Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 706
  • 733
  •   1
Отговори
# 570
  • в морето до колене
При тази конфигурация предполагам още две племенни игри - после обединение при 12 + 1 завърнал се от Острова. И вероятно първият изгонен от обединеното племе ще си отиде, а журито ще почне да се формира от втория...
А може това да е wishfull thining. Аз много го обичам това правило от "старата школа" на Сървайвър - първият изгонен в обединеното племе да не остава като жури. Много важно стратегическо решение за току що събрани заедно хора от двете племена (а в по-стари времена племената все още значеха нещо  Laughing).
Дори в нашия Сървайвър това правило даде добри резултати. Изгонването на Андрей в с.1 още си е култово. Тогава се роди първият "предател" все пак.  Whistling Или пък беше "интригант" и "лицемер", че не помня точно...  Mr. Green

Последна редакция: пт, 17 окт 2014, 01:33 от мячик

# 571
Влади Карамазов казва няколко неща, които са много интересни
Цък
Силно впечатление ми направи
Какви са участниците в новия “Сървайвър”?

- Това е сезонът на най-силните характери. Николай Мартинов (победителят от третия сезон на предаването - б.а.) ще бъде изместен напълно. В моето съзнание неговата история беше най-силна от предишните сезони, докато тук се появиха още три такива истории. Не го очаквахме. Те се появиха от хора, от които най-малко сме подозирали. Работата отиде някак си на заден план и ние бяхме по-скоро публика. Аз се чувствах, както каза един от сценаристите, като зрител на първия ред, който гледа на живо. Тази възможност е една-единствена и аз съм щастлив, че имам този билет.

# 572
Цък

- Това е сезонът на най-силните характери. Николай Мартинов (победителят от третия сезон на предаването - б.а.) ще бъде изместен напълно. В моето съзнание неговата история беше най-силна от предишните сезони, докато тук се появиха още три такива истории. Не го очаквахме. Те се появиха от хора, от които най-малко сме подозирали. Работата отиде някак си на заден план и ние бяхме по-скоро публика. Аз се чувствах, както каза един от сценаристите, като зрител на първия ред, който гледа на живо. Тази възможност е една-единствена и аз съм щастлив, че имам този билет.
Един вид говори за Занев и за още двама потенциални робинзоновци. Изобщо не ми харесва как звучи това. Карамазов грам не разбира от играта. Личи си по въпросите които задава и коментарите които прави.

# 573
Цък

Един вид говори за Занев и за още двама потенциални робинзоновци. Изобщо не ми харесва как звучи това. Карамазов грам не разбира от играта. Личи си по въпросите които задава и коментарите които прави.
Е, мислиш ли, че е Занев.. Той няма кой знае какъв подвиг.. Нито да е спечелил някаква ужасно трудна мисия, нито си е построил нещо там.. Той Росен за 3 дни там направи повече неща  Mr. Green Ама кои ли са тези други хора, които пък чак биха изместили така прочутата история за най-известния сървайвър.

# 574
Цък

Е, мислиш ли, че е Занев.. Той няма кой знае какъв подвиг.. Нито да е спечелил някаква ужасно трудна мисия, нито си е построил нещо там.. Той Росен за 3 дни там направи повече неща  Mr. Green Ама кои ли са тези други хора, които пък чак биха изместили така прочутата история за най-известния сървайвър.
Агонцев сигурно  hahaha Joy

# 575
Цък

Е, мислиш ли, че е Занев.. Той няма кой знае какъв подвиг.. Нито да е спечелил някаква ужасно трудна мисия, нито си е построил нещо там.. Той Росен за 3 дни там направи повече неща  Mr. Green Ама кои ли са тези други хора, които пък чак биха изместили така прочутата история за най-известния сървайвър.
Няма значение кои са. Надявам се просто зрителите да осъзнаят,че Мартинов не направи нищо особено в неговия сезон. Много по лесно е да си крутуваш, изолиран от играта на далечен остров, вместо активно да участваш в нея и да оцеляваш съвет след съвет.

# 576
Каквото и да е Ники Мартинов е най-прочутия победител.
Лил Агонцев ще да е  Joy Той даже забравям, че е там в този Сървайвър.

# 577
Лил Агонцев ще да е  Joy Той даже забравям, че е там в този Сървайвър.
О определено е най-прочутия, спор няма.
Карамазов е казал,че са най неочакваните. Йори и Агонцева може би Heart Eyes Крум? Може да е доктора.

