Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 3

• 38 693
  • 733
  •   1
Отговори
# 480
Ми не е спойлер, няма да го крия  Peace  Mr. Green

https://www.facebook.com/findomax/posts/10202715213993626

# 481
Според мен най-голямата грешка е да не правиш разлика между живота и играта. Оправданието, че какъвто си в живота, такъв си и в играта, е най-тъпото нещо на света. Това е все едно на по-скромните и възпитани младежи, които са били повикани в армията по време на воините, да им обясниш, че ако стрелят срещу противника си са лоши, убийци и гадняри. И да се оставят да умрат, защото извън необичайните действия, в които се намират, са честни и добри хора. Мога да ви кажа от близки познати хора, които познават лично Ваня, че това е страхотен и честен мъж, който без да има каквито и да било причини да стои в България, стои напук на цялата мизерия и гадост в родния футбол и помага както може на отбора, който му даде шанс в най-трудния за него момент. Всички фенове на Берое страшно много уважават Ваня и могат да ви кажат само хубави думи за него. Нали се сещате, че трябва сериозен характер и мъжкарство, за да направят чужденец капитан на който и да е български отбор.

# 482
Ако Сървайвър беше игра на мускула щяха просто да влязат в някой фитнес център и да вземат всички клиенти за острова.
Затова тази игра е велика (чист Ники Кънчев/Пънчев станах), защото печели не очакваните от всички мускули и сила, а умът, находчивостта и стратегията.
Ще добавя последно, че Марчо много нагло си каза на Крум, че ще го гони ама си оставали приятели, нали разбираш. Това звучи като "Нищо лично, ама ще те гръмна". В този случай, Марчо що толкова лично го прие?!

П.П И един лаф от миналия съвет на Крум, на който много се смях "В последно време играя в игрите, когато е задължително да НЕ почивам". Така подценения Крум накрай ще ги издуха всички надувки! Grinning

# 483
Скрит текст:
Бе дали Йорданка не е както в играта , така и в живота?
Като не е, що продължава и след играта, по ФБ да се държи така, голяма гаднярка  Peace  Stop hahaha hahaha

Yordanka Nikolova Yori
2 mins ·
Чао

От всички публикации и нежелани коментари на Йорданка във ФБ АЗ си правя извод, че е такава и в живота  Peace Ваня до колкото знам не е писал нито един гаднярски коментар, само жена му  Joy

# 484
Занев и той сакън, ако не се обади.  Mr. Green
Ако Сървайвър беше игра на мускула щяха просто да влязат в някой фитнес център и да вземат всички клиенти за острова.
Затова тази игра е велика (чист Ники Кънчев/Пънчев станах), защото печели не очакваните от всички мускули и сила, а умът, находчивостта и стратегията.
Ще добавя последно, че Марчо много нагло си каза на Крум, че ще го гони ама си оставали приятели, нали разбираш. Това звучи като "Нищо лично, ама ще те гръмна". В този случай, Марчо що толкова лично го прие?!

П.П И един лаф от миналия съвет на Крум, на който много се смях "В последно време играя в игрите, когато е задължително да НЕ почивам". Така подценения Крум накрай ще ги издуха всички надувки! Grinning
Точно, точно +1! Уж, за който и да гласуваме трябва да сме приятели, дрън-дрън и после много сърдит, разочарован и прочие...

# 485
Аз изказвам мнение, не искам да се заяждам с никого или да налагам моето мнение, просто се изказах по-емоционално, защото симпатизирах на тази група ... Ако аз видя моя мъж да се държи като Ваня или Бърканичков в подобно предаване бих се замислила сериозно с какво същество живея ... ненавиждам мръсниците, въпреки че от самото начало бях убедена, че така ще стане. Според мен момента, който преобърна играта беше отлюспването на Деси, това ги уби ... за мен има голяма разлика между двете коалиции, защото Марчовата беше изградена на база приятелство, а другата е сбор от долни твари.
И разбира се, че винаги ще харесвам "батката" както го наричате пред смешниците Крум и Емо, които не смеят да се обадят и да затворят устата на една истерична , недое...на смешница на име Данка.   Mr. Green

# 486
Следващата жертва на Йори според мен ще е Дамяна, нещо доста викаше в анонса за следващия епизод.  Rolling Eyes

# 487
Явор още не може да го преживее  Mr. Green

Явор Зайн \ Iavor Zayn сподели снимка на Survivor BG.
преди 30 минути
Аз няма нищо да коментирам...зрителите са коментирали достатъчно! Нека тези, които смятат ,че са "постигнали" повече от другите в живота сами да си направят изводите! Ти си знаят кои са!
Обратът е факт- Нага изгониха Марчо!

