Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 667
  • 733
  •   1
Отговори
# 600
Защо да престана? Аз не казвам, че има конспирация, просто ми стана супер интересно...

# 601
  • в морето до колене
Хе, това за желанието да даде на огърлицата на Крум е любопитна информация.

Аз искрено се надявах Дамяна да спечели имунитета. Не че това щеше да промени плановете на Ваня и Йори. Но ако Йори беше без огърлица на съвета, диалогът м/у нея и Марчо щеше да се развие по друг начин. И много ми се искаше да видя, дали "силните и красивите" все пак щяха да се усетят, какво ги чака.
Защото все повече се убеждавам, че тази тяхната наивност и пълна липса на стратегия изобщо не е само "екранна манипулация", ами си е чиста житейска истина.  Mr. Green

# 602
Защо наричате Марчо и Надя силни и красиви. Айде Марчо силен ок, но Надя с тези устни е пълен ужас.

Сега изгледах епизода, много ми хареса. На съвета Марчовата коалиция бяха като гръмнати, а Марчо дори не се усети от къде му е дошло и отново доказа, че не може да мисли.

Йори добре си нарежда нещата в играта, според мен излишно много лае. Можеше малко повече да си задържа в себе си, нямаше да има чак такова негативно менние за нея. Ако и в живота е така вероятно няма много приятели  Laughing. Много ми се набива на очи как все повтаря "Баща ми не ми казва какво да правя, че...". Над 30 години баща ти да ти казва какво да правиш. Въобще не бих си го помислила дори.

# 603
  • у дома
Изменничество, предателство, коварство, нечестност, невярност, фалш, лицемерие, измама - всички тези синоними описват цялостната игра на Ваня Джеферович и Йорданка, не само снощния съвет. Ваня е една хиена, нищо друго - може да е играч, но не е достоен играч. И забравя най-важното, когато стигне до финала, гривнички с по два гласа няма. А гласа на Йорданка няма да му стигне доникъде. Това, което се случи снощи, можеше да бъде сторено по един елегантен начин, без да се унижава противника -  гнус ме беше да гледам Йорданка как не спря да злорадства. И колкото и да постват разни дзен булшити за агнета и тигри, от истината боли.
А Йорданка може да си мисли, че знае много за живота, но не е разбрала най-важния урок - една жена трябва да е мека и елегантна. Като "ръга" всички с лактите какво ще постигне, ще играе играта на Ваня ли? Опротивя на всички, а си мисли, че дъждец я вали...
Това е игра, да, но тя може да се играе по много начини.

# 604
Ох, с такива големи очаквания бях към Гаруда и така ме разочароваха, че не е истина. А пък в Нага с тея интриги направо ме съсипват. Наистина Ваня и Йори правят играта много интересна, но аз такива хора в живота ненавиждам. Мазни, лицемерни,двулични като Ваня и тъпи, арогантни и без грам възпитание и уважение като Йори. И все пак всеки ден го чакам с нетърпение това предаване. Любимо ми е още от първия сезон....  Mr. Green
Мнението ми като цяло се препокрива с това на Проста Мария...

# 605
Манупулация Grinning само им се иска в този случай. Марчо не знаеше кой е гласувал за него.Каза,че е сигурен само за Крум и Йори,а другите са пълна загадка.Видял в погледа на Надя изненада,за Явор също не бил сигурен и ако го е направил е предателство,не е мъж с достойнство и прочие Grinning
Защо винаги се стига до честа и достойнсвото?Отишал там да създава приятелства и на 20 ден се сетил,че е в Сървайвър,а не "Бързи,смели,сръчни".

# 606
Манупулация Grinning само им се иска в този случай. Марчо не знаеше кой е гласувал за него.Каза,че е сигурен само за Крум и Йори,а другите са пълна загадка.Видял в погледа на Надя изненада,за Явор също не бил сигурен и ако го е направил е предателство,не е мъж с достойнство и прочие Grinning
Защо винаги се стига до честа и достойнсвото?Отишал там да създава приятелства и на 20 ден се сетил,че е в Сървайвър,а не "Бързи,смели,сръчни".
Напълно съм съгласен, значи говорят за чест и достойнство, а искат от Ваня да изгони този с когото е най-близък в племето - Крум. Това честно и достойно ли е ако беше постъпил така както очакваха от него коалицията на батките и кифлите?  newsm78

# 607
А Дамяна всеки път ми се струва, че е със спирала на миглите. Някой друг забелязал ли е?

# 608
Стратегията на Марчо и Явор:
"Абе ти си ни приятел, всички се обичаме и сме заедно. Ама да знаеш че ние тука 3-4мата сме много повече от вас и вие сте по-слаби и ще ви изгоним. Моля без лоши чувства"
Стратегията на Йори и Ваня:
"Какво приятелство и вярност, всичко е лицемерие. Тук всеки си играе за себе си и парите. Целта оправдава средствата"

Аз така ги виждам нещата в техните глави  Simple Smile

# 609
Много сте дълбоки.. бил предал бля,бля. Никой не е предал той не е казал на Марчо "Брат с теб съм до края!" , просто играят и си спасяват задниците

# 610
Стана ми мъчно за Марчо. Съгласна съм, че такава е играта, обаче ми остана някакъв горчив вкус в устата. Много се надявам да победи Занев и да остане в играта.