# 578
Лил Агонцев ще да е  Joy Той даже забравям, че е там в този Сървайвър.
О определено е най-прочутия, спор няма.
Карамазов е казал,че са най неочакваните. Йори и Агонцева може би Heart Eyes Крум? Може да е доктора.
Не знам ще видим... Ох, сетих се пак за Дренски и се чудя защо не са го поканили... Човека живота си даваше да спечели, обясняваше че е готов да умре на някой остров ама няма да си тръгне.

# 579
Идеята Агонцева или Крум примерно да са новите Николай Мартинов ми звучи много добре Grinning
За Дренски и аз много се учудих. Толкова популярен, явно той не е искал.

# 580
Дренски стана жертва на играта. Тяхното страхотно племе, от което бяха членове Агонцев и Финдо, беше разбито от по-хитрите Тортуга, които даже май си направиха и сделка с разделяне на печалбата - на която имаше какво да й се дели, за разлика от този сезон.  Laughing Визирам Бъч и Георги, те бяха "хитрягите" тогава.

Но и Дренски не беше "честен и лоялен" - лъжеше участниците, че няма храна на острова и така ги демотивираше. Точно по такъв начин напусна Финдо - след като беше изгонен от обединеното племе и попадна при Дренски, започна да истерясва и да удря с пръчка, че е гладен и не иска повече да играе.  Laughing

Фаворит отвсякъде ми беше този Дренски, толкова беше жалко, че отпадна!
Това беше и първият път, в който се усъмних в "побутването" на участници от страна на екипа. Играта, която го изхвърли си беше за висок играч, а той си беше дребосък, за разлика от съперника му - и последвал победител, Георги-стриптийзьорчето.

# 581
Дренски стана жертва на играта. Тяхното страхотно племе, от което бяха членове Агонцев и Финдо, беше разбито от по-хитрите Тортуга, които даже май си направиха и сделка с разделяне на печалбата - на която имаше какво да й се дели, за разлика от този сезон.  Laughing
Грешиш. По правилата на играта е напълно забранено каквото и да е делене на наградата. Дори само да споменеш за такова нещо и могат да те дисквалифицират.

# 582
Георги-стриптизьорчето  Joy Joy Joy
иначе съм напълно съгласна с всичко, което си написала. Финдо особено имаше много голям шанс да спечели тогава, обаче храната му изигра лоша шега  Grinning

# 583
Дренски стана жертва на играта. Тяхното страхотно племе, от което бяха членове Агонцев и Финдо, беше разбито от по-хитрите Тортуга, които даже май си направиха и сделка с разделяне на печалбата - на която имаше какво да й се дели, за разлика от този сезон.  Laughing
Грешиш. По правилата на играта е напълно забранено каквото и да е делене на наградата. Дори само да споменеш за такова нещо и могат да те дисквалифицират.
Да, да, знам. Предполагам го това - с нотка на злоба, че просто успяха да отстранят любимия ми играч Grinning

# 584
Обаче коментарите за Ваня, под визитката му в сайта на Сървайвър са ужасни, просто не знам тея хора коя игра гледат  Mr. Green
milenarosi   преди 2 часа
Помияр който цяла България ще си го запомни като Помияр Simple Smile Вече ще водиш маркетингов отдел за помияри Simple Smile друго мнение имах за теб , но ти си показа сръбската жилка , получовек с женско име който няма достойнство , предните серии се смееехме и се нагледахме на лицемери
nabora84   преди 2 часа
Имах друго мнение за теб. Но днес се показа като абсолютен подлец и лицемер. Така ли искаш да те запомни детето ти? Защо предаде приятелите си? Наистина ми е много интересно дали толкова желаната от теб победа и парите ще те направят по- щастлив. Жалко! Не обичам да се разочаровам и до последно се надявах да вземеш друго решение. Глупак!
нечо   преди 2 часа
Дано му натрият носа!!!!!!!
redeems   преди 3 часа
Че тя онази въшла жена му да не би да беше по-различна? Търкулнало се гърнето - та си намерило похлупака!
iivantodorov   преди 3 часа
Подлец, хъркло какво ти има на носа бре, що така хъркаш като си си поемаш въздух през устата? Да не би да е защото си толкова подъл? Или дето се изпраска по лице в оная игра - да беше го счупил този нос. Simple Smile Simple Smile Simple Smile
нечо   преди 3 часа
Достойните състезатели не постъпват така ако се мислиш за такъв значи не си!Ако и в живота си такъв подлец жалко за теб!Ти не заслужаваш да стигнеш до финала!
marcya   преди 3 часа
Да така се играе играта, но все пак тези които изигра, едва ли ще го изберат на финала. Даже за такъв подлец подножието на финала е голямата награда. Да вземе и да се сети, че честта може да бъде оправдана.

Общи условия

Активация на акаунт