и какво трябва да прави...

Ясно е като бял ден, защото Ваня и Йори са хитри, но освен това ги бива и в игрите. В коалиция са с Крум и Емо, щото знаят, че не са им конкуренция. Марчо е глупавичък, но предпочитам добродушни хора пред хиени:)

# 527
Скрит текст:
Сигурно пак ще ме нападнете, но за мен външния вид говори много и за личностните качества на човека, като дисциплина, воля, хигиенни навици и много други и най-вече за здраве ! Съжалявам, но не искам да вървя срещу природата и затова предпочитам здравите и силни самци  Laughing А и аз се поддържам във вид, подходящ за да ми е възможно да ги имам около себе си и най=важното е, че не искам детето ми да има пример Ваня , а Марчо и Явор, защото те не продадоха достойнство и приятелство за 100к, забивайки си ножове в гърбовете / пример Бърканичков - Занев /

Joy Joy
Щастливка... явно около теб бъка от ниско интелигентни "красиви професори-самци"........  Joy
Скрит текст:
Сто процента е така  Joy
Специално за няма значение виж как изглеждат победителите и сама прецени какви качества са нужни
Нели

Жоро Костадинов

Ники Мартинов

Жоро Кехайов

Отново си в десятката! По нищо не си приличат защото всеки сезон хората са различни и във всеки сезон трябва да се приспособяваш към различни ситуации и коалиции. Няма формула за успех в сървайвър. Кехайов беше трагичен в повечето игри, но все пак спечели. Това явно означава,че трябва да имаш някакви качества различни от това колко имунитета си спечелил и колко тежести си надигнал в еди коя си игра. Силните играчи са тези които стигат финал, слабите си тръгват рано-рано, без значение каква физика имат.
[/quote]
Всеки Сървайвър е различен защото участниците са различни, характерите не си приличат. Не може да се говори за предателство в сървайвър, не може и да се говори за това, че трябва да си Попай за да спечелиш. То и този корабокрушенец дето оцеля 500 дни не прилича на Марчо, ама оцеля нали  Grinning
Ето го

# 528

Ясно е като бял ден, защото Ваня и Йори са хитри, но освен това ги бива и в игрите. В коалиция са с Крум и Емо, щото знаят, че не са им конкуренция. Марчо е глупавичък, но предпочитам добродушни хора пред хиени:)
Ваня е повече от добродушен, ако знаеш историята му. Така,че хайде стига с тези големи думи. Хиени са защото искат да останат в играта, а не да си чакат реда за изгонване като телета в кланица? Bitch please.

# 529

Ваня е повече от добродушен, ако знаеш историята му. Така,че хайде стига с тези големи думи. Хиени са защото искат да останат в играта, а не да си чакат реда за изгонване като телета в кланица? Bitch please.

Аз ли съм bitch? Да подам ли оплакване?

# 530
  • Пловдив
Ех, голям епизод.
Ама как им сипаха...с големия черпак.
Да ви е сладко!

# 531

Аз ли съм bitch? Да подам ли оплакване?
Мале Crazy, така е израза на английски, означава хайде моля ти се. Не се засягай  Hug

# 532
Малко извън темата, Кехайов сниман наскоро. Добре е поработил  над себе си през годините.

# 533
Всеки има право да бъде гаден. Примерно моята съседка от законна гледна точка има право да създава шум, защото го създава в позволените часове. Въпреки това ми преди и я помолих да не шуми. Тя обеща да спре, но на практика продължи с шума. Затова аз ви говоря, че най-важното е да живеем в хармония и да не пречим на другите, въпреки че играта /законът/ го позволява. Правилата на играта позволяват подлярство, но аз не го толерирам.

# 534
Без драми, моля ви  Mr. Green Абе гледате ИГРА, трябва да го запомните, не може да съдим по играта какви са хората. Това НЕ Е Биг бръдър, тук не се гледат красоти и мир, хармония и това кой не е интригант. Тук се гледа кой каква стратегия има, как се приспособява и т.н.

# 535
Всеки има право да бъде гаден. Примерно моята съседка от законна гледна точка има право да създава шум, защото го създава в позволените часове. Въпреки това ми преди и я помолих да не шуми. Тя обеща да спре, но на практика продължи с шума. Затова аз ви говоря, че най-важното е да живеем в хармония и да не пречим на другите, въпреки че играта /законът/ го позволява. Правилата на играта позволяват подлярство, но аз не го толерирам.
Какво подлярство? Крум с какво е по-малко от великолепната четворка. Той с наведена глава да слуша как го гонят ли? Защо пък ти реши,че точно тези 4-ма ще командват парада? И другите са толкова участници колкото и тях.

# 536
Кво му пречеше на Ваня да каже на Марчо, че тази вечер той ще бъде изгонен? Примерно 1 час преди съвета? Щеше хем да го изгони, хем да е джентълмен.

# 537
  • в морето до колене
Логиката ми убягва пак. Значи Крум и Емо като уж нямат шанс да спечелят, не бива и да се напъват, така ли? Това питах аз всъщност.
Щом са още в играта, значи имат шанс - в момента почти равен с шанса, който има и Марчо да бие Занев.
А утре ще дадат игра за плетене на една кука примерно и Емануил ще ги отвее всички. Къде отива ясният бял ден при такъв казус?  Wink

# 538
Петорката от началото реши, че върти играта и ще гонят хората както им е кеф, че ще се случва това, което те кажат. Да ама не, те не са с НИЩО повече от Крум или Емо. Освен това те се събираха там настрани и си говориха глупости. Не показвали достатъчно Нага, ами как да я показват като те си говорят други неща, а не по играта, като си мислят, че са на лагер и на 21 ден Марчо бил влязал в играта и се усетил, нали се сещаш, че играе сървайвър..  ooooh!

# 539
Кво му пречеше на Ваня да каже на Марчо, че тази вечер той ще бъде изгонен? Примерно 1 час преди съвета? Щеше хем да го изгони, хем да е джентълмен.
А защо Марчо и компания не са казали директно на Крум,че ще го изгонят? Марчо каза- може да гласувам може и да не гласувам за него. Значи и те постъпиха точно като Ваня. Никога не се казват такива неща защото в много случай може да се объркат плановете.

Общи условия

Активация на акаунт