Явор Зайн \ Iavor Zayn
Вчера
Малеее е тва е да си наивен и да вярваш на "честната" дума на хората

Явор Зайн \ Iavor Zayn Много наивен изглеждам отстрани! Но когато хора идват при теб и ти казват "С теб съм до последно" , "Каквото кажеш това ще е" и ти започваш да вярваш...
Харесвам · Отговор · 11 · преди 22 часа

# 488
Скрит текст:
Явор още не може да го преживее  Mr. Green

Явор Зайн \ Iavor Zayn сподели снимка на Survivor BG.
преди 30 минути
Аз няма нищо да коментирам...зрителите са коментирали достатъчно! Нека тези, които смятат ,че са "постигнали" повече от другите в живота сами да си направят изводите! Ти си знаят кои са!
Обратът е факт- Нага изгониха Марчо!

Явор Зайн \ Iavor Zayn
Вчера
Малеее е тва е да си наивен и да вярваш на "честната" дума на хората

Явор Зайн \ Iavor Zayn Много наивен изглеждам отстрани! Но когато хора идват при теб и ти казват "С теб съм до последно" , "Каквото кажеш това ще е" и ти започваш да вярваш...
Харесвам · Отговор · 11 · преди 22 часа
[/quote] A защо не ни го излъчват това (освен, ако не е снимано) ?  Crossing Arms

# 489
  • София
Аз изказвам мнение, не искам да се заяждам с никого или да налагам моето мнение, просто се изказах по-емоционално, защото симпатизирах на тази група ... Ако аз видя моя мъж да се държи като Ваня или Бърканичков в подобно предаване бих се замислила сериозно с какво същество живея ... ненавиждам мръсниците, въпреки че от самото начало бях убедена, че така ще стане. Според мен момента, който преобърна играта беше отлюспването на Деси, това ги уби ... за мен има голяма разлика между двете коалиции, защото Марчовата беше изградена на база приятелство, а другата е сбор от долни твари

Т.е. ако не си подложиш главата безмълвно на заколение... си "долна твар"....  newsm78

# 490
Аз изказвам мнение, не искам да се заяждам с никого или да налагам моето мнение, просто се изказах по-емоционално, защото симпатизирах на тази група ... Ако аз видя моя мъж да се държи като Ваня или Бърканичков в подобно предаване бих се замислила сериозно с какво същество живея ... ненавиждам мръсниците, въпреки че от самото начало бях убедена, че така ще стане. Според мен момента, който преобърна играта беше отлюспването на Деси, това ги уби ... за мен има голяма разлика между двете коалиции, защото Марчовата беше изградена на база приятелство, а другата е сбор от долни твари.
И разбира се, че винаги ще харесвам "батката" както го наричате пред смешниците Крум и Емо, които не смеят да се обадят и да затворят устата на една истерична , недое ... на смешница на име Данка.   Mr. Green
По добре се замисли за начина по който пишеш. Меко казано е некултурен.

# 491
Ваня играе много добре, поздравления! Йори обаче не само, че не е инициаторът, а е и лош изпълнител. Така че да правим разлика и да не говорим за тях само като двойка.
Ако може, разочарованите, без обиди.
(Не знам са две думи. 2.)

# 492
Нямам идея... Обаче от сега става голямо разцепление в Нага, което вероятно ще им пречи малко или много в игрите. Абе кога ги събираха племената, че не мога да се сетя?

А относно коалицията на Марчо, не беше изградена на приятелство, а на мускули, хубави тела и хормони!

# 493
Скрит текст:
Joana Ivanova Нямам търпение да дойде редът и на Йорданка !
Like · Reply · 31 · 35 minutes ago

Vladislav Lazarov Ще има да чакааааш   
Like · 27 minutes ago

Joana Ivanova Важното е, че ще го дочакааам хааххаха
Like · 7 · 22 minutes ago · Edited

Georgi Zagarev Ранно или късно боклуците ще се самоизядът сами такаче тия сметки ще им излезнат криви на гнилите мишоци ще им доиде и тяхният ред един по един !
Like · 3 · 15 minutes ago

Savova Neli Владислав, когато това стане, ще Ви пиша ЛС с доволна усмивка на лицето, а до тогава дерзайте
Like · 1 · 7 minutes ago

Vladislav Lazarov Ще чакам да ми пишете, Нели  Ама така като гледам няма да е преди финала
Like · about a minute ago
остава и да стигне до финал......................... Tired Tired Tired

# 494
Скрит текст:
Joana Ivanova Нямам търпение да дойде редът и на Йорданка !
Like · Reply · 31 · 35 minutes ago

Vladislav Lazarov Ще има да чакааааш   
Like · 27 minutes ago

Joana Ivanova Важното е, че ще го дочакааам хааххаха
Like · 7 · 22 minutes ago · Edited

Georgi Zagarev Ранно или късно боклуците ще се самоизядът сами такаче тия сметки ще им излезнат криви на гнилите мишоци ще им доиде и тяхният ред един по един !
Like · 3 · 15 minutes ago

Savova Neli Владислав, когато това стане, ще Ви пиша ЛС с доволна усмивка на лицето, а до тогава дерзайте
Like · 1 · 7 minutes ago

Vladislav Lazarov Ще чакам да ми пишете, Нели  Ама така като гледам няма да е преди финала
Like · about a minute ago
остава и да стигне до финал......................... Tired Tired Tired
Кои са тия?

Общи условия

Активация на акаунт