Тези мнения припокриват и моето:
надявам се Марчо да изхвърли истерика Занев
Гледам, че бая хора се кефят на хитрите Ваня и Йори. На мен са ми неприятни, но браво за това, че им щрака акълът.
Наистина Ваня и Йори правят играта много интересна, но аз такива хора в живота ненавиждам.
Тия умници си вкяраха автогол, когато не изпратиха Йори в другото племе. Деси беше от техния лагер. Сами си разбиха коалицийката.
Ако аз видя моя мъж да се държи като Ваня или Бърканичков в подобно предаване бих се замислила сериозно с какво същество живея .
Скрит текст:
P.S. Относно Крум и Емо. Съгласен съм с тези, които скочиха да ги защитават. Наистина всеки има място под слънцето. Но никой не го написа, така че ще си позволя аз да го напиша. Крум отложи неизбежното, Емо също. В момента и двамата играят ролята на послушни кученца, роля отредена им от Ваня и Йори. Те двамата дърпат конците (истиския кукловод разбира се е Джеферович), а Крум и Емо след като изпълнят отреденета им роля ще бъдат пожертвани, така че не виждам кой знае каква разлика... И двамата са безгласни букви, доста е неприятно отстрани погледнато как един зрял мъж не смее да вземе думата и други го дърпат напред. Ако Крум и най-вече Емо искат да оставят някаква следа в този сезон е те самите да почнат да кроят планове как да прецакат Ваня и Йори в един по-напреднал етап от играта, защото те са използвани в момента, нищо повече или по-малко.

# 611
Не разбирам защо зрителите изкараха демон Ваня, човекът явно наистина е фен на играта и е добре подготвен. Какво лошо има в това, че направи коалиция с аутсайдерите в племето и съвсем логично удари хората, които се смятаха за лидери, те явно си мислеха, че ще колят и бесят до края, а другите ще стоят и ще чакат реда си.
На мен Ваня изобщо не ми се струва лош човек, виж Йори е друго нещо, направо ми идва да замеря телевизора с нещо, едвам я изтърпявам тази жена, то бива да пръскаш злоба и всички да ти пречат, ама тя няма спиране.

# 612
И аз незнам.По-черен от дявола им е в момента Ваня.
Това не е Биг Брадър,че да си говорим за чест и достойнство,лъскане на имидж и приятелство.Това е война,за да победеш друг трябва да загуби.Лицемерно било изгонването на Марчо?И на Мерлина е такова,тогава.Защо всеки се оправдава с това???Марчо като мъж на място,защо не тропна по масата когато Йори се дърлеше с нея или с Васко?Защо не се усети,че човека с които тя се заяде си заминава?Защото не бяха стиковани при гласуването кой да отиде в Гаруда?Това да си лидер не означава да печелиш игри и да си с най-големи мускули,а да знаеш какво става около теб.Бил наивен,не прост е.Само такъв човек би отишъл при Ваня да му каже да гласува за Крум,като се вижда,че са приятели,а при това ги изпратиха заедно за играта с награда.
Новата коалицията в Нага са наясно,че ще си тръгнат,но старата не е мислила за това.Крум използва момента и му се наслади,за него и това е победа.Да знеш кога и с кой да се съюзиш за следващите 3 дни.
В крайна сметка Сървайвър е игра и трябва да се играе по нейните правила.

Интересно ми е дали някой от бившата 5 си е направил труда да изгледа един чужд сезон.Само един им трябва,за да знаят,че нищо сигурно няма.

# 613
Не разбирам защо зрителите изкараха демон Ваня, човекът явно наистина е фен на играта и е добре подготвен. Какво лошо има в това, че направи коалиция с аутсайдерите в племето и съвсем логично удари хората, които се смятаха за лидери, те явно си мислеха, че ще колят и бесят до края, а другите ще стоят и ще чакат реда си.
На мен Ваня изобщо не ми се струва лош човек, виж Йори е друго нещо, направо ми идва да замеря телевизора с нещо, едвам я изтърпявам тази жена, то бива да пръскаш злоба и всички да ти пречат, ама тя няма спиране.
Peace
Доста верни неща обаче каза снощи Йори /друг е въпроса за начина и тона/

# 614

Същите спорове съм водила форумите и през първия сезон в защита на Ахмет тогава. Чудно ми е колко фенове на тази игра, въобще не я разбират.
Помня те! Много ти се кефих тогава!
Ей, това, Сървайвъра, си е жива краста!

Общи условия

Активация на акаунт