Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 779
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Трябва да се въртят около Ваня.  Flutter Mr. Green Mr. Green

# 556
Кво му пречеше на Ваня да каже на Марчо, че тази вечер той ще бъде изгонен? Примерно 1 час преди съвета? Щеше хем да го изгони, хем да е джентълмен.

Крум като пита Марчо дали ще гласуват за него какво стана?  Stop

# 557
Обаче той явно се изправи срещу тях, а и в промото за другия епизод казаха, че племето се тресе от скандали. Според мен ще се опитват всеки по единично  Mr. Green То не остана време до сливането, което никой не ми отговори дали знае кога ще е  Mr. Green

# 558
Обаче той явно се изправи срещу тях, а и в промото за другия епизод казаха, че племето се тресе от скандали. Според мен ще се опитват всеки по единично  Mr. Green То не остана време до сливането, което никой не ми отговори дали знае кога ще е  Mr. Green
и аз това се чудих...
 ако става въпрос тия 4мата могат нарочно да губят игрите и да си ги гонят до Обединението  Whistling Mr. Green .. даже и някой от др. коалиция да вземе два гласа, стават равни.

# 559
и аз това се чудих...
 ако става въпрос тия 4мата могат нарочно да губят игрите и да си ги гонят до Обединението  Whistling Mr. Green .. даже и някой от др. коалиция да вземе два гласа, стават равни.
Да, права си, ще станат равни и всичко ще е в ръцете на съдата. Верно може да си губят нарочно до обединението и да махнат Дамяна и Надя, защото мисля че поне Явор ще си го задържат.

# 560
Обикновенно се сливат когато са 11 или 12 човека останали. Сега малко ми се губи бройката на участниците още в играта. Още 2-3 съвета и сигурно ще ги обединят.

# 561
Обикновенно се сливат когато са 11 или 12 човека останали. Сега малко ми се губи бройката на участниците още в играта. Още 2-3 съвета и сигурно ще ги обединят.
В момента са 7 в Гаруда и 7 в Нага.

# 562
Малко мои размишления които са спойлер:
Скрит текст:
Финдо днес написа във фейсбук,че Митко му е супер близък приятел, според мен 100% ще гласува за него на финала. Тази година според мен няма да има финалист с 0 гласа

# 563
Малко мой размишления които са спойлер:
Скрит текст:
Финдо днес написа във фейсбук,че Митко му е супер близък приятел, според мен 100% ще гласува за него на финала. Тази година според мен няма да има финалист с 0 гласа
Е ти ... Чакай и аз в спойер
Скрит текст:
си мислиш, че само Финдо ще гласува за Митко ли  Sad Недей така, Митко ми е един от фаворитите.

# 564
  • в морето до колене
Е как можахте Занев да забравите.  hahaha

# 565
Е как можахте Занев да забравите.  hahaha

Ааааааааааааа да  Mr. Green Изобщо не се сетих за него  Joy

# 566
Audrey Hepburn
Скрит текст:
Малко странен ми се струва в общуването, но това може да е само за заблуда на зрителите.Като нищо може да спечели, зависи как и 3-мата са стигнали до там и как ще се представат пред журито

# 567
Audrey Hepburn
Скрит текст:
Малко странен ми се струва в общуването, но това може да е само за заблуда на зрителите.Като нищо може да спечели, зависи как и 3-мата са стигнали до там и как ще се представат пред журито
Абсолютно, а и е много важно кои хора ще останат за журито..

# 568
Audrey Hepburn
Скрит текст:
Абсолютно, а и е много важно кои хора ще останат за журито..
Скрит текст:
Освен това сега като се замисля излъчиха няколко негови моменти в които говори как никога не трябва да се предават, да падат духом и т.н Точно изглеждаха като монтаж на победител

# 569
След днешният епизод изпитвам само едно чувство и то е огромно отвращение ... както и в живота помиярите винаги обединяват мишите си и мръсни душици и се отървават от читавите хора Sad Пълна помия ... не мога да оправдавам мръснишката игра с никакви игрови стратегии и подобни, защото който си е мръсник в живота той е такъв и никакъв друг навсякъде и съответно е валидно обратното. Марчо е пич и се държа достойно и евала на него как се владееше, аз ако бях на тази Данка главата щеше да и кънти от отнесените за норматив шамари нищо , че съм жена ... незнам какъв е бил този, който и е направил дете, ама сигурно е бил много пиян и не е разбрал какво му се е случило, а и не мога да си представя, че има нормален мъж , който би търпял подобно изчадие около себе си ... Ваня пълен боклук също като жена си, събрали са се ... надявам се Марчо да изхвърли истерика Занев и да видя на финал Явор , Марчо и Финдо ...
Финдо пък като игра си е точно тип Ваня, като разбира се футболистът е една доста по-анализираща, хладнокръвна и интересна за наблюдаване версия. Ако го слагаш на едно ниво с Марчо и Явор, значи може би не гледаме едно и също предаване.
В тая игра "предателство" няма, накрая оцелява един. Дори съм склонна до някаква степен да оправдая Бърканичков, а и все пак благодарение на него гледаме един супер надъхан и мотивиран Занев, какъвто го помним от Таяк, преди да почине Нончо.

Общи условия

Активация на акаунт